分析 这是一篇介绍土豆网,优酷网和豆瓣网相关信息的表格.包括网址,创立者,理念和特点.
解答 答案:51-55 CBCAB
51.C 细节判断题.表格中说优酷网的特点是watching micro-videos on the C2C service platform可以观看微视频.故选C.
52.B 细节计算题.表格中说土豆网创建于2005年四月,而优酷网创建于2006年六月.故选B.
53.C 细节判断题.表格中说土豆网是Wang Wei创立的.故选C.
54.A 细节判断题.表格中说豆瓣网可以making friends with others和别人交朋友.故选A.
55.B 细节判断题.表格中说优酷网的理念是Let the whole world watch us让世界关注我们.故选B.
点评 阅读理解是考查语篇理解能力.常考的题型有:推理判断题;主旨大意题;细节理解题;猜测词意题.解题时,在读懂文章的基础上,还要特别注意掌握题型的特征,尤其是细节题和推断题不可混淆:细节题是文章信息的再现;推断题是文章信息的提取.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | speaks; but | B. | talks; but | C. | speaks;and | D. | talks; and |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Report One: Qian Xuesen,a great Chinese scientist passed away at the age of 98.He was the father of China's rocket(火箭之父).After China was founded (成立),he gave up the good conditions and came back to China from America.He enjoyed working for the Chinese people and our motherland.He achieved a lot in the scientific field.He will live in the memory of the people. | |
| Report Two: Zhou Yang,a skater,18,is from a poor family in Changchun,Jilin.She is quiet She practiced skating hard.She won two gold medals at the Vancouver 2010Winter Olympics.Her dream came true. | |
| Report Three: As we all know,Sun Honglei is a famous Chinese actor.He was born in Harbin.He is tall and strong.He had an interest in acting at a young age.Now he has appeared in a lot of TV plays and films.He won many awards for his stage work.He is really a wonderful actor. | |
| Report Four: Yang Lan was born in 1968in Beijing.She graduated from the Beijing Foreign Studies University.In 1990,she became the host of Zheng Da Variety Show(正大综艺)on CCTV.She was very popular with a large number of audience (观众).Now she has a company.And she is a famous host at Hunan TV Station. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Mistakes are great(51)teachers | |
| Who can (52)succeed | Success comes to those who not only achieve their goals and wishes at the risk of making mistakes (53)but learn from and pay for them. |
| When you make mistakes | Don't (54)run away from them.It's easy but (55)useless to find someone else's mistakes. |
| The (56)value of mistakes | You can learn a lot from mistakes and grow stronger by (57)payingthe price for them. |
| The advice | When you make mistakes,remember (58)why you make them and then look forward because you can't change the (59)past.The present is still in your power,so make full use of them in (60)order to achieve your goals and wishes. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com