精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.If you have the chance to go to Shanghai in October,the following information may help you have a nice trip.
Comedy Office Ghost (Season II)
Do you want to have a happy And relaxing time?Just try Office Ghost.It'll really make you laugh.
Date:Oct.1,2010-Oct.2,2010
Place:Shanghai Dramatic Arts Center
3D Movie
This 3D Movie will catch children's eye.A magic(有魔力的) stone is used to help some villagers to solve all kinds of problems.However,a bad man steals the stone and starts his terrible plan…
Date:Oct.1,2010-Oct.5,2010
Place:Little Friends Theater
Shanghai Cross-talk (相声)
One performer,one mouth and one hundred and twenty minutes!The famous performer Zhou Libo will tell you some funnystories about Shanghai.
Date:Oct.11,2010
Place:Mejestic Theater
Piano Concert
Lang Lang is going to give a wonderful concet in Shanghai.He will play a lot of world-famous pieces of mu-sic,including his new Dragon Songs.If you are lucky enough,you might have the chance to play with him on stage.
Date:Sunday,Oct.3,2010
Place:Shanghai Oriental Art Center
46.If you want to watch a comedy,you should go toA.
A.Shanghai Dramatic Arts Center           
B.shang Qmental Art Center
C.Majestic Theater                      
D.Little Friends Theater
47.If you go to Lang Lang's concert,you might have the chance toC.
A.get a surprising piano                   
B.get a surprising present
C.perform with Lang Lang together          
D.take photos with Lang Lang
48.You cannot watch the 3D movie onA.
A.Oct.11               B.Oct.5             C.Oct.3             D.Oct.1
49.The cross-talk will last forB.
A.one hou and a half                  
B.two hours
C.an hour                          
D.three hours
50.Which of the following is TRUE?D
A.Office Ghost (Season II) will probably make you feel sad.
B.Dragon Songs won't be played in Lang Lang's concert.
C.The magic stone is stolen by some villagers in the 3D movie.
D.You can know some funny stories about shanghai from Zhou Libo.

分析 本文介绍了10月上海的一些娱乐活动.

解答 46.A细节理解题.根据第一栏Comedy Office Ghost (Season II)    Place:Shanghai Dramatic Arts Center 可知要看喜剧,应该去Shanghai Dramatic Arts Center,故选A.
47.C细节理解题.根据第四栏If you are lucky enough,you might have the chance to play with him on stage可知如果你够幸运,你有机会在舞台上和郎朗一起弹琴,故选C.
48.A细节理解题.根据第二栏的Date:Oct.1,2010-Oct.5,2010可知要看3D电影,不应该在10月11日,故选A.
49.B细节理解题.根据第三栏的One performer,one mouth and one hundred and twenty minutes可知相声持续两个小时,故选B.
50.D细节理解题.根据第三栏的The famous performer Zhou Libo will tell you some funnystories about Shanghai可知著名演员周立波将告诉你一些关于上海的有趣的故事,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Li Hua wants       volleyball with us.(  )
A.playsB.playC.to playD.playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.We all know that Taiwan is considered as the Treasure Island(宝岛) of China.The scenery there is very beautiful.Recently we have been connected closely each other.
Several months ago,a group of 19Taiwanese children flew to Chengdu in order to begin a tour to study pandas.The middle school children were from Chiayi County in southwest Taiwan and were chosen because of their excellent performance at school.
During the visit,the children saw pandas up close.They were very excited to see so many pandas at the same time.The children also traveled to the Mount E'mei scenic area and me local schoolchildren.
At last,they said,"The pandas are very cute,and they are all happy,"They also said the children in Chengdu are very friendly to them,and they all like there.They hoped to visit Sichuan again.

