精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
 Have you ever been to Taiwan,China's biggest island?Do you want to pay a visit there?We'll show you the best of Taiwan island.
 A four-day tour.
Price
Only¥5,000
Including:
Round-trip plane tickets between Beijing and Taiwan.Bus service around Taiwan.Great tour guide service.
Places
▲Sun Moon Lake
   A beautiful lake.A small island.On one side of the island,the lake looks like the sun,and on the other side it looks like the moon.That is why people call it the Sun Moon Lake.
▲Ali Mountai n
  The nearest mountain around the Sun Moon Lake.A nice experience to have a party with Gaoshan people.A wonderful place to see a very beautiful sunrise.
▲People Lake
  A great place for swimming,fishing,boating and eating delicious fruit and fresh fish.
▲Gao Xiong
  A great place to spend a full day shopping.
Book (预定) now
Office hours
 Monday-Friday:9:00 am-7:00 pm
Saturday:9:00 am-4:00 pm
Tel:6459-9561
Book by phone now for next month.
51.The ad wants toA.
A.invite more people to take the tour         B.tell you something about Taiwan
C.describe how beautiful Taiwan is          D.show you the best of Taiwan
52.If you go on a trip to Taiwan on September 5th,you will probably be back onB.
A.September 7th                           B.September 8th
C.September 10th                          D.September 11th
53.B is a good place for tourists to have a good time with Gaoshan people.
A.Sun Moon Lake                         B.Ali Mountain
C.Peng Lake                               D.Gao Xiong
54.You will visitB tourist spots if you take the tour.
A.3B.4C.5D.6
55.If you want to take the tour to Taiwan,you can book it by phone atC.
A.4:00pm on Sunday               B.7:00am on Monday
C.4:00pm on Wednesday            D.7:00am on Saturday.

分析 本文以图表的形式向我们介绍了台湾四日游,台湾是中国最大的岛,文章详细介绍了旅游的费用,旅游的景点,及预定旅游的时间和方式.

解答 51.A.推测理解题.由文章开头Have you ever been to Taiwan,China's biggest island?Do you want to pay a visit there?你曾经去过台湾,中国最大的岛吗?你想去那里旅游吗?可知,此篇文章是旅游海报.故选A.
52.B.细节理解题.由第一段a four-day tour一个四天的旅游,可知,可能是September 8九月8日回来.故选B.
53.B.细节理解题.由place一栏Ali Mountai n:A nice experience to have a party with Gaoshan people与Gaoshan人们聚会的好经历,可以知道,应该是Ali Mountain.故选B.
54.B.细节理解题.由place一栏提示可统计,应该是四个地方:▲Sun Moon Lake;▲Ali Mountai n;▲People Lake;▲Gao Xiong.故选B.
55.C.细节理解题.由office hour一栏Monday-Friday:9:00 am-7:00 pm周一到周五:上午九点到下午七点,结合选项,C项符合,故选C.

点评 仔细将题目与文章表格对照,把握细节,即可得出正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

6.My younger brother dances aswell(good) as my sister Sandy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Now most families have atleast (little) one TV.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.John and Tim are very popular in Jason Middle School.They are not only good at studying,but also good at playing sports.Kay and Sue are talking about them.
Kay:Hello.Sue!
Sue:Hi.Kay!
Kay:(61)F
Sue:No.No one has told me about the match.(62)A
Kay:Although the opposing(对抗的) team was strong,our school won at last.
Sue:(63)G They are really good basketball players.
Kay:Yes.They can play basketball better than others because they practice much more.I always see them practicing on the playground in the gym and sometimes running around the school track(跑道).
Sue:(64)B
Kay:Yes.And either John or Tim will be chosen as the Best School Athlete of the Year.
Sue:Wow!(65)D
Kay:I think so.
A.Who won?
B.How hard they practice!
C.Where was the match held?
D.They are cool,aren't they?
E.How exciting the match was?
F.Did you go to see the basketball game yesterday?
G.I know that both John and Tim are on the team.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.

