分析 文章大意:主要介绍了为什么英语是目前世界上最流行的语言,及将来有可能汉语是最流行的语言.
解答 81.French.
82.Because of business and popular American culture.
83.English is a commonly used language,but it can't become the only international language because it is hard for people to learn.
84.They have tried to make an artificial language to make people understand one another more easily.
85.世界已经全球化,我们需要相互交流.
81题答案:French 考查细节理解题,根据文中的第一段About one hundred years ago,many educated people spoke French when they met people from other countries可知是法语,故答案是French.
82题答案:Because of business and popular American culture考查细节理解题,根据文中的第二段One of them is that English has become the language of business.Another important reason is that popular American culture可知 其中之一是英语已成为商业语言,另一个重要原因是流行的美国文化,故答案是Because of business and popular American culture.
83题答案:English is a commonly used language,but it can't become the only international language because it is hard for people to learn 考查归纳题,根据文中的第三段大意英语是一门常用的语言,但它不能成为唯一的国际语言,因为它是很难让人学习,故答案是English is a commonly used language,but it can't become the only international language because it is hard for people to learn.
84题答案:They have tried to make an artificial language to make people understand one another more easily. 考查归纳题,根据文中的第一句Scientists have already tried to make an artificial(人造的) language that isn't too difficult and isn't from any one group's culture.可知 他们试图制造一种人工语言使人们更容易相互理解,故答案是They have tried to make an artificial language to make people understand one another more easily..
85题答案:世界已经全球化,我们需要相互交流.考查翻译题,根据文中的第三段 Our world has become global and we need to communicate with one another可知 Our world 我们的世界;has become global;变成全球化;and we need我们需要; to communicate with sb 与某人交流;one another,故答案是世界已经全球化,我们需要相互交流.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | look after well | B. | be looked well | ||
| C. | looked well after | D. | be looked after well |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | wears | B. | is wearing | ||
| C. | wearing | D. | is going to wear |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Exercise 1Run for 30minutes every morning. 2Swim in the club twice a week. 3Go to work on foot instead of (代替) by bus every day. 4Take a walk after supper every day. |
| Food 1Have only a glass of milk and an egg for breakfast every morning. 2Just have fruit for supper three times a week. 3Eat more vegetables and less meat for dinner. 4Never eat junk food. 5Drink at least(至少) eight cups of water every day. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 56 | When a teacher assigns a lot of homework,Domenica Roman draws up a timetable,dividing the assignment into small parts."It's like eating a steak(牛排),"she says."You chew it one bite at a time." |
| 57 | One student put a vocabulary list in the bathroom.He learned a new word every day while brushing his teeth.Another student used the time to remember biology terms while practicing running. |
| 58 | In high school,McCray ran track,played football and was in the band and orchestra."I was so busy that I couldn't waste time looking for a pencil or missing paper.I kept everything right where I could put my hands on it,"he says. |
| 59 | In an international class,Asian-Americans,on average,scored higher than other students.The teacher found that the Asian-Americans discussed homework problems together,tried different ways to work out the problems and explained their solutions to one another. |
| 60 | Christi is an excellent student at the University of California.If her math teacher assigns five problems,she does ten.If the history teacher assigns eight pages of reading,she reads twelve."Part of learning is practicing,"she says."And the more you practice,the more you learn." |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Leeds Castle One of the most popular tour attractions in Britain Opening times Open all year round except 7th and 8th November and Christmas Day (25th December) 2015. 1April to 30September 2015 Open:10:30am-5:30pm Gates close at 6pm 1October 2015to 31March 2016 Open:10:30am-4:00pm Gates close at 5pm Prices Adults:£16.50 Students:£9.50 Children under 4:free |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com