精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.APPLICATION FOR EMPLOYMENT(求职申请)
Name Harry Smith
Address 4224 Maple Avenue Oakland,California
Telephone number 555-1660
Work Experience
CompanyAmes Bookstore
Greenfield High School
PositionBook seller
English teacher
Work I didSold books
Taught English
Dates I worked1997-1999
2000-2009
Yearly pay10,400dollars; 27,500dollars
Reason for leavingGot a job teaching in Massachusetts
Got a job in California
51.What did Harry Smith do in 2001?A.
A.An English teacher.    
B.A book seller.
C.A secretary.
D.A gatekeeper.
52.If you want to know more about Harry Smith,you can callD.
A.4224-1660       
B.555-1666         
C.4224-1666         
D.555-1660
53.Where did Harry Smith work in 2009?B.
A.In New York.       
B.In California.
C.In Massachusetts.     
D.In Washington.
54.In 2002,the yearly pay Harry Smith got from his work wasC.
A.20,800     
B 10,400         
C.27,500     
D.55,000
55.Harry Smith left Ames Bookstore to work inAin Massachusetts.
A.a high school       
B.a bookstore         
C.a factory         
D.a company.

分析 本文是Harry Smith的求职申请,介绍了地址,电话,及工作经历.工作经历中,详细介绍了自己之前的工作,职位,工作时间,年薪,及离职的理由等.

解答 51.A 细节理解题:从表格中得知,English teacher:2000-2009,2000年到2009年是英语老师,2001年在这期间,故选A.
52.D 细节理解题:根据表格上面Telephone number 555-1660,电话号码是555-160,这是Harry Smith的电话,故选D.
53.B 细节理解题:根据2000-2009:Got a job in California,2000年至2009年在加利福利亚工作,2009年属于这个时间段,故选B.
54.C 细节理解题:根据2000-2009:27,500dollars,2000年到2009年年薪是27500美元,2002年在这期间,故选C.
55.A 细节理解题:根据Greenfield High School:Got a job teaching in Massachusetts,在马萨诸塞州Greenfield高中教书,故选A.

点评 此类插图题型是通过图解、或插图的形式,形象化地表现信息,用以降低试题的难度,是短文和题目不可缺少的组成部分.在做此类题时,要求学生一定要把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.你今天或明天来这里都可以,由你决定.
You can come here today or tomorrow.It'sup to you to decide.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.Tomorrow will be my sistertwelfth(十二) birthday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Do you think their dream cancome true?(实现)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.你的两个好朋友(Jim 和Mary)都喜欢运动,如:篮球、游泳.但你们三个高矮、胖瘦各不相同,对各种运动的爱好程度和水平也有差异.你们都喜欢看电视,但你们喜欢的节目不一样.请写一篇80词左右的短文,描述你和你的好朋友之间的异同,注意正确使用形容词的比较级及最高级句式.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Sixteen years ago a boy gave me an important gift.It was a smile.It was the early autumn of my first year at a middle school,and my old school was far away.As a result,no one knew who I was.I was very lonely,and afraid to speak to anyone.
Every time I heard the other students talking and laughing,I felt my heart break.I couldn't talk with anyone about my problems.
Then one day,when my classmates were talking happily with their friends,I was sitting at my desk unhappily as usual.At that moment,a boy entered the classroom.I didn't know who he was.He passed by me and then turned back.He looked at me,with a smile.
Suddenly,I felt the touch of something bright and friendly.It made me feel happy and warm.That smile changed my life.I started to talk with other students and made friends.Day by day,I became closer to everyone in my class.The boy with the lucky smile has become my best friend now.
One day I asked him why he had smiled,but he couldn't remember doing so!It doesn't matter because all the dark days have gone.I believe that the world is what you think it is.If you think it is lonely,you might always be alone.So smile at the world and it will smile back.

