分析 本文介绍了在国际都市--迪拜举行的Dubai Canvas Festival中的3-D Pavement Art Festival的情况.艺术家们用粉笔在路面上画了很多很有震撼力的3D图画,人们对此很感兴趣.
解答 68.C细节理解题.根据文中第一段中的原句Not long ago,the Middle East's first 3-D pavement(路面) art festival started in Dubai and caught many people's eyes.可以得知中东地区第一个3D路面艺术节在迪拜举办.故选C.
69.D细节理解题.根据文中第一段中的原句They want to show the world a different side of the city.及最后一段原句The organizers(组织者) of the art festival said they hoped to turn Dubai into an open-air art museum and make everyone enjoy the fun and beauty of art.可以得知,人们举办这次艺术节的目的有两个,分别是把这个城市的另一面展示给全世界,以及希望人们可以享受乐趣及欣赏艺术的美.故选D.
70.B词汇理解题.根据文中第二段中的原句In his artwork,people could see a boy sitting on a traditional fishing boat with other children around,Dubai's famous high-rise buildings were in the background.The 3-D drawing was so vivid that many visitors liked to sit on it and take photos.可以得知,3D绘画是很逼真的.故选B.
71.B总结归纳题.结合全文的意思看,本文主要介绍了3D路面艺术节的一些情况.当然是B选为题目最好了.
点评 阅读理解题,需要先读题,理解清楚题目意思,接着带着问题去文章中寻找、推断答案.把握好细节,注意推敲才能保证正确率.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| How to understand what you read | |
| Skim before reading closely | ●Start with skimming or reading about the book (56)online to know what the book is mainly about. ●In this way,you know what you should pay (57)attentionto while reading it closely. |
| Look up any unsure words or ideas | ●Try to understand (58)difficultparts according to context clues. ●You can also read more (59)easilywith the help of references. |
| Take notes | ●Taking notes is of great(60)importancewhile you are reading. ●Write questions in the margin and underline something(61)interestingor important. ●Write down your (62)questionsabout what you read. ●After finishing reading,write down important ideas,the purpose of the writing and your (63)feelingsabout the reading. |
| Discuss the reading | ●(64)Compareyour understanding about the book with that of your classmates. ●Pay attention to others'good explanation of something difficult. ●Ask (65)openquestions instead of"yes or no"ones. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 51.A.waiting | B.looking | C.working | D.preparing |
| 52.A.common | B.cheap | C.old | D.expensive |
| 53.A.ticket | B.ten | C.two | D.five |
| 54.A.ticket | B.number | C.price | D.time |
| 55.A.eyes | B.ears | C.nose | D.head |
| 56.A.spare | B.any | C.little | D.enough |
| 57.A.pickedup | B.tookaway | C.putdown | D.lookedup |
| 58.A.walking | B.going | C.looking | D.holding |
| 59.A.book | B.pocket | C.bill | D.bag |
| 60.A.hardly | B.nearly | C.only | D.really. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com