精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.


根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳答案.
58.If you want to see The Time Machine and E.T.on the same day,you should go onB      
A.Aug.25th      
B.Aug.27th     
C.Aug.30th   
D.Sep.1st
59.If you are interested in aliens,you can watchB
A.The Time Machine  
B.E.T.
C.Mission to Mars  
D.all of them
60.These movies are allD       
A.Action Movies         
B.Cartoon Movies 
C.Documentary(纪录片) 
D.Science Fiction Movies
61.According to the passages,which of the following sentence is true?C
A.E.T.refers to Elliot.
B.The three movies are all about aliens.
C.In the movie,The Time Machine,people can travel to the future.
D.In the movie,Mission to Mars,a mysterious storm kills all the crew members.
62.We can see them onA      
A.a poster of movie   
B.a guide book  
C.a stor y book       
D.a science book.

分析 这是三个电影的海报,介绍了三个科幻电影,第一个是时光机,第二个是关于外星人,第三个是火星任务.

解答 58.B细节理解题.根据第一个海报的内容It will be put on in the National Therter on Aug.25th to 29th可知这个电影是在8月25日到29 日上映;第二个电影的上映时间是8月26日到30日,故要想同一天看着两个电影,应该在8月27日,故选B.
59.B细节理解题.根据第二个海报的内容A group of alians visit the earth and one of them可知如果你对外星人感兴趣,可以去看E.T.,故选B.
60.D细节理解题.根据三个电影的海报介绍第一个是时光机,第二个是外星人,第三个是火星任务,可知都是科幻类的电影,故选D.
61.C细节理解题.根据he travels 800000years into the future with the help of his own invention _a time machine可知他用自己发明的时光机穿越到了未来,故选C.
62.A主旨大意题.根据文章内容可知这是三个电影的海报,故选A.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.I'm too tired.I can't go anyfarther(更远).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.What's the final purpose of studying?"To use what you learn,"we are often told.Now students in Finland (芬兰) will get a taste of this in their new classes.It's reported on March 26th that Finland worked out a new education plan.By 2016,classrooms will be turned into meeting rooms,students there will study topics (话题) they are interested in.
For example,if the topic is about the European Union (EU欧盟),teachers will show students the map of Europe,the place of the EU's member countries and the weather there.Also,students will look further into the histories of these countries.Then another topic in classes is about"dining hall services",students will play cashiers (收银员) to practice their math skills and learn different languages to serve foreign guests.They will also learn to better communicate with guests to make sure that they have a nice experience.
All schools for students aged 7to 16will have at least one of these classes.They will be taught for several weeks a year or longer.The new teaching methods will help children prepare for the future with the skills that are needed for today and tomorrow.
The changes clearly show growing calls (呼声) around the world for education to develop personalities (个性),communication skills,rather than just pushing children through"exam factories".

36.The students in Finland willA.
A.try a new learning method
B.clean the meeting rooms
C.study what they aren't interested in   
D.work out a new education plan
37.How many topics are given as examples?B
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
38.The students can'tC in the classes about"dining hall services".
A.practice math skills
B.learn different languages
C.eat delicious food
D.have a nice experience
39.The students agedB will take the new classes.
A.6to 17in Finland
B.7to 16in Finland
C.6to 17in EU
D.7to 16in EU
40.Which is not the purpose of the new teaching methods?D
A.To help students get ready for the future.
B.To practice skills for today and tomorrow.
C.To develop students'personalities.
D.To push children through"exam factories".

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.
A.It's better to give than to receive   B.Don't compare with others  C.Do what you love  D.The best things in life   E.Laugh every day
Do you want to find the happiness around you?Start your new life with the simple things from now on.
66.There is always something more important than money,such an warm sunshine,fresh air,the love of the family and the beauty of nature.Just slow dowm and enjoy the best things in life.D
67.Doing things that you love to do is a good way to improve(提高)your levels of happiness.When work feels like play,you will be able to enjoy other areas of your life better,too.C
68.It's a waste of time to compare you with others.Happiness has different meanings to different people.Believe in yourself,and you'll be the best.B
69.Do you spend time each day laughing?Do you try to find something to laugh about?When you share the pleasant(开心的)experiences with others,you'll put yourself in a better place.E
70.Try saome ways to help those people in need,Giving will be better than receiving.Make some home-made(自制的)cookies for the old and the poor,visit the sick children with toys,cook a meal for the homeless people.A.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.
High School Musical
Place:Chongqing Grand Theatre
Date:7:00p.m.Oct.20th
Number:6,Row 9,Floor 1
Price:RMB 80
◆Don't bring any dangerous things.
◆If you're late,please enter the theatre quietly.
◆The use of cameras and videos is not allowed.
◆Turn off your cell phones or set them to vibration mode(震动模式).
◆Please check your seat number and be seated before the play begins.
◆After the ticket has been sold,there is no refund.
51.The play begins atA.
A.7:00p.m.
B.9:00p.m.
C.7:00a.m.
D.9:00a.m.
52.Which of the following is TRUE?C
A.The seat number is 9,Row 6          
B.If you are late,you can't enter the theatre
C.The price of the ticket is¥80.
D.You can take photos and videos in the theatre.
53.The underlined word"refund"means.C
A.入场
B.出场
C.退票
D.签票.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Li Ming is a twelve-year-old boy.He had a headache yesterday.His father took him to the nearest hospital to see a doctor.The doctor thought it was not serious and gave him some pills.The following are the instructions (说明) of the headache pills.
Instructions
Take three times a day after meals.
Dose(剂量):Grown-ups(成人):2 pills each time
            Children(8-15 years old):one pill each time
                    (4-7 years old ):1/2 pill each time
NOT fit for children below the age of 4.
Notes:1.Store it in a cold place.
2.Use it before Dec.2016.
Add:Harbin,Heilongjiang
根据短文及表格内容,选择最佳答案.
58.Li Ming should take the pillsB meals.
A.before 
B.after
C.when
D.we don't know
59.The pill will be bad after the yearD.
A.2013
B.2014
C.2015
D.2016
60.Li Ming should takeA pill(s) each time.
A.one 
B.two
C.three
D.four
61.Where must the pills be stored?B
A.In a cool place.
B.In a cold place.
C.In a wet place.
D.In a bright place.
62.We can read the instructionsC.
A.in a story book 
B.in a newspaper
C.on a medicine bottle
D.in a diary.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Apples andstrawberries (草莓) are my favorite fruit.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.We should        the rubbish when we go travelling.(  )
A.take offB.turn offC.take awayD.put away

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.______ is my watch.(  )
A.TheseB.ThoseC.ThisD.They

查看答案和解析>>

同步练习册答案