分析 本文主要讲述了全世界很多人都喜欢吃辣,并且研究发现,经常吃辣对我们的身心健康都有很大的好处.作者也建议大家毫不犹豫的吃辣.
解答 88 Yes,they do.细节理解题.根据文中第一段的原句There are spicy food lovers all around the world.A lot of people desire to have spicy foods in their daily life.可以得知,全世界有很多爱吃辣的人,很多人希望每天都吃辣.故填Yes,they do.
89 spicy foods are good for our heart and they can prevent cancer./They can also help us lose weight and fight the common cold.We can even have good mood after eating spicy foods.细节理解题.根据文中第二段原句Spicy foods also help prevent cancer.辣的食物以抗癌;第三段原句Spicy foods can even help you lose weight.辣的食物可以帮助我们减肥;倒数第二段原句they can fight symptoms of the common cold by helping you work up a sweat.可以抗感冒及They can lighten your mood,making you feel happier.可以改善情绪.
90 They can kill some cancer cells and help slow down the spread of certain cancer cells.细节理解题.根据文中第二段原句Capsaicin has been found to kill some cancer cells,according to the American Association for Cancer Research.Turmeric (姜黄),which is the main spice in curry,has been shown to help slow down the spread of certain cancer cells.可以得知,辣椒素可以可以杀灭癌细胞,也可以减缓癌细胞扩散速度.
91 Spicy is a burning feeling that you have on the surface of your tongue.细节理解题.根据文中倒数第二段原句In fact,"spicy"is a burning feeling that you have on the surface of your tongue.可以得知,spicy是指舌头表面上的一种灼烧感.
92 Because their tongues have become less sensitive to it.细节理解题.根据文中倒数第二段原句That some people can stand spicy food is because their tongues have become less sensitive to it.可以得知,有一些人可以忍受辣的食物是因为他们的舌头变得对辣很不敏感.
93 Eating spicy foods is good for our health in many ways and he also encourages people to have spicy foods without hesitation.总结归纳题.结合全文来看,本文主要讲述了吃辣的食物对我们的健康的好处,并鼓励人们毫不犹豫的吃辣.
点评 阅读中注意文后的问题.然后带着问题再读短文,找出与答题内容相关语句,反复阅读,反复分析,然后确定答案.阅读中要善于从短文信息中总结推测出所需答案,注意所填答案与短文中相关语句的关系.
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Have you ever been to Taiwan,China's biggest island?Do you want to pay a visit there?We'll show you the best of Taiwan island. A four-day tour. |
| Price |
| Only¥5,000 Including: Round-trip plane tickets between Beijing and Taiwan.Bus service around Taiwan.Great tour guide service. |
| Places |
| ▲Sun Moon Lake A beautiful lake.A small island.On one side of the island,the lake looks like the sun,and on the other side it looks like the moon.That is why people call it the Sun Moon Lake. ▲Ali Mountai n The nearest mountain around the Sun Moon Lake.A nice experience to have a party with Gaoshan people.A wonderful place to see a very beautiful sunrise. ▲People Lake A great place for swimming,fishing,boating and eating delicious fruit and fresh fish. ▲Gao Xiong A great place to spend a full day shopping. |
| Book (预定) now |
| Office hours Monday-Friday:9:00 am-7:00 pm Saturday:9:00 am-4:00 pm Tel:6459-9561 Book by phone now for next month. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Help with sleep (71)problems | ||
| Bad (72)habits | Results | Solutions |
| Watching TV until you fall asleep | It's (73)possible that you can't stay asleep for a long time. | Take a warm bath. Don't read or write before bed or at midnight. |
| Exercising too close to bedtime | It takes you several hours to sleep well. | (74)Don't do exercise at least three hours before bedtime. |
| (75)Eating/Having fatty,heavy foods too close to bedtime | You feel uncomfortable in your stomach. | Eat your last meal at least 2-3hours before bedtime. Have something if you feel hungry. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | been in,been | B. | gone to,been | C. | been to,been |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com