分析 本文主要向我们介绍了伦敦泰晤士河上的桥梁之一:塔桥(在英国伦敦泰晤士河上的两端各有一塔).文章具体介绍了它的建造时间,地理位置,及特点等.
解答 41 B 细节理解题:根据第四段The Tower Bridge was first painted chocolate brown.Then in 1977,it was painted red,white and blue塔桥首先被涂上了巧克力棕色,然后在1977年,它被涂成红色,白色和蓝色.它是1894年建造的,故本题错误.
42 A 细节理解题:根据第二段The Tower Bridge was set up over the River Thames in London in 1894塔桥于1894在伦敦泰晤士河上建立起来.故本题正确.
43 A 细节理解题:根据第三段But in fact,the Tower of London was built a thousand years ago,while the Tower Bridge only has a history of over one hundred years.
但事实上,伦敦塔建于一千年前,而塔桥只有超过一百年的历史.故本题正确.
44 A 细节理解题:根据第二段It used to be raised about 50 times a day,but now it is raised only 4to 5times a week过去一天提高约50次,而现在一周只4到5次.故本题正确.
45 B 大意理解题:根据第一段And the Tower Bridge is the first bridge you have to pass if you go to London from the sea如果你从海上去伦敦,塔桥是你必须经过的第一座桥.文章具体介绍了它的建造时间,地理位置,及特点等.故本题错误.
点评 对考生提出以下几方面要求:
1.不但要求掌握所读材料的主旨大意、中心思想,而且要求掌握文章中的详细事实与细节.
2.不但要求对于具体事实情节的理解,而且要求对其抽象含义的理解,既要理解字面意思,又要理解其深层含义,包括作者的态度、观点、意图等.
3.既要求理解文章中某句、某段的含义及全文的逻辑关系,又要求根据其含义及逻辑关系进行判断和推理.
4.既要求考生能够运用材料中的信息去理解、分析问题;又要求考生能运用中学生应有的生活常识去分析、理解问题.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Enter the bus through the back door (or front door if there is only one door). |
| When entering,pick up a ticket from a small machine.A number is printed on the ticket,which you will later use to determine (确定) your fare (票价). |
| A display (显示) above the driver shows the next stop and the fares for that stop.To determine your fare,match the number on your ticket with the number and fare on the display. |
| When your stop is nearing,press one of the buttons (按钮) on the wall to tell the driver that you wish to get off at the next stop. |
| If you do not have the exact fare,use the changing machine to get small coins. |
| When getting off,put your ticket and the exact fare into the box next to the driver. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1.What time do you usually go to sleep? □Between 8 to 10 p.m. □Between 10 to 12 p.m. □After 12 p.m. 2.What time do you usually wake up? □Between 4 to 6 a.m. □Bet ween 6 to 8 a.m. □After 8 a.m. | 3.How many hours of sleep do you get each night? □Between 5 to 7 hours □Between 7 to 9 hours □More than 9 hours 4.How often do you have trouble sleeping? □Hardly ever □Several times per week □Almost every night |
| Current Results | |
| 1.Between 8 to 10 p.m.10% Between 10 to 12 p.m.59% After 12 p.m.31% 2.Between 4 to 6 a.m.54% Between 6 to 8 a.m.44% After 8 a.m.2% | 3.Between 5 to 7 hours 65% Between 7 to 9 hours 30% More than 9 hours 5% 4.Hardly ever 33% Several times per week 47% Almost every night 20% |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 电子书 | 可以储存上千种书,不需要去书店买书… |
| 纸质书 | 会占据家里很大空间,但依然很受欢迎… |
| 你的观点 | … |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | always | B. | never | C. | hardly |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com