精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.
Posted Mar 15,2016at 9:52PM
When I suddenly got a message from my friend who had not been talking to me for two years,it really made me happy and also brought a smile to my face.
 Posted Mar.15,2016at 5:45PM
I don't remember the last time,but I like to smile every day.A smile brings happiness to me and family.Keep smiling every day.
 Posted Mar 14,2016at 3:40PM
Got a box of grape tomatoes at the store for only 99cents and a package of mini carrots for 49cents at the big sale!
 Posted Mar 14,2016at 11:00AM
Hearing the sounds of my grandkids coming up to my front door to visit made me happy.They sounded so happy.
 Posted Mar 14,2016at 10:20AM
When I heard my parents say they miss me,I felt happy.
56.A answered the question first of all.
A.Wilson         B.Frank                 C.Linda
57.We can see people fromB countries answer the question.
A.three         B.four                   C.five
58.From the material,we can infer(推断) that FrankB.
A.is forgetful      B.has a happy family      C.is homeless
59.Which of the following is TRUE?C
A.Wilson's friend went abroad
B.Linda lives with her grandkids
C.Buying something cheap makes Kamilla happy.
60.This material is from aA.
A.website         B.poster        C.ticket.

分析 这是一个网站介绍的一周的主要话题,分别介绍了话题作者的名字,国家,时间和内容.

解答 56.A细节理解题.结合题干意思:谁首先回答的问题,我们看第一栏的照片下面的名字就是Wilson,故选A.
57.B细节理解题.结合题干意思:我们可以看到来自几个国家的人回答了问题,我们可以看各栏人物照片下的国家,有美国,加拿大,日本和中国四个国家.故选B.
58.B细节理解题.根据第二栏人物名字可知是Frank,根据文中I like to smile every day可知他每天都在笑,故选B,他有一个幸福的家庭.
59.C细节理解题.根据第三栏人物名字可知是Kamilla,根据文中Got a box of grape tomatoes at the store for only 99cents and a package of mini carrots for 49cents at the big sale!可知Kamilla买到便宜的东西是很高兴的,故选C.
60.A细节理解题.根据文章左上角的信息可知这是电脑上的网站的图片.故选A,wtbsite网站.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.我表弟花太多的时间玩电脑游戏,以至于考试经常得低分.
My cousin spends too much time playing computer games,so he always gets low grades.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

18.阅读短文,判断标有题号的每一行画线部分和有漏字符号(∧)处是否有错误.如无错误,在该行右边横线上画一个"√";如有错误(每行只有一个),则按下列情况改正:
画线部分为多余的词:把该词写在该行右边的横线上并画上斜线(\).
画线部分为错词:在该行右边横线上写出一个正确的词.
It's time for stories.Please listen carefully.
One day,a crow (乌鸦)feeled very thirsty.(66)felt
 He flew in the forest.He looked at water(67)for 
everywhere.Final,he found a bottle under the (68)Finally
tree.But there was not a lot of water in∧bottle.(69)the 
His beak (鸟嘴)could not reach to it.He tried(70)去掉to
 again and again,and still could not touch the(71)but 
water.When he wanted to giving up,an idea came(72)give 
to him.He took a pebble(鹅卵石)and dropped it(73)√
 into the bottle.Then she took another and put it(74)he
 in.Gradually,the waters rose and the crow was(75)water 
able to drink the water.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.
Share with us!
Would you like to have your writing published* in this magazine?
Then let us know!We pay for stories and jokes;
Jokes
50
What's made you laugh recently?A funny sign?Got a joke?Send it in for Laughter is the Best Medicine!
Email:Juliet@sws.com
Smart Animals
Up to 100
Send us a story about the strange behaviour* of your pets or wildlife in up to 300 words.
Email:Audrey@sw.com
Power of Love
Up to 150
Acts of generosity can change lives or just give you that warm feeling full of love.Share your moments in 100-500 words.
Email:susan@sws.com
For more information,please visit:http://www.sws.com/share
41.How much will the magazine pay for a joke to be published?A
A.50.
B.100.
C.150.
D.350.
42.If you want to share a story of your pets with the readers,you need to send it toB.
A.Jokes
B.Smart Animals
C.Power of Love
D.My story
43.A story showing people's generosity should be emailed to the editor atB.
A.juliet@sws.com
B.susan@sws.com
C.Audrey@sw.com
D.nanjc@sws.com.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.
           POSB(Post Office Saving Banks )PAssion Run for Kids 2016


