精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.An old farmer spent all his life on his farm in the country in the southeast of England.One day he decided to visit the big city.Everything was new and strange to him,because he had never traveled to the city before.
The old farmer visited a lot of interesting places in the city.
He rushed into(冲进) a large tall building and saw a lift(电梯).When he was watching,an old woman got into the lift and closed the door.After a while,the door opened again and a very perfect young girl came out.
The old farmer was very surprised,"What a funny little room!"He said to himself,"It's magic.It can change an old woman into a young girl.The next time I come here,I'm going to bring my wife to take the lift."
根据短文内容选择正确答案.
46.The old farmer livedC.
A.near the cityB.in the city
C.in the southeast of England
D.in a large tall building
47.The old farmer decidedB one day.
A.to visit a building                 
B.to visit a city
C.to visit a factory                  
D.to visit a farm
48.The old farmerA.
A.came to the city for the first time
B.had traveled to the city several times
C.found nothing new and strange in the city
D.only visited the large tall building
49.When the old farmer was in a large tall building,he sawD get into the lift.
A.a young girl    
B.an old man
C.his wife          
D.an old woman
50.From the passage,we can guess the old farmerB.
A.knew the lift well
B.didn't know anything about the lift
C.wanted to buy a lift            
D.didn't like the lift.

分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了一个老农第一次乘坐电梯,他发现刚刚进去的人变成了另外的人.于是他想让自己的老太婆也乘坐一次电梯好变成美少女.

解答 46  C 细节理解题.根据文章:An old farmer spent all his life on his farm in the country in the southeast of England.可知老农来自英国东南部的一个乡村.故选C.
47  B 细节理解题.根据文章:One day he decided to visit the big city.可知一天老农决定去参观大城市.故选B.
48  A 推理判断题.根据文章:Everything was new and strange to him,because he had never traveled to the city before.可知对于老农来说一切都是新鲜和奇怪的,因为他从来都没有去过城市.故选A.
49  D 细节理解题.根据文章:When he was watching,an old woman got into the lift and closed the door.可知他看到一位老太太进了电梯.故选D.
50  B 推理判断题.根据文章:When he was watching,an old woman got into the lift and closed the door.After a while,the door opened again and a very perfect young girl came out.可知这位老农不了解有关电梯的知识,否则不会出现"进去一位老太太,走出一位年轻女士的笑话",故选B.

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.I still remember _________ the first English class in middle school.(  )
A.haveB.to haveC.havingD.had

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.根据句意及音标选择正确的单词.
Do you know who _______/ΣΞt/nine suns to save people in the Chinese story?(  )
A.shotB.shortC.shootD.shout

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

10.Every day people throw away mountains of rubbish.Have you ever thought about where it all goes and what happens to it?
Most of it all goes in"landfills".We do not know exactly where all these landfills are.And in fact,they are close to where we live.It may be hard to believe that most of the cities in China are surrounded by rubbish.And putting this rubbish in landfills takes up too much space.Another way to get rid of rubbish is to burn it.But this pollutes the air around us.The third way is recycling.This is become more popular,because it is much better for our environment.
In the USA,50percent of all daily newspapers are recycled.American teens try to put their household rubbish into different boxes:one for paper,one for glass and one for cans.These boxes then go into different dustbins at recycling centers.
The Chinese government has also realized the importance of recycling rubbish.It has even made a series of laws to prevent people from littering here and there.People are encouraged to put rubbish into different dustbins.However,some people still put all their rubbish into the same dustbin.They don't know that it will do harm to our environment.So we still have a long way to go.
Every great tree grows form a small seed.If we all start to do a little,together we can achieve a lot and save our planet!
56.Where does most of rubbish all go?
"Landsfills".
57.How many ways of getting rid of rubbish are mentioned in this paragraph?
3
58.How do American teens deal with their household rubbish?(in no more than 6words)
By putting it into different dustbins.
59.What does the Chinese government do to prevent littering everywhere?
It has made a series laws to prevent people from littering here and there.
60.What can we do to help save our planet?(Give two suggestions)
We can put rubbish into different dustbins.We can also tell the people the importance of protecting the environment.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Linda hurt her legs badly in the accident,so she could ____________ stand up.(  )
A.reallyB.probablyC.especiallyD.hardly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.---                     does it take you to get from home to school on foot?
---It takes 20minutes.(  )
A.How longB.How manyC.How farD.How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Steve ________ TV in the living room when his mother came in.(  )
A.was watchingB.watchesC.is watching

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.Every year,millions(百万)of people donate money to the Hope Project.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.James and I were told that the toy department was on thefourth floor.(four)

查看答案和解析>>

同步练习册答案