分析 如今的社会,我们似乎都攻击肥胖,文中提到了芭蕾舞演员退休后身体发福,女喜剧演员因为受伤身体发福,还有唐弗兰奇,作者是想告诉我们肥胖者也应该被尊重.
解答 66-70 DABBC
66.D.细节题.结合第二段He was fit and flexible in the photos.Yet,the man sitting in front of me,although still relatively young,could not walk without a stick.His legs often ached after he retired.He became fatter and fatter可知是相对年轻的但是不健康,故选D.
67.A.细节题,结合第三段Her assistant later explained that his was because she got injured while getting out of a taxi but this didn't stop the rumor(谣言) that it might be because of her size.因为受伤了,故选A.
68.B.细节题,根据第二段He became fatter and fatter第三段because she got injured while getting out of a taxi but this didn't stop the rumor(谣言) that it might be because of her size.可知两者都超重,故A对,结合最后Maybe as a doctor I am expected to be supporting the anti-fat group,but I strongly believe that the job of doctors isn't to stand in judgment over people's lives可知作者不是抵制肥胖的,故B错,结合第二段This,he said,is the cost of ballet.It's really not his fault(过错) to have become fat.可知肥胖是跳芭蕾舞的代价,故C对,根据第四段Poor Dawn,who as far as I know,has never tried to pass on any dieting tips to anyone可知从未给别人饮食的建议,故D对,故选B.
69.B.推理题.根据第四段Poor Dawn,who as far as I know,has never tried to pass on any dieting tips to anyone可知作者以前听说过唐弗兰奇,故选B.
70.C.主旨题.结合最后Instead,we should respect them as much as we respect those who have normal weight.可知作者是想要告诉我们肥胖者应该被尊重,故选C.
点评 在做题时要早明白题意和文章意思的基础上,在原文找到题干所包括的信息部分,就能快速抓住有效信息,确保答案的准确性.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Hello | B. | Thank you | ||
| C. | Goodbye | D. | Nice to meet you |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Who's she | B. | What's this | C. | What's her name | D. | How's she |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.It's better to give than to receive B.Don't compare with others C.Do what you love D.The best things in life E.Laugh every day |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Instructions Take three times a day after meals. Dose(剂量):Grown-ups(成人):2 pills each time Children(8-15 years old):one pill each time (4-7 years old ):1/2 pill each time NOT fit for children below the age of 4. Notes:1.Store it in a cold place. 2.Use it before Dec.2016. Add:Harbin,Heilongjiang |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com