分析 短文讲了里约热内卢和马德里竞选2016年奥运会的举办权,最后里约热内卢取得了主办权,并介绍了取得主办的一些内容.
解答 答案:66.Rio de Janeiro.细节理解题.根据第一段句子Rio de Janeiro(里约热内卢) has won the race to host the 2016Olympic Game.里约热内卢赢得了2016奥运会的主办权.可知主办2016年奥运会的是里约热内卢.故答案为Rio de Janeiro.
67.On October 3,2009. 细节理解题.根据第三段句子Nearly 50,000people took part in the celebration when the announcement(宣布) was made by the IOC President Jacques Rogge in Denmark on October 3,2009.当2009年10月国际奥委会主席雅克•罗格宣布的时候,近50000人参加了庆祝活动.可知是在2009年10月.故答案为On October 3,2009.
68.Good and generous. 细节理解题.根据第四段句子Brazilian President Lula said,"All those people who thought we had no ability to govern(管理) this country will now learn that we can host the Olympics.The Brazilian people are good and generous.巴西总统卢拉说:"所有那些认为我们没有能力治理这个国家的人现在都知道我们可以举办奥运会,巴西人民是善良和慷慨的.可知巴西人民是善良和慷慨的.故答案为Good and generous.
69.Yes,she did.细节理解题.根据最后一段句子Denise Lewis is a famous athlete.She won a gold medal at the 2000Sydney Olympics.丹尼斯•刘易斯是一个著名的运动员,在2000年悉尼奥运会上她赢得了一枚金牌.可知在2000年悉尼奥运会上她赢得了一枚金牌.故答案为Yes,she did.
70.32.细节理解题.根据最后一段句子Rio got 66vote,compared to 32 for Madrid.可知马德里在最后一轮投票中得到32张选票.故答案为32.
点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | tomatos,milk | B. | tomatos,milks | C. | tomatoes,milk |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Always | B. | Sometimes | C. | Often |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | plant | B. | are planted | C. | are plant |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 事故 | 1.上学路上你骑电动车被出租车撞倒,司机逃跑了… |
| 2.伤势不重,右腿骨折 | |
| 措施 | 1.保持镇静,打电话求助 |
| 2.保留现场 | |
| 教训 | 1.遵守交通规则 |
| 2.过马路要推车慢行… | |
| 3.… |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| I am Phil Green.A few years ago I became interested in green issues,and last summer I decided I really wanted to do something to help the planet I talked to Hazel and the children,and we decided to go green. Since then we've made some big c(81)hangesto our life.First,we sold our cars-we had two.That wasn't a problem because we live in a town and there's good public transport.Anyway,I've always liked walking and we've all got bikes now.We've s(82)topped eating meat,and started eating more vegetables.We don't go to the supermarket,but we buy and eat food from a local f(83)arm/farmer,and I grow a lot of our vegetables in the garden.It's great?We've saved a lot of money because we don't buy things we don't need.Next week I'm getting some hens,so we can have our own eggs.I can't wait. |
| I am Angela,Phil's wife.When my husband told me his decision,I was a bit nervous. But I knew that he was s(84)erious about it,so I said yes.Since then,life has been hard work. Of course,I'm worried about what's happening in the world,but we had a very nice, comfortable,easy life b(85)efore. We eat very healthily now.In the past,I didn't think about where our food came from,but now I've learned to cook some very healthy vegetables.When Phil said we had to sell my car,I cried.I hate walking e(86)verywhere,every day.I can't ride a bike and I don't like public transport.I miss my holidays most.We always f(87)lew to warm places in winter,like Italy or Thailand,but this year we took the train to the south coast of Wales.It was a horrible memory as it rained all week. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | such a | B. | such an | C. | so a | D. | so an |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com