| Share with us! Would you like to have your writing published* in this magazine? Then let us know!We pay for stories and jokes; |
| Jokes 50 What's made you laugh recently?A funny sign?Got a joke?Send it in for Laughter is the Best Medicine! Email:Juliet@sws.com Smart Animals Up to 100 Send us a story about the strange behaviour* of your pets or wildlife in up to 300 words. Email:Audrey@sw.com Power of Love Up to 150 Acts of generosity can change lives or just give you that warm feeling full of love.Share your moments in 100-500 words. Email:susan@sws.com |
| For more information,please visit:http://www.sws.com/share |
分析 这是一本杂志的出版费用,包括出版笑话和故事的费用及联系方式.
解答 41.A细节理解题.根据第二栏jokes下面的50可知出版一个笑话需要50元,故选A.
42.B细节理解题.根据Smart Animals Up to 100 Send us a story about the strange behaviour* of your pets or wildlife in up to 300 words.可知要出版关于宠物的故事需要和Smart Animals 联系,故选B.
43.B细节理解题.根据Acts of generosity can change lives or just give you that warm feeling full of love.Share your moments in 100-500 words.
Email:susan@sws.com可知显示人们慷慨大方的故事应该寄到:susan@sws.com,故答案为B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | her | B. | me | C. | him | D. | us |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What | B. | What a | C. | How | D. | How a |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Practice being a (61)parent | |
| Babies | They are made of flour. They weigh about four and a half kilograms. We throw a coin to make a (62)decisionabout its gender. |
| How to take care of babies | We carry the flour babies to school every day. We had better not cover the babies'faces (63)becausethey need to breathe. We should take notice of them (64)carefullyin order not to lose them. We will find a job to support the baby. We need to (65)payabout 5,000 to raise a baby for the first year. |
| Meaning of the activity | The special class helps us understand how much our parents spend on us when we were young. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 表现 | 人际交流 | 尊敬他人 诚信友善 乐于助人 礼貌待人 |
| 社会公德 | 遵守交规 爱护环境 热心慈善 (自拟一点) | |
| 感受 | 你对这个活动的看法(自拟,至少一点) | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
When I suddenly got a message from my friend who had not been talking to me for two years,it really made me happy and also brought a smile to my face. |
I don't remember the last time,but I like to smile every day.A smile brings happiness to me and family.Keep smiling every day. |
Got a box of grape tomatoes at the store for only 99cents and a package of mini carrots for 49cents at the big sale! |
Hearing the sounds of my grandkids coming up to my front door to visit made me happy.They sounded so happy. |
When I heard my parents say they miss me,I felt happy. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com