精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Sunny School is a bilingual (双语的)school for children between 6-15.We want a cook,a librarian (图书管理员 ),a sports coach,a driver and a language teacher.
     JobAgeLanguage           SkillNeed to be
cook25-40Chinese can cook Chinese and Western
food
healthy
librarian20-35Chinese,English is good at keeping books wellcareful
sports coach20-40Chinese,English can play soccer and tennis wellhealthy,strong
language teacher20-35Chinese,English does well in English teaching  and is good with childrenkind,patient
driver30-45Chinese,English at least has Licence B and l0years'driving experiencecareful,healthy
56.Sunny School doesn't needC.
A.a P.E.teacher        B.an English teacher    C.a math teacher
57.Bmay not speak English in Sunny School.
A.The Chinese teacher   B.The cook          C.The librarian
58.The sports coach can playBvery well.
A.volleyball           B.soccer             C.chess
59.If a person wants to be a language teacher in Sunny School,he mustC.
A.be able to speak both English and Chinese
B.be kind and patient
C.Both A and B
60.A may be more than forty years old.
A.The driver            B.The sports coach     C.The cook.

分析 本文是Sunny School的招聘启事.Sunny School是一所面向6--15岁孩子的双语学校.现在需要招聘厨师、图书管理员、教练、司机和语言老师.并分别列出了每个岗位所需要的年龄限制,需要掌握的语言,技能要求及性格等其他条件.

解答 56.C 细节理解题.根据"We want a cook,a librarian (图书管理员 ),a sports coach,a driver and a language teacher."可知不需要数学老师.故选C.
57.B 细节理解题.根据表格中language一竖列中,可知不需要会说英语的职业是厨师.故选B.
58.B 细节理解题.根据sports coach一行中,skill一竖列中的信息:can play soccer and tennis well,可是作为一名教练,需要踢足球好,需要打网球好.故选B.
59.C 细节理解题.根据题干,可知询问的是想要成为一名语言教师,需要具备什么条件.故需要去language teacher一行中寻找答案.根据language和Need to be两列,可知选C.
60.A 细节理解题.根据题干more than forty years old,可知询问的是哪个职业年龄可以超出40岁.根据Age一列中的30-45,可知司机这一职业是可以超出40岁的.故选A.

点评 本题考查广告布告类阅读.本文含有表格,读懂表格信息是做题的关键.读题,确定需要去哪一行哪一列找,进而选出正确答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2017届江苏无锡丁蜀学区六校联考九年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空

— What do you think of the book?

— I like it very much. It’s interesting exciting.

A. neither; nor B. not; but

C. not only; but also D. either; or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.I hope that our team willbeat/defeat (打败)theirs.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.阅读下面的对话,从方框内7个选项中选择恰当的句子完成对话.(有两项多余)
A:Welcome to I COOL,YOU COOL,madam.Can I help you?
B:(76)E
A:This way,please.These are the latest fashion.(77)G
B:It looks cool.But I don’t like bright green.
A:We’ve got other colours:pink,grey,dark,red and yellow.(78)A
B:Pink.Could you show me that light pink one?
A:(79)CAnd it’s very thick.
B:I like it.(80)D
A:It was 100dollars and now it’s only 80dollars.
B:That’s a great price.I’ll take it.
A.What’s your favourite?
B.How much is the bright green one?
C.Certainly!It’s very beautiful,isn’t it?
D.How much does it cost?
E.I want to buy a coat.
F.Yes,I think it’s my size.
G.What do you think of this one?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Tom visits his grandparents once a week.(对划线部分提问)
How oftendoes Tom visits his grandparents?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.The Chinese farmers _____ how to grow rice by the end of 21st century B.C.(  )
A.learnedB.learnC.have learnedD.had learned

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

17.Walt Disney created many famous cartoon characters.(改为被动语态)
Many famous cartoon characterswerecreatedby Walt Disney.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

14.Lonely Planet has become the world's most successful travel publisher.(改为反意疑问句)
Lonely Planet has become the world's most successful travel publisher,hasn'tit?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-The Left Ear is on at Zhenjiang Cinema.It is fit for us teenagers.
-I can't wait to watch it.Could you tell me      ?(  )
A.who you would go to the cinema with
B.whether can we book some tickets online
C.which gate we shall go to show our tickets
D.how long the film will last

查看答案和解析>>

同步练习册答案