精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.Happy Time Park
Locationwest of the city
Getting thereNo.16bus
Opening hours8:30-16:00on weekdays,8:00-18:00on Saturday and Sunday
Attractions=1.Plant Garden:thousands of kinds of plants to see
=2.Sports Center:ball games,rock climbing,swimming and many other fun games to enjoy
Facilitiesparking places,public toilets,public telephones,barbecue places,medical care station and shopping centre at your service
根据文章信息,选择正确的答案.(5小题,每小题1分,共5分)
66.The park is in theC of the city.
A.north B.east C.west
67.You can take aA bus to get to the park.
A.No.16B.No.6C.No.4
68.There isC in the park.
A.a zooB.a cinemaC.a plant garden
69.If you visit the park on Wednesday,you must leave the parkC.
A.before six o'clock in the afternoon
B.between 16:00and 18:00
C.before four o'clock in the afternoon
70.Which of the following is TRUE according to the advertisement?B
A.You can do sports in the park except swimming.
B.If you feel ill or get hurt in the park,you can find doctors for help there.
C.You can have a barbecue in the park if you buy something in the shopping centre.

分析 本文介绍了快乐时光公园,包括位置,开放时间,交通和配套设施.

解答 66.C   细节理解题.根据west of the city可知公园在城市的西部,故选C.
67.A    细节理解题.根据No.16bus可知你可以乘坐16路公交车去那,故选A.
68.C    细节理解题.根据Plant Garden:thousands of kinds of plants to see可知里面有个植物园,故选C.
69.C    细节理解题.根据开放时间8:30-16:00on weekdays,8:00-18:00on Saturday and Sunday可知周三在公园要在下午4点前离开,故选C.
70.B     细节理解题.根据medical care station 可知公园有医疗中心,如果生病可以寻求帮助,故选B.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Mount Tai is a place of beauty.You can go there in any seasonexcept (除了) winter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.How manyscores(分数) do you get in the exam?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Finland is a great country to visit,especially for relaxing.It is easy to find peace and quiet there because much of the country is covered with forests.It also has rolling hills and thousands of lakes and islands.Depending on the season,visitors can take pleasure in bird-watching,hiking,fishing and other outdoor activities.There is even a part of Finland where people can easily view the beautiful Auro Borealis,also known as Northern Lights.
Basically,if you are a nature lover,you will discover plenty to enjoy in Finland.You will also find that the people of Finland are easy-going.This might be because they spend a lot of time relaxing together in saunas(桑拿室).Finland even has a contest that is about spending time in one sauna.In the Sauna World Championships,people try to stay as long as they can in a hot sauna.In the Sauna World Championships,people try to stay as long as they can in a hot sauna.This is really a sweaty competition!Finland is always voted as one of the best places in the world to live.From its capital of Helsinki to its numerous(众多的) lakes and forests,Finland is truly one of the world's greatest treasures.
66.The reason why Finland is great for visitors is thatB.
A.There are a lot of lakes,islands and hills.B.It is a country where people can relax themselves.
C.Northern lights can be easily seen.D.They can take part in the Sauna World Championships.
67.What do you think the visitors can NOT enjoy when visiting Finland?B
A.fishing      B.a long walk      C.a natural view      D.bird-catching
68.What might be the reason why the people of Finland are easy-going?A
A.They enjoy relaxing in saunas.B.They enjoy the fresh air in Finland.
C.They were born easy-going.D.Finland is truly one of the world's greatest countries.
69.What does the underlined word"sweaty"mean in paragraph 2?D
A.terrible     B.useful        C.relaxed       D.sweat-covered
70.What is the main idea of the passage?B
A.The introduction of Finland.B.Finland-Paradise(天堂) for visitors.
C.Becautiful view of Finland.D.Welcome to take part in the Sauna World Championship.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Take a look at the following ads!You may find some useful information you need here!
Piano lessons
Experienced musician from Australia.Good at teaching kids for 5years!
For more information,please visit Larry's website:
www.music.com.au
Lost cat
Medium size,with brown spots and white short hair.Answer you when you call it David.Many thanks for sending it back.
Call Susan at 7328059.
Guide wanted
Full time or part time.
Experience and a good know-
ledge of the city are necessary.
English is also a must.
Under 30years old.
Call Mr.White at 5132683.
Apartment for sale
Three bedrooms,a kitchen and two bathrooms.
Beautiful sights out of the windows.
E-mail:sdgt@163.com.
66.If you want to have a piano lesson,you mayB.
A.call Susan at 7328059
B.surf the website:www.music.com.au
C.telephone Mr.White at 5132683
67.Who is the owner of the lost cat?C
A.Mr.White.   B.David.   C.Susan.
68.If you want the job as a guide,you shouldA.
A.know the city very well
B.be an experienced driver
C.be a beautiful girl
69.Which information about the apartment is not mentioned in the table?B
A.It has a beautiful view.
B.It has three floors.
C.It has three bedrooms.
70.How can you get in touch with the owner of the apartment for more information?A
A.By sending an e-mail.
B.By going to visit it.
C.By making a phone call.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Hawaii is famous for its beaches.Every year water sports,especially surfing and water skiing attract many tourists to the island.
Hawaii has been a magical name to people who like to travel for many years.People on both sides of the Pacific Ocean(太平洋) in Japan and in America,dream of seeing these beautiful islands in the middle of the ocean.In the tropical(热带的) lands,the sun drops like a ball of golden glow(落日余晖) that light the sky in the quiet water.
People often have a quiet,enjoyable time walking along the water.The scenery here is not every different from the exciting beauty that greeted the first tourists to these islands centuries ago.They came in canoes not much bigger than small boats.
They found the beautiful white sand beaches and the waving palm trees(棕榈树,but there were no grand hotels like the ones we see today.The first people came to Hawaii nearly two thousand years ago,but skyscraper(摩天大楼) hotels were only built in the last 25years.Now planes make it possible to fly to Hawaii for a weekend from Tokyo or San Francisco.
No matter where people come from,they really want to see the earliest beauty of Hawaii.They want to see the lovely beaches and the mountains which are almost hidden by the tall hotels.

