分析 本文介绍了几个人乘火车出行的情况.姬尔先坐公交车,然后坐火去上班车.Dave One住在一个小村庄里,每个星期日都坐火车去看朋友.ClarkI乘火车去上班,大概花20分钟.
解答 56.C细节理解题.根据My bus to the train station leaves at half past seven.I get to the train station at eight o'clock.可知吉尔花半小时到火车站,故选C.
57.D细节理解题.根据My train leaves at a quarter past eight可知吉尔的火车8点15离开,故选D.
58.C细节理解题.根据Dave One of my friends lives in a small village.I see him every Sunday by train可知Dave去村里看朋友,故选C.
59.D细节理解题.根据It leaves at ten past six and I get home at ten to nine.可知Dave8:50到家,故选D.
60.D细节理解题.根据Clark I go to work by train.The train leaves at eight thirty.It takes me twenty minutes可知Clark花20分钟去上班,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Headache Medicine •Take the medicine twice a day,every morning and night. •Dose (药量)/each time Age:over 14 2tablets(粒) 8-13 1tablet 4-7 1/2tablet •Not right for children under the age of three. |
| Hamilton Zoo •Over 600animals,tigers,pandas… •Opening hours: 9:00am-5:00pm Monday to Sunday •Price:15per person •Transport:No.1Bus |
| The Public Library •Opening hours: 9:00am-5:00pm Sunday to Friday •Social Science Books 3rd floor •Children Books 2nd floor •Foreign Books 4th floor •You can borrow books and search for information on the Internet. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Message(留言)1:Hi,Sally.This is Jane.I'm just calling you to say that it's cold and raining,so wear your coat. |
| Message 2:Hi,Peter.This is Tom.My cousin Paul is visiting me from Canada.Is it OK if I bring him to your party?Perhaps(也许)you can give a call. |
| Message 3:Hello,Dave.This is Mary.Um,we're going to meet at the movie theater at six o'clock.The movie theater is on Fifth Avenue(第五街),between the hotel and the library. |
| Message 4:Jenny,this is Mum.I just talked to your teacher,and I want to tell you that you don't have to wear your school uniform(校服)to the race tonight. |
| Message 5:Joe,this is Rick.Thanks for agreeing to take my friend to school tomorrow morning.His name is Lee,and he'll wait at the bus stop.He's tall,with short black hair. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届河北秦皇岛市台营学区九年级上期中考试英语试卷(解析版) 题型:完形填空
Li Qinmei lives in Zhucheng,Shandong Province. She lost her at three. Four years later, her father couldn’t after an accident. After the death of her grandmother,12-year-old Li Qinmei had to support her broken family.
Qinmei learnt to and live a life with 24 yuan per month from the government, The most things she had to deal with were to her father wash, dress and use the toilet as he could hardly move.
During most of her junior school years, she went to classes once a month as her father was seriously ill at that time. “I taught at home and asked teachers for help on my school days,”she said.
Though she had a hard life, the difficulties taught her to be . “My classmates have both Mum and Dad to them. How happy they are! However, I don’t feel as I still have my dear dad and many kind people with me. I believe I will go to college,” she said.
1.A.grandmother B.father C.mother D.sister
2.A.work B.walk C.move D.run
3.A.cook B.waste C.read D.write
4.A.intersting B.comfortable C.difficult D.unforgettable
5.A.encourage B.help C.promise D.make
6.A.always B.only C.glad D.angry
7.A.my father B.my classmates C.me D.myself
8.A.careful B.strong C.weak D.happy
9.A.worry about B.care about C.look for D.look after
10.A.unhappy B.happy C.lucky D.comfortable
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com