分析 文章大意:
文中从一开始用人类的肢体语言,引出动物也会通过肢体语言来表达自己的情感及想法.比如如果一个狗很开心,他会竖起耳朵,如果是生气,就会盯着你看;为了表明友谊,大象们经常会用鼻子触摸对方;而对于海豚来说,生气时会用尾巴拍打水面,高兴时会跳出水面.任何有生命的生物都会用肢体语言来表达自己的情感,只是表现方式不太一样.
解答 46.B,推理判断题,文中提到"human beings are not the only ones who use body language.Animals also use body language and to tell each other how they feel and what they think."不仅人类会使用肢体语言,动物也会通过肢体语言来表达自己的想法,由此判断此题错误.
47.B,推理判断题,文中提到"When a dog is happy,its ears will stand up and its ears will wide open.When it is angry,it will look straight at you"如果一个狗很开心,他会竖起耳朵,如果是生气,就会盯着你看,由此判断此题错误.
48.A,推理判断题,文中提到"To show friendship,elephants will touch each other with their trunks"为了表明友谊,大象们经常会用鼻子触摸对方,由此判断此题正确
49.B,推理判断题,文中提到"An angry dolphin will sometimes slap(拍) its tail on the water.A happy dolphin will play with its friends,making small jumps into the water"海豚生气时会用尾巴拍打水面,高兴时会跳出水面,由此判断此题错误.
50.A,推理判断题,文中从一开始用人类的肢体语言,引出动物也会通过肢体语言来表达自己的情感及想法,由此推断此题正确.
点评 对于判断对错题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Part of the reason is that people are born like this. B.It's not easy to change lifelong habits in one night. C.But one's personality doesn't stop here. D.It's probably because you both have different personalities. E.Is it because you're too shy? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | for,for | B. | at,at | C. | at,for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| March 13,2016 8:27am We want something that will help us get a job and put food on the table.But we also want to get a job that makes us happy,not tired.But there is no way to get everything we want from school. -James |
| March 13,2016 8:36am I believe the school is like a second home.We learn how to read,write and increase our knowledge at school.As we get older,we realize the benefits that the school gives us. -Gwen |
| March 13,2016 8:45am When I go to high school,I hope to get more education before anything else.I do think that high school is a big change for middle school students,and that we have a lot to learn.High school is also a very big place and there are more tasks for us to do. -Kendra |
| March 13,2016 11:58am What I hope to get from high school is a good study environment where I can build up my knowledge.And I hope to get high scores to attend college in the U.S. -Rachel |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | clean,clean | B. | clean,cleaning | ||
| C. | cleaning,clean | D. | cleaning,cleaning |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com