| London Eye is 135 meters high and has become one of the world's tallest observation wheels(观景摩天轮).It has 32 capsules(密闭舱) and carries about 10,000 visitors every day.You can travel in complete safely.And you can see up to 40 kilometers away in all directions from each capsule. Because of the way the capsules are hung,it provides a full 360-degree panorama(全景) when you are at the top of wheel. | Buckingham Palace is Queen ElizabethⅡ's official residence (寝宫).The State Room(国事厅) in it have been opened to the public for the Summer Opening since 1993.At first,the Summer Opening was considered a way to raise money for repairing Buckingham Palace,but it became so popular that the Queen has continued to let visitor enjoy it every summer.The Queen is not at Buckingham Palace when it is open to the public-she goes to one of her country residence. If you are visiting at a different time of the year,go to see the Changing of the Guard(换岗仪式). |
| The British Museum was opened to the public in 1753 and it continues to be free since then.More than 7 million objects arc kept in the British Museum,and it would probably take a week to see everything!Don't think the British Museum is full of works of art from old England.In fact,it is full of the treasures the soldiers brought back from faraway places.Those treasures include some collections which are the largest and best-known in the world. | |
分析 本文以图表的形式主要向我们介绍了伦敦之眼;白金汉宫;大英博物馆这三处景观.
解答 26 C 细节理解题:根据第一个表格It has 32 capsules(密闭舱) and carries about 10,000 visitors every day它有32个密闭舱,每天接待近10000游客.故C项与文章表述不符,即C项错误,其余三项均符合文章的意思.
27 D 细节理解题:根据第二个表格At first,the Summer Opening was considered a way to raise money for repairing Buckingham Palace,but it became so popular that the Queen has continued to let visitor enjoy it every summer起初,夏季开幕式被认为是筹集白金汉宫修缮资金的一种方式,但它变得如此受欢迎,以至于女王每年夏天都继续让游客们去享受它.故答案是D.
28 D 细节理解题:根据第三个表格it would probably take a week to see everything!它可能需要一个星期才能看完一切!意思与D项吻合,故答案是D.其余三项均不符合文章的意思.
点评 本文是一个图表型阅读理解,此类插图题型是通过图解、地图或插图的形式,形象化地表现信息,用以降低试题的难度,是短文和题目不可缺少的组成部分.在做此类题时,要求学生一定要:1.把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证. 2.若是地图,则要做到方位明确. 3.要正确理解文中方位介词及有关信息词的重要意义.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.important | B.necessary | C.comfortable |
| 37.A.miss | B.die | C.grow |
| 38.A.Nothing | B.None | C.No one |
| 39.A.awful | B.pleased | C.surprised |
| 40.A.However | B.Although | C.Even if |
| 41.A.for | B.in | C.on |
| 42.A.stopped | B.agreed | C.encouraged |
| 43.A.avoided | B.handed | C.wasted |
| 44.A.chance | B.way | C.excuse |
| 45.A.treat | B.forget | C.call. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Definition of communication | Communication is the process by which exchange information (71)betweenpeople. |
| Some (72)advantages for paying attention to communication skills | l Key to success in life,work and relationships l Helping to understand each other l Being of much (73)importance at present as a result of the highly information and technology environment |
| Some steps to have an effective communication | l Have a (74)clearunderstanding of what your purposes,listers and reasons are. l Know how you say it because it is sometimes more important than what you say l Stop to listen after you have (75)finishedyou talk |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com