分析 本文主要向我们介绍了美国年轻人中的新一代:千禧一代.许多专家认为,千禧一代不同于前代的年轻美国人,他们还认为千禧一代将在很多重要的方面改变美国的劳动力.下文具体介绍了他们的不同及成长方式等.
解答 81 B 细节理解题:从第一段的句子:They were born between 1982 and 1992.他们出生在1982年到1992年之间.可知他们不是十年前出生的.答案是B.
82 B 细节理解题:从第二段的句子:They are the first generation born in the computer age.The internet has always been a part of their lives他们是计算机时代出生的第一代人.互联网一直是他们生活的一部分.可知答案是B.
83 C 细节理解题:从第三段的句子:They share(分享)ideas,music,information,games,and friendships with people all over the world.When they start working,they will want to share their work and ideas with others.他们与世界各国的人民分享思想,音乐,信息,游戏和友谊.可知答案是C.
84 D 推测理解题:从第五段的句子:They will also expect their work to be fun and creative,similar to their experience on a sports team.可知他们在运动团队的时候不是那么开心的,答案是D.
85 D 细节理解题:从最后一段的句子:These are a few of the changes that experts believe millennials will bring to the American workforce.专家相信千禧一代将带给美国劳动力,这些只是变化当中的一些.可知答案是D.
点评 本文篇幅较长,词汇比较复杂,有一定的难度.结合本文,归纳以下解题方法:首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.因为阅读理解题一般没有标题,所以,速读全文,抓住中心主旨很有必要,在速读的过程中,应尽可能多地捕获信息材料. 其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息. 要善于抓住每段的主题句,阅读时,要有较强的针对性.对于捕获到的信息,要做认真分析,仔细推敲,理解透彻,只有这样,针对题目要求,才能做到稳、准.
科目:初中英语 来源:2015-2016学年山东德州七年级下期末测试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— Sorry, I’m late.
— _________ tell me the bus broke down again!
A. Won’t B. Can’t C. Don’t D. Doesn’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届内蒙古满洲里市九年级上期末检测英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Let’s play cards _________ watching TV. There is no good program this evening.
A. instead B. in order toC. instead of D. in addition to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---Excuse me, sir. When can we have a swim in the pool? ---Not until it _______ next month.
A. repairs B. will repair
C. is repaired D. will be repaired
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:单项填空
--- He’s hardly been late for school recently. ---__________.
A. So is his cousin B. So has his cousin
C. Neither is his cousin D. Neither has his cousin
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Differences | 81.American value | Chinese value |
| Money | They make money 82.by themselves and spend more than they have. | They get money from their parents and spend less money. |
| Education | It's not useful 83.to send their children to good\expensive and famous colleges. | It is important to send their children to good colleges. |
| Making friends | Children can go out with their friends if they return at the right time | Parents don't 84.allow their children to do so when they are in middle or high school. |
| The attitude to their children | They support and encourage their children and only look at their children's good side. | They think criticism 85.is better than any other love in the world,so they only see their children's bad side. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com