分析 当我们创造一些东西,比如,一个故事,一幅画,一段音乐,或一个计算机程序,我们也创造了我们的版权.版权属于创造者,他可以做他喜欢做的事情,他可以将版权卖给别人,或者把它自己.他也可以他喜欢做很多份.
很多人,尤其是学生不理解,有时他们会抄一些个人的东西,他们会从网上下载一首歌曲,或者从朋友借给他们的CD中复制.
虽然这些个人行为的复制是非法的,大多数人并不认为他们做错了什么.他们没有意识到他们侵犯了著作权人.更严重的是,一些公司大量盗版的录像,光盘,书籍等.
音乐和计算机行业,每年损失数百万美元,因为人们非法复制他们的作品.目前,在美国一批大学生因为盗版已被警方带走调查".
解答 54.B 细节理解题.根据第一段The copyright belongs to the creator可知版权属于作者,故选B.
55.C 细节理解题.根据第二段They make a copy of a song downloaded from the Internet和Although these personal acts of copying are illegal可知他们会从网上下载是非法的,故选C.
56.B 细节理解题.根据第二段or they make copies of a computer program from a CD lent to them by a friend.可知人们经常复制CD,故选B.
57.C 细节理解题.根据They make a copy of a song downloaded from the Internet,or they make copies of a computer program from a CD lent to them by a friend他们会从网上下载一首歌曲,或者从朋友借给他们的CD中复制,这是不对的.可知你从网上下载一个视频是非法的,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | five thousand of | B. | five thousands | ||
| C. | thousands of | D. | thousand of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
Our Special Program One of the earliest MBA programs in China IMBA program One of the largest business administration (管理)schoolmate networks in China Colorful courses taught by famous teachers Effective learning to put theories (理论) in management and practice together
For more information,please visit www.rbs.org.cn/mba/en |
| Study in the UK at Castle College Nottingham SPIIPP Pre-Masters( 硕士预备班) (September and January start) A one year course with a promise to enter Nottingham Trent University on successful completion Pre-Programme (September start) Preparation for A-Levels( 英国高级证书考试) or International Foundation Programmes ( Maths and Science) English as a Foreign Language Flexible(Mtr§rMj) start & finish dates Study from 8-36weeks For further information: Email:minima.nguyen@castlecollege.ac.ok Web:www.castlecollege.ac ok/international |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| For Rent Excellent Room for girls.Single,115amonth.Double,180amonth.Call5160594 FamilyHome,3bedrooms,largeyard.Call3125766. YouthParadise,roomforboys,100 per person.Call 8830553. |
| For Sale Coat for man,size 42,1 year old,85.After6pm,Call2125978 ColorTV,size21,150; Mp3 player,45;Recorder,25.Call 6963749 |
| Help Wanted If you can find a few hours during the day to look after 2 school age children,please call 3133694. A magazine needs a reporter.He or she should be good at writing in Chinese. Experience needed.Call 5201314. |
| Lost A yellow bag with a mobile phone and some books was left behind the library.Wiil the finder come to Class l,Grade 3? |
| Found A black jacket was found on the playground yesterday afternoon(June,21st).Will the owner please ring 3655488? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com