根据短文内容,选择最佳答案.(共5小题,每小题2分,满分10分)
56.Taiwan is considered as aB island.
A.valuable          B.rich             C.beautiful       D.all above
57.Why did the group of 19Taiwanese children come to Chengdu?C
A.Because they came to study here.
B.Because they had never been here.
C.Because they flew here for a tour to study pandas.
D.Because they were form Chiayi County in southwest Taiwan.
58.The children had a good chance to visit Chengdu becauseB.
A.they were interested in it               B.they did well at school
C.they were performing different roles     D.they were not from the same county\
59.When they visited pandas,the children were quite excitedA.
A.to see so many pandas at a time         B.to climb the Mount E'mei
C.to see pandas                        D.to find pandas very cute
60.This passage mainly expresses thatB.
A.the middle school students in Taiwan must learn about pandas
B.there is a good relationship between the two places
C.the children in Chengdu are very friendly
D.the students in Taiwan are excellent.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.When a storm is coming,most people leave the area as quickly as possible and head for safety.However there are a few people who will get into their cars and go straight for the center of the storm.These people are willing to risk being killed by floods*or 100-kilometer-an-hour winds for the excitement of watching the storm close up.
"Storm chasing*"is becoming a popular hobby,especially in the Midwest of the United States,where there are frequent storms between March and July.A storm chaser begins the day by checking the Internet for the latest weather reports,and then drives up to 1,000kilometers to where the storm will be and waits for it to develop.
Although anyone can do it,storm chasing is extremely dangerous.The power of a big storm can throw a cow into the air or destroy a whole house in seconds.Storm chasers are also often hurt in accidents caused by driving in a heavy rain.If you are a beginner,it is much safer to join a group for storm-chasing vacations during the storm season.
Even then,storm chasing is not all adventure and excitement."Storm chasing is 95% driving,"says Daniel Lynch,who spends most of his summer storm-chasing."Sometimes you can sit around for hours waiting for something to happen,and all you get is blue sky and a few light showers."
However,for storm chasers,it is all worth it."When you get close to a storm,it is the most exciting sight you will ever see in your life,"says Jasper Morley."Every storm is an example of the power of nature.It is the greatest show on earth."

29.In the Midwest of the United States,storms usually comeB.
A.between January and March                
B.between March and July
C.between July and October                  
D.between August and September
30.For storm chasing,the first thing storm chasers do is toD.
A.head straight for the center of the storm
B.get into the car for safety
C.wait patiently for the storm to develop
D.collect information about a coming storm
31.Beginners of storm chasing are advisedC.
A.not to drive in a heavy rain
B.not to get too close to a storm
C.to join a group for storm-chasing vacations
D.to spend more time on storm chasing in summer
32.What can we learn from the text?C
A.Many storm chasers get killed in the storms.
B.Storm chasing is only fit for young people.
C.Storm chasers think storm chasing is worth hours of waiting
D.Storm chasing is very safe and anyone can waits for it to develop.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

2.
food,deliciousThe food tastes delicious..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Welcome to Huaxing Drugstore,a good shopping place for medicine.Are you worried and annoyed when you can't sleep well?Do you always try to sleep by saying one,two,three…one hundred,but still find yourself awake with your eyes open?Don't worry.We have Dreamer!Please have a try.It can help you fall asleep fast and it's also good for your memory.You can even remember things well.Just take one piece half an hour before going to bed.You'll get a good sleep at night and feel very well the next day.Also,you can ask your doctor if Dreamer is right for you.For more information,please call 8008668866or visit happygo.com.If you call us now,you can get Dreamer without paying for 7nights.
Do you want to fall asleep fast?Do you want to sleep like a baby?Do you want to have a good dream?If your answer is"Yes".Dreamer is your best choice!Don't wait.Come and get your dreamer today!Your Dream,Our Dreamer!

根据短文内容,判断以下句子的正误.你认为正确的句子请在答题卡相应的位置内涂"T",错误的句子涂"F".
61.Huaxing Drugstore is a good place to buy medicine.T
62.Take two pieces half an hour before going to bed.F
63.Dreamer is a kind of medicine.T
64.People are happy when they can't sleep well.F
65.Dreamer can help you fall asleep fast but it is bad for your memory.F.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Johnson Language School is an international school.We have students from England,France,Japan,China,America,and Australia.Now we need some teachers for our school.
We need:
TeachersHow many
MusicThree(only women)
PETwo
ChineseThree
ArtFour
ScienceOne
Requirements:
1.You must be a person from educational colleges.
2.You must be at the age of between 20and 35.
3.You must be good with children.
4.They are full-time jobs,not part-time ones.
Interview time:July 15th,2011
Tel:010-58865739(office)
13300284567(Barry)
Website:Johnsonsc.com.cn

61.The students are from the following countries exceptD.
A.France
B.America
C.Australia
D.Canada
62.We can read such a passageB.
A.in a storybook
B.in a newspaper
C.in a diary
D.in a picture book
63.The school needs three teachers forA.
A.music and Chinese   
B.music and art
C.PE and art
D.art and science
64.Which is NOT true according to the requirements?A
A.I am a man,and I can be a music teacher at the school.
B.I am 30and from an educational college,so I can be a teacher at the school.
C.I can't have a part-time job if I want to be a teacher at the school.
D.I must be good with children if I want to be a teacher at the school.
65.Johnson Language SchoolC.
A.is a local school  
B.needs 12teachers in all
C.has an interview time
D.has no telephone and website.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Do you often listen to ______  radio?
 No,In fact I haven't got _______ radio.(  )
A.a; anB./; theC.an;/D.the; a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Pleasesave (save) the boy in danger.

查看答案和解析>>

同步练习册答案