分析 这篇短文主要讲述了我家附近的一家超市.里面有各种各样的东西,有些价格很便宜,但有些很贵.超市营业时间为从早上7点到晚上八点,那里营业员很友好,可以解决客户的问题和帮助客户购买东西.
解答 31.C 细节理解题.根据文中内容There is a big supermarket(超市) near my home.我家附近有个大超市,故选C.
32.D 细节理解题.根据文中内容You can buy school things,like notebooks,pens,rulers,pencils,erasers and pencil boxes.你可以买文具用品,例如笔记本、钢笔、尺子、铅笔、橡皮擦和文具盒;一共说了六种文具用品,故选D.
33.B 词义猜测题.由前文得知有些东西很便宜,But some of them are dear.但是一些东西很贵.Dear昂贵的,故选B.
34.D 判断推理题,根据文中内容The supermarket is open every day from 7:00 a.m.to 8:00 p.m.超市每天营业从早上7点到晚上8点,从而判断营业时间为13小时,故选D.
35.C 判断推理题,根据文中内容The workers there are very good.工作人员非常好,故判断C正确.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州市钦州港区七年级12月考英语试卷(解析版) 题型:翻译
翻译句子。
1.有时两餐之间我觉得饿,就吃一个苹果或梨。
_______________________________________________________________
2.如果他们不招待我们,我们就捉弄他们一下。
_____________________________________________________________________
3.这顿饭为我整个下午提供能量。
_____________________________________________________________________
4.沿着这条街走有一个新建的大型购物中心。
_____________________________________________________________________
5.商场是一个和朋友们会面和玩乐的好地方。
_____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州市钦州港区七年级12月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The shoes are very nice. Can I ________?
A. try it on B. try on it
C. try them on D. try on them
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届河北秦皇岛卢龙县九年级上期中考试英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
完形填空。
Something frightening happened to me the other day. I was on my way home school. I got off the bus and started to walk towards my . Then I thought: “Funny! There’s a car outside.”
It was one of those big American cars. I looked inside I wanted to see what it was like. At first I thought there was nobody in it. Then I saw an old man on the floor of the car. He had blood(鲜血)all over his face and his eyes were closed. I was too frightened, so I went indoors to the police.
Mum wasn’t at home and I was . I dialed(拨打)999 and asked for the police. A policeman wrote down my name and address. But I don’t think he believed my words. Then I a car start. I looked out of the window and the American car wasn’t there more.
The police never came and I still don’t know what happened to the man. But it gave me a terrible fright(吓了一跳). My dad said it was a good and he enjoyed it very much! But I am sure that it was all .
1.A. for B. to C. at D. from
2.A. hotel B. school C. house D. office
3.A. though B. because C. while D. if
4.A. lying B. staying C. sleeping D. thinking
5.A. tell B. help C. find D. telephone
6.A. alone B. lonely C. free D. tired
7.A. saw B. heard C. made D. had
8.A. some B. much C. any D. no
9.A. lesson B. excuse C. dream D. story
10.A. interesting B. terrible C. true D. real
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com