根据短文内容,选择最佳答案.(共5小题,每小题2分,满分10分)
61.What's Hawaii famous for?A
A.The beautiful beaches.B.the tourists to the island.
C.The waving palm trees.D.Surfing and water skiing.
62.What does the sun drop like in the tropical lands?B
A.The sea.B.A ball of golden fire.
A.A glow.D.The quiet water.
63.When did the first people come to Hawaii?D
A.In 1987                            B.About twenty-five years ago.
C.In 1012.D.About two thousand years ago.
64.The beauty of the islandsC for centuries.
A.has changed                         B.has greeted the first tourists
C.has remained nearly unchanged          D.has been the same
65.Which is true according to the passage?A
A.People really want to see the earliest beauty of Hawaii.
B.People often have a quiet,unhappy time waling along the water.
C.People only in Japan dream of seeing the beautiful islands.
D.People found the beautiful red sand beaches in Hawaii.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

6.When I was in college,I remember hearing about a book titled"Looking Out for Number One".I never read the book,but the title has always stuck with me.I hadn't been taught to be so selfish that I should be focused on only(16)C.I thought I needed to be(17)Aothers and,along the way,I would also be helping myself.Now,I realized I(18)C have at least considered learning more about looking out for number one.
Jeffrey Gitomer asks the question,"Who is the most (19)Aperson in the world?"Most people answer,the customer.He then asks,if there were only two people left in the world,the (20)Band you,who would you want to survive (生存)?Now the answer is me.
It makes me sense that if we can't help ourselves first,we will never be (21)Dto help others.We all need to learn to control our lives and make the best(22)Afor ourselves.That will put us in the position to help others in the(23)B.But many of us are (24)C to understand this.
It has been said that happiness will bring success,but success doesn't (25)Dbring happiness.We all want to be happy and (26)B.For some of us can be very happy when our basic needs are (27)A and our family are safe.Others will (28)D high levels of success thinking that will bring happiness.I'm sure we can think of a person who is very successful,according to the world's standards (标准),but they don't appear to be happy(29)A.This is (30)B they have been so busy working for somebody's goals that they haven't considered their own needs.

16.A.himB.herC.meD.you
17.A.helpingB.teachingC.consideringD.beating
18.A.couldB.wouldC.shouldD.might
19.A.importantB.interestingC.kindD.helpful
20.A.teacherB.customerC.doctorD.leader
21.A.suggestedB.daredC.answeredD.prepared
22.A.decisionsB.ideasC.aimsD.results
23.A.pastB.futureC.firstD.last
24.A.easyB.possibleC.slowD.fast
25.A.hardlyB.onceC.oftenD.always
26.A.richB.successfulC.smartD.famous
27.A.metB.realizedC.arrivedD.accepted
28.A.look afterB.think outC.talk aboutD.seek for
29.A.at allB.at leastC.at mostD.at first
30.A.soB.becauseC.asD.certainly.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Coffee,kill,silence,can,large,shop,that,fail,family,sudden

51.On weekends,my mother often does someshoppingafter finishing the housework.
52.-Late again?-Sorry.When I got up,Icouldn'tfind the key to my bike.
53.What's the first American filmthatyou have ever seen?
54.-Why did youfailyour driving test?-I went through a red light.
55.Compared to Australia,China has alargerpopulation.
56.-Something to drink?-Yea,twocoffees.
57.Isuddenlyremembered that I hadn't locked the door.
58.-Wow,playing cards again?-Just tokilltime.
59.As the famous saying goes,silenceis gold.
60.Both tigers and lions belong to the catfamily.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.________ is the look on a person's face that shows feelings.(  )
A.AppearanceB.ExpressionC.Impression

查看答案和解析>>

同步练习册答案