精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.
           POSB(Post Office Saving Banks )PAssion Run for Kids 2016


Who are the kinds we're helping?
The PAssion Kids Fund aims to support the children in the community through different programmes.We are happy to partner People's Association this year to organize PAssion Run for Kids 2016to support the children in the community so that can have a happier childhood and a brighter future.
What can I do for the kinds?
You can make a difference in the lives of the children simple by running to support this cause!
You can also make a donation (捐款)to the POSB Passion Kids Fund
Items From 1 March to 30 April in 20161 June to 31 July 2016
Early Bird POSB Credit card holders &PAssion Card member Public
Adults-competitive
10km Men's open 404550
10km Women's open
            Family Walk-Non Competitive
Children (below 13yrs old )202530
Adult (13 yrs and above )354045
Notes:
1 Participants (参与者)below 18 must get the permission of parents or guardianship.
2 All the running items will be held at weekends.
3 Volunteers (aged above 18)will be welcomed.
4 All the items will be cancelled in case of heavy rain.
5 For more information on POSB PAssion Run for Kids 2016,please contact us at 90108116(Mon-Fri,10am to 5pm )or email us at enquiries@runforkids.com.sg…
31.The purpose of the event is toB.
A.encourage a healthy lifestyle          
B.help children in the community
C.make a difference in our lives        
D.introduce the products of Sketcher
32.Tom's father is a PAassion Card member.He signed up for the 10km race in June.How much should he pay?C
A.25.
B.40.
C.45.
D.50.
33.From the poster,we can know something about the event EXCEPTA.
A.the place           
B.the time             
C.the cost          
D.the sponsor
34.From the Notes,we can know thatA.
A.we can get further information by making a call
B.we can take part in the items in June every day
C.everybody can work as a volunteer in the event
D.the items will be held under any kind of weather
35.Which of the following about the activity is TRUE?C
A.Participants must have a PAssion card or POSB credit card.
B.Women and children can only take part in the Family Walk.
C.People's Association is one of the organizers of the event.
D.Children are not allowed to take part in the events.

分析 这是一个基金会为了给孩子们筹集资金要举办跑步比赛的海报,海报介绍了比赛的时间,目的,赞助者以及参加人员等情况.

解答 31.B细节理解题.本题题干是:这次活动的目的是什么?根据文中We are happy to partner People's Association this year to organize PAssion Run for Kids 2016to support the children in the community so that can have a happier childhood and a brighter future可知举办这次赛事的目的是筹集资金,让社区的孩子们有一个一个快乐的童年和一个美好的未来.故选B,help children in the community帮助社区的孩子.
32.C细节理解题.根据文中10km Men's open 一栏的右半部分1 June to 31 July 2016一栏可知汤姆的爸爸要参加六月份的10公里男子比赛需要支付45元.故选C.
33.A细节理解题.本题题干是:从海报上,我们可以知道一些关于事件的事情,除了….根据文章内容可知通过海报我们可以了解到活动的时间,花费和赞助者,就是没有提到具体的地点,故选A.
34.A细节理解题.根据文中的 For more information on POSB PAssion Run for Kids 2016,please contact us at 90108116(Mon-Fri,10am to 5pm )or email us at enquiries@runforkids.com.sg…可知,如果想要了解更多的信息,可以打电话或发邮件,故选A.
35.C细节理解题.根据文中We are happy to partner People's Association this year to organize PAssion Run for Kids 2016to …可知 People's Association 也是这次活动的组织者之一,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Noentering(进入)without knocking at the door.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

13.Linda is my friend.She is 15 yearold.I got an e-mail            91.years
from her yesterday.She said she likes science and was good at it.92.liked
Every summer she traveled and her parents.She said traveling     93.with
was an important part in her life.Of all the place she visited,94.places
she likes Paris best soit was mordern and beautiful.95.because
She learnt that China is an large and beautiful country           96.a
with a history of 5,000years.That July she will go to Beijing    97.This
with her parentson plane.They will stay in Beijing for a week    98.by
I am sure I will show theyaround Beijing.99.them
I'm sure they will have a well  time in China.100.good.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Looking after my school flour(面粉) baby
Many girls like to have dolls in their childhood.If you visit our school,you will see lots of students carrying flour babies.We also have such classes to learn about what it's like to be a parent.
The 10-pound (4.5kilograms) flour bags were used as babies.We decide the gender (性别) by throwing a coin.We parents must keep thebabies'faces exposed (暴露) for their breath and have to keep a close eye on them so that we don't lose them.Mr.Craton,our history teacher like taking away"babies"when we parents lose attention.He takes 22babies away from parents in four days.
We need to write a baby diary.To support the baby,we also need to find a job to feed the baby.Do you know the total cost of raising a baby for the first year?It is about 5,000.
I really love this special class.It helps students to understand how much their parents spend on them when they were little.
阅读以上信息,用恰当的词完成下面的表格,每空一词.
Practice being a (61)parent
 
Babies
They are made of flour.
They weigh about four and a half kilograms.
We throw a coin to make a (62)decisionabout its gender.
 
How to take  care of  babies
 
We carry the flour babies to school every day.
We had better not cover the babies'faces (63)becausethey need to breathe.
We should take notice of them (64)carefullyin order not to lose them.
We will find a job to support the baby.
We need to (65)payabout 5,000 to raise a baby for the first year.
Meaning of the activityThe special class helps us understand how much our parents spend on us when we were young.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

17.
 plan,ill,graduate,something,comfortable
46.Would you like to buysomethingsweet to eat,Candy?
47.It was a hot afternoon and Tom was feeling a lotill.
48.He woke up andplanned to go camping with his friends this morning.
49.My brother became a doctor aftergraduatingfrom the university.
50.My little cat is lyingcomfortably in the sun.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.
Posted Mar 15,2016at 9:52PM
When I suddenly got a message from my friend who had not been talking to me for two years,it really made me happy and also brought a smile to my face.
 Posted Mar.15,2016at 5:45PM
I don't remember the last time,but I like to smile every day.A smile brings happiness to me and family.Keep smiling every day.
 Posted Mar 14,2016at 3:40PM
Got a box of grape tomatoes at the store for only 99cents and a package of mini carrots for 49cents at the big sale!
 Posted Mar 14,2016at 11:00AM
Hearing the sounds of my grandkids coming up to my front door to visit made me happy.They sounded so happy.
 Posted Mar 14,2016at 10:20AM
When I heard my parents say they miss me,I felt happy.
56.A answered the question first of all.
A.Wilson         B.Frank                 C.Linda
57.We can see people fromB countries answer the question.
A.three         B.four                   C.five
58.From the material,we can infer(推断) that FrankB.
A.is forgetful      B.has a happy family      C.is homeless
59.Which of the following is TRUE?C
A.Wilson's friend went abroad
B.Linda lives with her grandkids
C.Buying something cheap makes Kamilla happy.
60.This material is from aA.
A.website         B.poster        C.ticket.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.
snow   fall   deal   lie   raise
56.The young couplefell in love with each other when they first saw each other.
57.I want to know if itwill snow in a few days.Children are looking forward to making snowmen.
58.-Can you tell me how hedealt with that dog?
-He left it in an old house.
59.-I didn't see you when I passed your classroom.
-Iwas raisingthe flag in the playground with my classmates.
60.You needn't worry about your daughter.Shehas lainin bed for ten minutes.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.对不起,我迟到了.
I'm sorry Iam late for class.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.我们都不知道这二个工程师相爱多久了.
None of us knewhow long the two engineers had been in lovewith each other.

查看答案和解析>>

同步练习册答案