Who are the kinds we're helping?
The PAssion Kids Fund aims to support the children in the community through different programmes.We are happy to partner People's Association this year to organize PAssion Run for Kids 2016to support the children in the community so that can have a happier childhood and a brighter future.
What can I do for the kinds?
You can make a difference in the lives of the children simple by running to support this cause!
You can also make a donation (捐款)to the POSB Passion Kids Fund
Items From 1 March to 30 April in 20161 June to 31 July 2016
Early Bird POSB Credit card holders &PAssion Card member Public
Adults-competitive
10km Men's open 404550
10km Women's open
            Family Walk-Non Competitive
Children (below 13yrs old )202530
Adult (13 yrs and above )354045
Notes:
1 Participants (参与者)below 18 must get the permission of parents or guardianship.
2 All the running items will be held at weekends.
3 Volunteers (aged above 18)will be welcomed.
4 All the items will be cancelled in case of heavy rain.
5 For more information on POSB PAssion Run for Kids 2016,please contact us at 90108116(Mon-Fri,10am to 5pm )or email us at enquiries@runforkids.com.sg…
31.The purpose of the event is toB.
A.encourage a healthy lifestyle          
B.help children in the community
C.make a difference in our lives        
D.introduce the products of Sketcher
32.Tom's father is a PAassion Card member.He signed up for the 10km race in June.How much should he pay?C
A.25.
B.40.
C.45.
D.50.
33.From the poster,we can know something about the event EXCEPTA.
A.the place           
B.the time             
C.the cost          
D.the sponsor
34.From the Notes,we can know thatA.
A.we can get further information by making a call
B.we can take part in the items in June every day
C.everybody can work as a volunteer in the event
D.the items will be held under any kind of weather
35.Which of the following about the activity is TRUE?C
A.Participants must have a PAssion card or POSB credit card.
B.Women and children can only take part in the Family Walk.
C.People's Association is one of the organizers of the event.
D.Children are not allowed to take part in the events.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.

Ivy and Bean
Make the Rules
Price:14.99    Number of pages:127.
Storyline:Bean and her best friend,Ivy,decide to create their own camp.They think up all the activities and,of course,they make the rules…
Recommendation:I'd give this book a 10because I love the characters.They are funny and creative.

White Fur Flying
Price:15.99    Number of pages:128
Storyline:Zoe and Alice's mother might just have the coolest job ever.She saves great pyrenees dogs(大白熊犬)…
Recommendation:I'd give this book an 8because it is a little sad.I think kids who love animals and a good story will really like it.

Stick Dog
Price:12.99    Number of pages:192
Storyline:A dog lives in an empty pipe under Highway 16.He has four dog friends.One day,they decide to go on an adventure to steal the food from a human family…
Recommendation:I'd give this book a 9.It is funny.I was laughing out loud at all the funny scenes.

Gingernap
Price:15.99     Number of pages:160
Storyline:After their parents are killed in a car accident,Jayna and her elder brother Rob are each other's only family.Soon,Rob goes off to serve in the navy.
Recommendation:I'd give this book a 9.I'm interested in romantic novels and science fiction,but not so much in historical fiction.Gingersnap really changed my opinion.
31.Which of the four novels is the thinnest?A
A.Ivy and Bean Make the Rules.
B.White Fur Flying.
C.Stick Dog.
D.Gingersnap.
32.White Fur FlyingC.
A.tells us about the life of four dogs         
B.is a historical fiction
C.is a book about saving dogs              
D.shows us the camp life
33.If you read Stick Dog,you willA.
A.know how the homeless dogs steal food   
B.know what rules the two girls have made
C.learn what happened to Jayna           
D.know something about saving dogs
34.Tom wants to buy a copy of Stick Dog and a copy of Gingersnap.He should payB for the two books.
A.14.99            
B.28.98        
C.12.99          
D.15.99
35.Which of the following is TRUE?D
A.The characters of Stick Dog are creative.
B.White Fur Flying tells us a funny story.
C.The recommender is not interested in Gingersnap.
D.The recommender likes Ivy and Bean Make the Rules best.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.我们老师把他的业余时间都花在帮助成绩不好的学生身上.
My teacherspends his spare timehelpingstudents whose grades are not high.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Han Hong is ____ favorite singer.I like her songs very much.(  )
A.IB.myC.meD.mine

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.The little boy is only six years old        he can speak English well.(  )
A.orB.butC.soD.and

查看答案和解析>>

同步练习册答案