分析 文章大意:这篇短文重点讲述了人们与生俱来的方向感的问题,作并就如何提高自己辨别方向的能力提出了几点建议.
解答 36~40 C D A D B
36题答案:C 细节题解题.根据第三段"Children as young as seven have the ability to find their way around,"says Jim Martland,research director of the project.描述,可知选C.
37题答案:D 细节题解题.根据短文第最后一段Simplify(简化) the way for finding your direction by using lines such as streets in a town,streams,or wells in the countryside to guide you.描述,结合常识,能够移动的物品不适宜作为地标,故选D.
38题答案:A 细节题解题.联系本段下文描述,可知这个单词是强调的含义,故选A.
39题答案:D 细节题解题.根据第二段Scientists say we're all born with a sense of direction,but it is not properly understood how it works.描述,可知选D.
40题答案:B 主旨题.这篇短文重点讲述了人们与生俱来的方向感的问题,故选B.
点评 本文浅显易懂,层次分明,学生很容易把握文章中心内容.答题中注意带着问题阅读短文,一般就能顺利找出答题依据.对于不能直接找到根据的问题注意联系上下文,根据短文中心总结出正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Suggestions | How to get on well with your neighbor? |
| Suggestions 1 | Get to your neighbor directly and face them |
| Suggestions 2 | (56)Listen carefully |
| Suggestions 3 | (57)Behonest |
| Suggestions 4 | (58)Tell out directlyhow you feel |
| Suggestions 5 | (59)Send your neighbor a letter |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| LABORATORY RULES | |
| Throughout the lesson | Do not enter the science lab without the teacher's permission. No food or drinks are to be allowed in the science lab. |
| Before the Experiment | Read all instructions carefully before every experiment. Prepare all apparatus (仪器) and arrange them so that you will not knock them over while doing the experiment. |
| During the Experiment | If you are unsure of how to use any apparatus or how to operate,ask your teacher for help. Never smell or taste chemicals unless your teacher gives permission. |
| After the Experiment | Wash all apparatus after use and return them to the places where they were. Throw waste materials in proper waste baskets. |
| First Aid | Report all accidents to your teacher immediately. If you spill (溅出) any chemicals onto your body of clothing,wash with plenty of water and report to your teacher. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com