分析 文讲述的是伦敦奥运会的比赛项目是如何设置的,奥运会运动的清单已经70年没有改变,而改变这些运动的过程是漫长而艰难的,在投票中28个项目中有两个没有选上,后来又选了两项新的运动.
解答 31.D 细节理解题.根据The five sports to select from were roller skating,golf,rugby,squash,and karate.After the first vote,karate and squash were prepared to the IOC for the final vote.可知奥运会没有高尔夫比赛,故选D.
32.C细节理解题.根据.At last,two of the 28sports were dropped out可知28个项目中有两个没有选上,即26项运动,故选C.
33.A 细节理解题.根据The two sports that did not receive 50percent of the votes were baseball and softball 可知这两项运动没有被选上伦敦奥运会,故选A.
34.A 细节理解题.根据第一段的This list of sports hadn't changed in 70years,and the process for changing these sports is long and difficult.可知运动的清单已经70年没有改变,而改变这些运动的过程是漫长而艰难的.所以人们在听到正在研究新的运动的清单时会感到惊讶,故选A.
35.A 理解推断题.根据文章内容可知本文讲述的是伦敦奥运会的比赛项目是如何设置的,故选A.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Facts | (56)Busy life and valuable time Being in need of cheap and(57)healthy/nutritious meals |
| Low(58)standardsof fast food | No cooking No(59)cleaning Saving time to cook |
| Disadvantages of fast food | l Making people get(60)fat l Having no nutrition |
| Three(61)ideas/ways of cooking at home | l A dish with meat,rice and(62)vegetables Cheap and(63)fast,taking only 20 minutes l Pancakes and scrambled eggs Strange but useful,taking around(64)thirty/30minutes l Macaroni and(65)cheese with meat The fastest,taking about 15 minutes |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.across | B.away | C.into | D.out |
| 17.A.gift | B.gold | C.treatment | D.kindness |
| 18.A.left | B.reached | C.built | D.designed |
| 19.A.pleased with | B.careful with | C.angry with | D.sorry for |
| 20.A.so | B.or | C.but | D.as |
| 21.A.helped | B.followed | C.reminded | D.refused |
| 22.A.After | B.Before | C.While | D.Since |
| 23.A.her | B.him | C.their | D.his |
| 24.A.poor | B.rich | C.sad | D.young |
| 25.A.remembered | B.accepted | C.broke | D.recorded. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Face the bitterness | |
| Appearance of bitterness | •We don't (62)forgivesomeone who has hurt us or made us angry. •We always remember something that hurts us instead of (63)letting it out of our mind. •We keep the anger deep inside (64)because we don't want to hurt others. |
| (65)Effects/influences of bitterness | •Bitterness can (66)both lead to terrible health problems and bad relationships with our friends and family members. •No one likes (67)having an angry person around him or her for very long. |
| Ways to (68)solve bitterness | •(69)Accept the bitterness instead of refusing it. •(70)Don't make excuses for it. •Forgive them but not to (71)remember them. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | message | B. | information | C. | ticket | D. | picture |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | can't; may | B. | couldn't; have to | ||
| C. | can't; have to | D. | couldn't; may |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com