| Supermarket W Business hours:6:00a.m-10:30p.m. Eggs (1kilo):£6.50 Apples(1kilo):£3.80 Pork ( 1kilo):£18.20 Tomatoes (1kilo):£1.58 Environment:Very good Service:Good | Supermarket M Business hours:5:30a.m-10:30p.m. Eggs (1kilo):£6.60 Apples(1kilo):£3.96 Pork ( 1kilo):£18.20 Tomatoes (1kilo):£1.50 Environment:Very good Service:Good |
| Supermarket Y Business hours:6:00a.m-10:00p.m. Eggs (1kilo):£6.20 Apples(1kilo):£3.30 Pork ( 1kilo):£17.20 Tomatoes(1kilo):£1.30 Environment:Need improving Service:Just so-so | Supermarket T Business hours:6:00a.m-9:30p.m. Eggs (1kilo):£6.90 Apples(1kilo):£4.00 Pork ( 1kilo):£18.60 Tomatoes (1kilo):£1.60 Environment:Just so-so Service:Bad |
分析 文章大意:这是一篇经济类阅读,生活中的很多知识是在学校里永远学不到的,以购物为例,我们应该学会货比三家,购买物美价廉的商品.知道如何做出这样的选择是一种生活技能,我们需要在我们的日常生活中实践它.
解答 31.答案:D.细节理解题.根据Supermarket W6:00a.m-10:30p.m.Supermarket M5:30a.m-10:30p.m..Supermarket Y6:00a.m-10:00p.m..Supermarket T6:00a.m-9:30p.m..可知时间最长的是D.
32.答案:A.细节理解题.根据Supermarket W:Pork ( 1kilo):£18.20.Supermarket M:Pork ( 1kilo):£18.20.可知肉价相同的是A.
33.答案:C.细节理解题.根据Supermarket W:Eggs (1kilo):£6.50.Supermarket M:Eggs (1kilo):£6.60.Supermarket Y:Eggs (1kilo):£6.20.Supermarket T:Eggs (1kilo):£6.90.可知最便宜的鸡蛋是C.
34.答案:D.细节理解题.根据表达对比,可知去Y超市的原因是价钱便宜.答案是D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | do | B. | work | C. | make | D. | go |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 26.A.checked | B.kept | C.made | D.written |
| 27.A.above | B.below | C.after | D.before |
| 28.A excited | B.poor | C.rich | D.beautiful |
| 29.A.invited | B.interested | C.expected | D.driven |
| 30.A.fast | B.ill | C.easy | D.sad |
| 31.A.gift | B.duck | C.meal | D.pancake |
| 32.A.a little | B.little | C.few | D.a few |
| 33.A.eyes | B.nose | C.face | D.neck |
| 34.A.although | B.when | C.until | D.as |
| 35.A.Because of | B.Without | C.As for | D.How about |
| 36.A.What | B.How | C.Singing | D.Writing |
| 37.A.football | B.child | C.dream | D.guide |
| 38.A.area | B.party | C.shop | D.restaurant |
| 39.A.haven't explained | B.haven't copied | C.haven't written | D.haven't heard |
| 40.A.choosing | B.giving | C.selling | D.returning. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Opinions | Supporting details |
| Future is now. | Everyone has his own dream as well as his own future.If we want to have a bright future,we should know the(61)importanceof time and make every minute useful. |
| (62)Timeis priceless. | Time is money,but time is even more valuable than money,because when money is spent,we can earn it back.But missing time will never(63)comeback. |
| Be masters of today | Today's hard work(64)leads to tomorrow's harvest. As students,we should never put off what can be done today till tomorrow and we should try our (65)bestto do everything well. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | down | B. | onto | C. | behind | D. | off |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com