分析 文章大意:主要介绍了新的教学方法:个性个化教学,喜欢什么就上什么内容的课.这些变化清楚地表明世界各地越来越多的人呼吁教育发展个性、沟通技巧,而不仅仅是通过"考试工厂"来推动孩子们的发展.
解答 36-40 ABCBD
36题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第一段students there will study topics (话题) they are interested in那里的学生将学习他们感兴趣的话题可知是新的教学方法,故答案是A.
37题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段For example,if the topic is about the European Union,teachers will show students the map of Europe,the place of the EU's member countries and the weather there.Also,students will look further into the histories of these countries.例如,如果话题是关于欧盟的,老师会向学生展示欧洲地图,欧盟成员国的位置和那里的天气,同时,学生将进一步了解这些国家的历史.可知 是两个,故答案是B.
38题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第二段Then another topic in classes is about"dining hall services",students will play cashiers to practice their math skills and learn different languages to serve foreign guests.They will also learn to better communicate with guests to make sure that they have a nice experience.然后在另一个班的主题是"餐厅服务",学生的收银员练习发挥他们的数学技能和学习不同的语言服务于外国客人,他们还将学习如何更好的与客人沟通以确保他们有一个很好的经验.可知 这里不能吃饭,故答案是C.
39题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第三段All schools for students aged 7to 16will have at least one of these classes可知 所有7至16岁的学生的学校将至少有一个班,故答案是B.
40题答案:D 考查细节理解题,根据文中的最后一段The changes clearly show growing calls (呼声) around the world for education to develop personalities (个性),communication skills,rather than just pushing children through"exam factories".这些变化清楚地表明世界各地越来越多的人呼吁教育发展个性、沟通技巧,而不仅仅是通过"考试工厂"来推动孩子们的发展.可知D错误,故答案是D.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| G66.Kate likes to buy a house to live with her family in Guangming Road.Which message is she interested in? B67.Michael wants to go to the hospital.Which information is he interested in? F68.Ivy wants to have a pen pal in China.Which message will draw her attention? E69.Molly wants to learn French.Which message will interest her? D70.John loves animals.Which information will Draw his attention? | A.Do you like children?Can you help children with their homework?We need teachers here. Please call Allan at 020-88115278. B.Go down Renming Road.The hospital is on your right.It's between the bank and the park. C.If you want to see our cars here,come at 10:00on Monday morning.We are waiting for you. D.Do you like animals?We have all kinds of animals here.Come and see for yourself. E.Do you want to learn English?Do you want to learn Chinese?Do you want to learn Japanese?We have very good language teachers here.Come and have a look. F.Hello,my name is Chen Lina.I am Chinese.I want to have a pen pal. G.I need to go to the United States for my further study.Anyone who interested in my house in Guangming Road can call me at 13938705671. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | first | B. | .last | C. | .family | D. | .middle |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com