51.When did the writer get the giftC?
A.At the age of 16.
B.After making friends with the boy.
C.In the first year at a middle school.
D.After becoming closer to everyone in the class.
52.Why was the smile an important giftD?
A.Because the writer's old school was far away.
B.Because the writer didn't know who the boy was.
C.Because the smile didn't mean anything to the boy.
D.Because the writer felt lonely and had no friends and it made,her feel happy and warm.
53.Why didn't the writer talk to anyone in her new school about her problemsB?
A.Because she was always unhappy.
B.Because she didn't know anyone at the time.
C.Because she was in the first year at the junior high school.
D.Because she didn't want her parents to worry about her.
54.How did the smile change her lifeA?
A.She started to make friends.
B.She became the best friend of the boy.
C.Her parents didn't worry about her any more.
D.She realized that she was lonely.
55.Where does she now think her feeling of unhappiness came fromC?
A.From her old school.
B.From her parents.
C.From herself.
D.From her classmates at the new school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.左栏是五个人的需求,右栏是八条广告信息.请你分别为每个人找出合适的信息配对.并将答案的字母编号填写在答卷指定的位置上.此题不能填涂在答题卡上.
B(66)
Mrs.Li wants to send her daughter to take some piano lessons during the coming summer holiday.
A(67)
Betty and her boyfriend want to spend the weekend to watch something new.They both like dancing.
E(68)
Darning wants to buy some newspaper to read so that
he can improve his English.
D(69)
Mr.Black wants to come to Beijing for the first time in August.He wants to enjoy the real Beijing Opera  very much
G (70)
Tony and his colleagues will have a trip in Guangzhou next week.They need to rent a car and a driver who
understands English.
A.Watch Your Neck:This modern ballet is telling the story of"Dracula"which is the classic novel by Irish playwright Bram Stoker.Time:8:30p.m.
February 2-9.Tel:98558588.
B.Children's Activity Center:Tel:66589982.
Add:No.2Zhongshan Road.(Singing lessons,piano lessons and dancing lessons.)
C.Art Show:A total of 10artists living close to each other are jointly giving an art exhibition.
D.Peking Opera:Mei Lanfang's brave fighting against the Japanese during the war of Resistance against Japanese will open your mind.
E.Foreign Book Center:More and more increasing learning English books and newspapers,CDs.etc.
F.The Changcheng Hotel:Five star hotel.Looking for much experienced receptionists.Tel:(010)55883326
G.Car-Hire Service:12seat Forit transit van for hire in Zhujiang Business and Private Hire.We have English-speaking drivers.
H.Tianhe Car Selling Center:Different kinds of cars on sale.Different prices with high quality.Tel:(020)89885986

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.The San Diego Zoo has been a lovely home for giant pandas since two of the black-and-white bears came to visit in 1987.This week there was snow in San Diego-well,at least for a lucky group of giant pandas.
Over 15 tons of snow was blown into the San Diego Zoo's panda area on Tuesday morning to give the endangered bears a chance to play.They would experience the snow just like living in their natural habitat.
The snow day was a first for Xiao Liwu  whose name means"Little Gift."He was the sixth baby panda born to Bai Yun.Xiao Liwu was jumping on Mom,playing with her and getting used to being thrown in the snow by mama bear.Jennifer Becerra,San Diego Zoo keeper said,"He was really enjoying the snow and running around.I've never seen him so happy."
All the San Diego Zoo's giant pandas are from China,as part of a long-term captive breeding(人工养殖) program.Four of Xiao Liwu's brothers have already been moved from California to China.
Today there are 44giant pandas living in zoos outside of China,where the bears'only natural home is.As just 1,600pandas are thought to be left in the wild,researchers insist that captive breeding is an important way to study and protect the endangered pandas.Not only because of the habitat loss from human activities and low reproductive rates(繁殖率),giant pandas'survival is also affected by climate change.A study showed that global warming could kill much of the bears'main food,bamboo,over the next century.

36.Why was the snow blown into the San Diego Zoo's panda area?B
A.To stop the bamboos from dying.
B.To give the pandas a chance to play.
C.To help the pandas live in their natural habitat.
D.To make Xiao Liwu happy.
37.What's the relationship between Bai Yun and Xiao LiwuD?
A.Wife and husband.
B.Father and daughter.
C.Sister and brother.
D.Mother and son.
38.What is NOT the factor that influences the giant pandas'number?C
A.The loss of habitat.
B.Low reproductive rates.
C.Human research.
D.Climate change.
39.Which of the following is the best title of this passage?A
A.Giant pandas in San Diego Zoo    
B.Giant pandas in danger
C.Xiao Liwu's happy time          
D.How to protect giant pandas
40.Which of the following is true according to the passage?C
A.Captive breeding is the most useful way to protect giant pandas.
B.More than 44giant pandas live in zoos outside of China now.
C.China is the only natural home of giant pandas.
D.Xiao Liwu was afraid of being thrown in the snow by mama.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Tommy's Spare-time Schedule for March 2010
March 2010
SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
1
Football training
234
Chinese class
5
Football training
6
7
Going shopping with Mom
8
Football training
910
Piano lesson
11Chinese class1213
Tony's birthday party
14
Visit grandpa
15Football training16Painting class1718Chinese class19Football training20
Going camping
21
Movie with Bill
22Football training2324
Piano lesson
25Chinese class2627
Going to a concert
28
Going to the Great Wall
29Football training3031
48.What will Tommy do on March 27?D
A.Go to a party.
B.Go shopping.
C.Go football training.
D.Go to a concert.
49.How many times will Tommy take Chinese classes in a week?A
A.Once.
B.Twice.
C.Three times.
D.Four times.
50.We can see from the schedule that Tommy spends most of his spare time onA.
A.football     
B.shopping
C.traveling
D.Chinese
51.What does the underlined word"schedule"probably mean?C
A.Hobby.
B.Activity.
C.Activity plan.
D.Learning method.

查看答案和解析>>

同步练习册答案