根据以上信息,选择最佳答案.
51.You can probably read the above informationC.
A.in a dictionary  B.in a science book  C.in a newspaper
52.The Smiths want to rent a townhouse with two floors,they can callA.
A.Mr.Yang  B.Miss Chen  C.Mr.Sun
53.Mr.Zhao needs an apartment with a big garage.He can callB.
A.13605992689  B.15988318669  C.13456372466
54.If a student of No.1High School rents an apartment from Miss Lin,he should payB a month.
A.¥100  B.¥300  C.¥1 000
55.Which of the following is TRUE?A
A.Miss Chen's apartment is near the beautiful beach.
B.People can rent a townhouse by sending an email.
C.The big apartment with furniture costs¥1 500a month.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.录音中有一段对话,听对话两遍后,根据所听内容填写下面的表格.
NAME旅客姓名
TOM HALL
AIRLINE航空公司
(61)JAPAN/JapanAIRLINES
FLIGHT航班号
(62)JAL608 
PRICE价格
(63)2800yuan
FROM出发地
JI'NAN
TO目的地
TOKYO
DATE:乘机日期
(64)MAR 15/March 15th.
TIME起飞时间
(65)19:30/1930.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.There are spicy food lovers all around the world.A lot of people desire to have spicy foods in their daily life.In China,we love hot peppers (辣椒),fiery-hot chicken wings nd we put spicy seasonings (调味品) on top of just about everything.Thankfully,spicy foods are generally good for us.
They do more than add flavor(调味) to your I favourite meals.Spicy foods are good for your heart.People who regularly eat foods rich in spice are less likely to experience a heart attack or stroke (中风).Chili peppes (红辣椒) provides three times more vitamin C than oranges.The unique chili pepper heat comes from a component called capsaicin (辣椒素) which helps lower cholesterol (胆固醇) and reduces inflammation (炎症).Spicy foods also help prevent cancer.Capsaicin has been found to kill some cancer cells,according to the American Association for Cancer Research.Turmeric (姜黄),which is the main spice in curry,has been shown to help slow down the spread of certain cancer cells.
Spicy foods can even help you lose weight.After eating something spicy,you burn more calories than if you were to have eaten something bland (清淡).Also,studies show that spicy foods leave you feeling more satisfied than their non-spicy eaters.This means you're more likely to stick to your diet and not overeat.Try adding some hot sauce to your next meal and see if you notice a difference.
Spicy foods also have other beneits.They can lighten your mood,making you feel happier.In addition,they can fight symptoms of the common cold by helping you work up a sweat.In fact,"spicy"is a burning feeling that you have on the surface of your tongue.That some people can stand spicy food is because their tongues have become less sensitive to it.If you can not handle the fiery heat,try to build up a tolerance (耐受力) gradually.Drinking milk or other milk drinks such as yogurt can"coat your tongue"and help you cool down after a spicy meal.
If you happen to be a spicy food lover,congratulations!Don"t hesitate to include spicy foods in your balanced diet!

88.Do many people in the world like eating spicy foods?Yes,theydo.
89.What benefits can spicy foods bring to us?spicyfoodsaregoodforourheartandtheycanpreventcancer./Theycanalsohelpusloseweightandfightthecommoncold.Wecanevenhavegoodmoodaftereatingspicyfoods.
90.How can spicy foods help prevent cancer?Theycankillsomecancercellsandhelpslowdownthespreadofcertaincancercells.
91.What is the meaning of"spicy"according to the passage?Spicyisaburningfeelingthatyouhaveonthesurfaceofyourtongue.
92.Why can some people stand spicy foods?Becausetheirtongueshavebecomelesssensitivetoit.
93.What is writer's view on spicy foods?Eatingspicyfoodsisgoodforourhealthinmanywaysandhealsoencouragespeopletohavespicyfoodswithouthesitation..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词.
Apple has entered the textbook market.The tech giant(科技巨头) introduced iBooks textbooks a f(72)ew weeks ago when it announced its iBooks 2platform.
They are digital books in different s(73)ubjects,including science,maths,history and geography.The company o(74)ffers a collection of textbooks for high school students.It offers a"new textbook experience"and suggests its interactive(互动式的) iBooks textbooks are"the next chapter in learning(学习的新篇章)".
It sounds like good news for pupils and students.Think of it.No more c(75)arrying heavy backpacks full of textbooks.Every textbook you require can be s(76)tored in your iPad.No more having to buy expensive textbooks w(77)hich you will only use for a year or two and then sell or give away.
Of course there's a hidden difficulty.You need to o(78)wn an iPad and as you know,it is not cheap.You also need to buy digital textbooks,m(79)ostly priced each at about $14.99 (94.74yuan).
You can play videos,work out geometrical(几何的) problems in 3D,listen to music and make notes.You can also s(80)hare information on social networking sites with other students.Instead of b(81)oring old textbooks which are quickly out of date,you can have an interactive learning experience.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.她穿上大衣出去了.
Sheputon her coat and went out.

查看答案和解析>>

同步练习册答案