分析 文章大意:主要通过一张照片介绍了露西和丽丽的父母及她们的哥哥.
解答 41-45:DBCDA
41题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第一行The two girls have big blue eyes and long brown hair可知 这两个女孩有一双蓝色的大眼睛和一头棕色的长发,故答案D
42题答案:B 考查归纳题,根据文中的The two girls;Their dad is Mr.Brown.Their mom is Mrs.Brown.Bob is their brother.可知一共5个人,故答案B
43题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第二行Their dad is Mr.Brown.He is in a brown coat.可知他穿着棕色的外套,故答案C
44题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第二行She is in black shoes可知 她穿着黑色的鞋子,故答案D
45题答案:A 考查词汇题,根据文中的前面Their dad is Mr.Brown布朗先生,可知 后面是布朗夫人,故答案A
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | key is | B. | keys is | C. | keys are | D. | key are |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Message(留言)1:Hi,Sally.This is Jane.I'm just calling you to say that it's cold and raining,so wear your coat. |
| Message 2:Hi,Peter.This is Tom.My cousin Paul is visiting me from Canada.Is it OK if I bring him to your party?Perhaps(也许)you can give a call. |
| Message 3:Hello,Dave.This is Mary.Um,we're going to meet at the movie theater at six o'clock.The movie theater is on Fifth Avenue(第五街),between the hotel and the library. |
| Message 4:Jenny,this is Mum.I just talked to your teacher,and I want to tell you that you don't have to wear your school uniform(校服)to the race tonight. |
| Message 5:Joe,this is Rick.Thanks for agreeing to take my friend to school tomorrow morning.His name is Lee,and he'll wait at the bus stop.He's tall,with short black hair. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年广西钦州市钦州港区七年级12月考英语试卷(解析版) 题型:选词填空
从方框中选用合适的词,并用其适当形式填空。
healthy we little take radio |
1. ---How long do you do your homework every day?
--- than two hours.
2. The man in the white shirt is our teacher. He teaches ___________ English this term.
3.I seldom eat sweet snacks because they are bad for my __________.
4.There are different kinds of in the shopping centre.
5.I’m free now. What about ___________ a walk with me?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届河北秦皇岛市台营学区九年级上期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
- you ever with a group?
-Yes, I have.
A.Have, study B.Have, studied
C.Do, study D.Did, study
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com