精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.The match between Spurs and Heat in the NBA finals was really fantastic,______ when Leonard scored in the last minute.(  )
A.probablyB.exactlyC.especiallyD.mostly

分析 在NBA总决赛中马刺和热火之间的比赛真是非常精彩,特别是当Leonard最后一分钟得分时.

解答 答案:C
probably大概,很可能;exactly确切地,精确地;especially尤其是,特别是;mostly主要地,大半地;Leonard scored in the last minute是这场比赛的一部分,也是高潮部分,所以用"尤其是,特别是",故选C.

点评 本题考查副词的词义辨析,先弄清所给词的词义,再根据所给情境选择正确的副词.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.The volunteer devotes all his time he has toservingthe community.(serve)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.I began watching here an hour ago,but now nothing ________ yet.(  )
A.happensB.will happenC.happenedD.has happened

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Practice makes perfect.You can't expect ______ a foreign language in such a short time.(  )
A.learnB.to learnC.learningD.to learning

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Is he watching TV?
-No,he            a newspaper.(  )
A.is lookingB.is watchingC.is readingD.is singing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Loud music and red chairs in the restaurant make people ______ fast.(  )
A.to eatB.eatingC.eatD.ate

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.Hi!I'm Harry.Life used to be kind of difficult for me.The muscles(肌肉) in my arms and legs are weak.I have to be in a wheelchair all day.I can't use my legs at all,and I'm not too great with my hands.If I drop something it stays dropped until someone picks it up for me.I can't open doors or switch lights on and off.Carrying everything I need for school is a problem too.
Now things are easier.I have a helping hand.Pete is a golden dog that has been trained to help kids like me.Pete was at dog training school for two years to learn how to do different tasks.I had to be trained too.I had to learn how to give Pete instructions and how to take care of him.
When Pete is working he doesn't play around.My friends know they are not to pet him or call him when he is working.He can pull my wheelchair and pick up things I drop.Pete carries my books and lunch on his back.He pushes the button on the school lift and opens some kinds of doors.He even knows how to switch lights on.
But best of all,Pete is here when I need a friend.

53.According to the passage,who is Harry's helping hand?A.
A.Pete          B.His teacher.C.His brother         D.His parent
54.Why is Harry kept in a wheelchair all day?B.
A.Because his legs are broken.
B.Because his leg muscles are weak.
C.Because he is too lazy.
D.Because he likes it.
55.According to the passage,which of the following about Pete is not true?
A.
A.Pete can clean Harry's room.B.Pete can switch lights on.
C.Pete can pull Harry's wheelchair.D.Pete can push the button on the school lift.
56.What does the writer mean by saying"Pete is here when I need a friend."?D.
A.Pete is only a helpful tool for him.
B.Pete is with him all the time.
C.Pete is a funny dog to make him happy.
D.Pete is not only a helping hand but also his good friend.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.To make our world a better place,we need toprotect(保护) those endangered wild animals.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.---How did the accident happen?
---You know,it was difficult to see the road clearly because it _______ very hard then.(  )
A.is rainingB.rainedC.was rainingD.has rained

查看答案和解析>>

同步练习册答案