【题目】阅读理解
Traveling is very interesting. Many people love traveling. There are many ways to travel: by plane, by train, by ship or by car. Everyone has their favorite way.
Greg:
My favorite way of traveling is by car. I can bring my pet dog along. I can travel three hundred miles* or only fifty miles a day. I can stop at a good restaurant to enjoy a good meal or at a hotel to spend the night.
Eliza:
I love traveling by train best! It's very exciting. I traveled most of Europe in 5 months by train. It's the best way to talk with the local* people and make new friends on the way. Trains make even the longest trip enjoyable. The train ride to me is just like a big moving party.
I also like traveling by ship. It is a very great way to spend a vacation. I can go to parties and movies on the ship, and enjoy the blue sky and water.
Danny:
Planes are my favorite. It's the fastest way of traveling. I can quickly get to another country. Planes have very comfortable seats. I can have something to drink and to eat. I can also read some free magazines and newspapers.
(1)How many ways of traveling are mentioned in the passage?
A.Three.
B.Four.
C.Five.
D.Six.
(2)Danny likes traveling by plane because .
A.his home is near the airport
B.he can make new friends
C.it can save* lots of time
D.he likes the blue sky
(3)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Greg hopes to bring his pet dog along when traveling.
B.Eliza thinks the car ride is just like a moving party.
C.Eliza traveled most of Europe by ship.
D.Danny often sleeps when traveling.
【答案】
(1)B
(2)C
(3)A
【解析】旅行非常有趣,许多人喜欢旅游。有多种旅行方式:可以乘飞机,坐火车,坐船或者坐汽车。每个人都有自己最喜欢的方式。短文列举了格雷格、艾丽沙、丹尼三个人不同的旅行方式。
(1)细节理解题。根据短文的内容:There are many ways to travel: by plane, by train, by ship or by car. 可知,乘飞机,坐火车、坐船或坐汽车。一共四种方式。所以答案是B。
(2)细节理解题。根据最后一段的内容:It's the fastest way of traveling. I can quickly get to another country. 这是最快的旅行方式。我很快就会到另一个国家。可知坐飞机可以节省时间。所以答案是C。
(3)推理判断题。根据格雷格的说话内容:My favorite way of traveling is by car. I can bring my pet dog along. 我最喜欢的旅行方式是乘汽车。我可以带我的宠物狗。可以判断出格雷格希望带着他的宠物狗一起去旅行。故A答案正确。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假如你是Zhang Lin,你的笔友Li Hua来信询问你学英语的方法。请你给他写一封回信,并给他提一些学好英语的建议(至少两条建议)。回信的开头已给出,不计入总字数。
Dear Li Hua,
Thanks for your letter. You asked me _______________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________.
Yours sincerely,
Zhang Lin
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】忙碌的初中生活使我们的课余生活越来越单一,所以学校打算开展"after-class clubs".社团活动可以让我们广交朋友,锻炼身体,增长见识。请根据你的兴趣爱好,加入一个社团。Art Club Music Club Basketball Team English Club History Club请在以上几个社团当中选择一个喜欢的,写一份入团申请书。
a) What do you usually do after school?
b) Which club would you like to join? Why?
c) What can you get from it?
要求:1. 申请书包含以上信息。2. 词数:70个词左右。3. 文中不得出现真实姓名
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据短文内容和所给中文提示,用单词的正确形式完成以下短文。
Traveling is the most(令人愉快的) thing for many people. Some people think it's excellent to go sightseeing in big cities. (然而), I don't (赞同). Because it is too (拥挤的) in the big cities. And sometimes it's difficult to (预定) hotels or (停放) cars. I love visiting the(乡下). There, I can get (接近的) to the great nature. I often go to the Nanxi River with my family. Along the river, there are many (小山). We always go hiking there. The fresh air, clean water, beautiful trees and birds' singing make us(忘记) all the problems.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】词汇运用
【1】We think your advice is of great (价值)to us.
【2】We enjoy watching those films ________(direct) by Zhang Yimou.
【3】During her _________ (一生) she had experienced two world wars.
【4】He is a good teacher (虽然)he doesn’t have much experience.
【5】Yang Liping is one of the most famous _________ (dance) in China.
【6】They have changed the whole _________ (appear) of the old building.
【7】All the people were _________ (amazing) when they heard the news.
【8】The old lady lay on the bed _________ (peaceful) and she seemed asleep.
【9】Michael Jackson’s death was a great _________ (lose) to the music industry.
【10】The people in this area are hoping for (持久的)peace.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容和所给的中文提示, 用单词的正确形式填空. (限填一词)
As we know, cars have made our life more convenient(比) before. But on the other hand, they also bring us many problems, such as air(污染 ) and traffic(交通事故).
To tell the truth, traffic safety is everyone's business. We must obey the rules. For (例子),we must walk on sidewalks. When we(穿过)zebra—crossings, don't(忘记) to stop and look right and left. Don't play on the(公路). Never run(快地) through red lights. It is very dangerous to talk on your mobile phone while(驾驶). If all of us pay(注意) to our personal safety, then cars will be our friends.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】词汇应用
根据句意,用括号中所给汉语或单词的首字母填空。(每空一词)
【1】This writer won high (赞扬) from the readers.
【2】I hope that I will __________ (成功) as a Grade 9 student.
【3】---They were ill last week, so they were a __________ from school.
---Yes. They didn’t come to school.
【4】---Which would you like to drink, tea or coffee?
--- N_________. I think I would like a glass of milk.
【5】— Why not buy an old car first if you don’t have enough money for a new one?
— That’s a good s___________ .
【6】 What great _______________ Jim has made in his English study! (进步)
【7】If you do anything _________________ (违反)laws(法律), you will be punished by laws.
【8】The bag was too heavy and the boy carried it upstairs with great ______ (困难).
【9】 Listening to music sometimes can make you forget your s __________ (悲伤).
【10】I cannot p__________ (许诺) you anything at the moment, but I will try my best.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是Tom,请给你的新朋友Mike写一封信,介绍你的一些具体情况。不少于60词。
要点提示:1)你叫什么名字,来自哪儿;
2)你喜欢什么(兴趣爱好、动物等)并说明原因;
3)你通常几点上学,怎么上学,大约要花去多少时间;
4)在学校要遵守些什么样的纪律(至少列出两个)。
Dear Mike,
Yours,
Tom
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读
I am walking through the winter park where the trees stand cold and bare (光秃秃的). The yellow leaves have fallen to the ground. Now, a group of women gather at the sides of a path. In the cold winter, they're moving their arms and legs to a rhythm (节奏). They are, of course, the dancing aunties.
It seems that if you go to any public space around China, you're likely to see these dancing aunties. When I first came to China, it was one of the first things that annoyed me. That's because in Britain dancing in public is not a cultural habit. You won't see any age group swinging their arms and tapping their feet in a park. Usually, they just take a walk for exercise.
Now and again the dancing aunties have hit the headlines (头条新闻). Some people find them annoying. But others respect their right to dance in public. Most of them are middle-aged. They finally have some free time to do whatever they like. There is no more work, and their kids have left.
All in all, I like seeing these women enjoying themselves. They remind us of the importance of exercise as we get older. Besides, most of them have raised the whole families. Now it is their time to have fun and enjoy some peace.
The Dancing Aunties in the Cold Winter | |
What can you see in the cold winter? | The are bare and the are on the ground. |
A group of women gather together | They're and legs. |
What can you see in any public space China? | The |
The writer's opinion about it. | They remind us exercise is . |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com