精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.我再也不在两餐之间吃甜的小吃了.
Iwon't eatsweet snacksbetween mealsany more.

分析 答案:won't;sweet;between;any more.

解答 答案:won't;sweet;between;any more.考查汉译英.根据提示"再也不…"not..any more,这里可以用一般将来时态,主语是I,含有实义动词eat,否定句用won't."甜的"sweet."在…之间"between.any more放在句尾.答案是won't;sweet;between;any more.

点评 考查汉译英,要看词汇的使用是否得当,是否符合语境,是否有语法错误.是否完整等.还要考虑一些固定搭配,时态、人称等.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.我天天盼望着收到父母的来信.
I look forward tohearingfrommy parents every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.我昨晚学习到半夜所以睡眠不足.
I studied until midnight last night so I didn't get enough sleep.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Last year Jim was going to join the army( 部队) and had to take a medical examination (体检).The doctor was sitting at a desk when he went in.He said to the man,"Take your coat and shirt off,and sit on that chair."
Jim did so.The doctor looked at him for a moment without getting up from his chair and then said,"All right.Put your clothes on again."
"But you haven't examined me at all."the young man said in surprise.
"There is no need to do so,"the doctor said with a smile."When I told you to take your coat and shirt off,you heard me all right,so there is nothing wrong with your ears.You saw your chair,so your eyes are good.You could take your clothes off and sit on the chair,so you must be in good health.And you understood what I told you to do and you did it without a mistake."
54.Why did the young man take a medical examination?B
A.He hurt his ear.
B.He hoped to join the army.
C.He wanted to get some medicine.
D.He was unhealthy.
55.How did the man feel as soon as the medical examination was over?D
A.Bored.B.Pleased.C.Uncomfortable.D.Surprised.
56.Which of the following can be chosen to complete the underlined sentence?D
A.so I feel sorry for you         
B.so you are too weak to join the army
C.so you need another medical examination
D.so you must be clever enough for the army
57.The best title for this story isB.
A.A Strict Doctor                  
B.A Special Medical Examination
C.A Serious Mistake              
D.A Smart Young Man.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.雪下得太大了,我们没能去听音乐会.
The snow wastoo heavy for us to go to the concert.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.自然保护区的面积超过20万公顷.
The reserve has anarea of over 200,000hectares.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.Zhang Li lies in bed sadly.The 24-year-old young man lost his right leg because of a blood disease (血液病).The doctor said that his 10years of smoking had caused the disease.
"I first smoked a cigarette when I was in Junior 3.It made me feel like a man and I thought it looked cool.Now I know I was really wrong,"said Zhang.
According to the 2008China Tobacco Control report (中国烟草控制报告),130million young people who are under 18years old have tried smoking.Fifteen million of them are addicted (上瘾的).
The report came out on May 31,World No-Smoking Day.(83)It also found that nearly 68% of teenage smokers smoked their first cigarette before the age of 13.Those living in big cities started even earlier.
"Some tobacco companies try to make cigarettes cool and attractive.It's just to make money,"said Yang Gonghuan,a doctor.In fact,smoking is one of the top killers in China.Each year 1million people die from smoking-related (与吸烟有关的) diseases.Smoking causes illnesses like lung cancer and heart disease.

Doctors say that the younger a person starts smoking,the worse it will be.If a person starts smoking as a teenager,he or she may live twenty-two years less than non-smokers.
根据短文内容将下列句子补充完整.
81.Zhang Li's disease was caused bysmoking for ten years
82.Doctors think that non-smokers will live22 years longer than those who began smoking as a teenager.
将短文中划线的句子译成汉语.
83.据发现68%的吸烟者都是在13岁之前开始抽第一支烟的
根据短文内容回答问题.
84.Why did Zhang Li smoke at first?He thought it made them feel like a man and looked cool
85.If someone smokes too much,what diseases can he develop?He may develop diseases like hung cancer and heart disease.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.不要为你母亲的健康担心.
Don'tworryaboutyour mother's health.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.昨天早晨李明八点才起床.
Li Mingdidn'tget upuntileight o'clock yesterday morning.

查看答案和解析>>

同步练习册答案