分析 文章大意:试题分析:作者去商店买一款自己从网上看到的相机,有一款正好打折,作者要看一看,售货员让他与别的产品比较一下,经过再三思量,作者还是买了自己选中的那一款,他认为买东西的时候,并不需要那么多的选择,相信自己.
解答 35-38:BCCD
35题答案;B.细节理解题.从短文中这句话"Compare it withthe others."可知女售货员坚持让作者把他选的与其它的比较一下,故选B.
36题 答案:C 语义猜测题.根据语境,从这句话"first,soonafter I carried my new camera out of the shop,it would be worth half what Ipaid for it; and second,my wonderful camera would very quickly be replacedby a new model."中作者面临两个问题,一是:买新款相机,它只有我预付款的一半的价格;二:买款别的.但划线部分意思是属于第一种情况,相机价值很快下滑,故选C.
37题答案:C 结构分析题.从短文倒数第二段描述可看出,作者决定买自己选择的那一款,因为他认为自己选择的就是最好的,故选C.
38题答案:D 分析归纳题.从短文最后一段可看出,作者的观点是,当我们买东西的时候,并不需要那么多的选择,所以作者决定买自己选择的那一款,故选D.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Sometimes other people may be | in (81)much worse conditions. |
| What's the secret of success? | (82)Believe in yourself. |
| What can you use to clear the difficulties in your life? | (83)Your ability. |
| Why should you remember how you overcome the difficulty? | To (84)avoid similar trouble next time. |
| How many suggestions does the passage give to treat the difficulties in life? | (85)3/Three. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Tips on (62)how/ways to make your mother happy | |
| Buy a (63)gift/present for your mother | Buy her something that she (64)likes best; Put it on a drawer next to her to give her a (65)surprise. |
| Treat your mother as a queen | Do the housework instead of her to make her (66)rest; Buy her nice clothes to make her (67)beautiful again. |
| Have some of your time | Remind her of your best moment with her; Don't (68)talk with her about some problems; Tell her you were so happy when she (69)took care of you during painful days. |
| Tell the magic words | Tell her"I love you!"to make her heart jump for (70)joy/happiness/delight. Just have a (71)try and take action right now. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Outdoors ●Wear a breathing mask when outdoors.A medical breathing mask is better. ●Take an umbrella if it rains,since there are radioactive elements in rain | Indoors ●Close doors and windows and stay indoors. ●Wash clothes and skin with soap and clean water. ●Don't go out as possible as you can. | Eat & Drink ●Fresh vegetables like cabbage,turnips,mushrooms,and tomatoes. ●Fresh fruits like jujube,water melon,kiwi fruit and oranges. ●Drink some beer can help you,too. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com