精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.This book _______ Jim.(  )
A.belongsB.is belongC.belongs toD.is belong to

分析 这本书属于Jim.

解答 答案:C.
belong to属于,to不能省略,根据This book _______ Jim,可知在这里句子叙述一件事实,时态应该用一般现在时的,主语是book是单数,谓语应该用第三人称单数形式,在belong词尾加s,故选C.

点评 本题考查实义动词的单数第三人称形式,注意时态的推断及词形的变化.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Hurry up,or you'll be late for school.(改为同义句)
If youdon'thurry up,you'll be late for school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.It was popular for more than 500years.(  )
A.overB.betterC.manyD.much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.A French woman goes to London to see her son.She knows a little English,but can not speak it very well.One day she goes to a shop.She wants to buy a hen for supper.But she doesn't know the English word for"hen".Just then the shop waiter asks her:"Can I help you?""I want the egg's mother"the woman answered.The shop waiter does not understand her and says:"Sorry,we don't have any bigger eggs."Suddenly(突然) the woman thinks of the word"cock(公鸡)".She says:"I want the cock's wife(妻子)!"This time the shop waiter laughs(笑).

根据短文内容,判断句子的正误.你认为正确的写"T",错误的写"F".
61.The woman goes to London to see her daughter.F
62.The woman knows much English.F
63.The shop waiter thinks the egg's mother is"a cock"F
64.The shop waiter laughs because he does not understand the woman.F
65.The woman is clever.T.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Have you read today's newspaper?
--No,I haven't.Is there _______in it?(  )
A.something importantB.new anything
C.anything specialD.important something

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.One day,a fisherman caught a golden fish."People,let me go,"the golden fish said."I will give you whatever you want."
"Thank you,but I don't want anything,"the fisherman said.He put the golden fish back into the sea.
But the fisherman's wife was angry."You should ask for a bigger wooden basin(盆)!"she shouted.The fisherman went to the seaside and told the golden fish.
"Don't worry,she has a new basin now,"the golden fish said.
The fisherman went home.But the wife was even angrier."I want a large house!"The fisherman went to tell the golden fish again.
But the old woman was never satisfied."I want to be the queen of the sea!And I want the golden fish to serve me!"
The fisherman went to tell the golden fish.The golden fish swam away without saying anything.The fisherman walked back.His wife was in her cold clothes.Her old and broken wooden basin was next to her.

根据短文内容,判断下列各句正误.正确的在题号前括号内写"T",错误的写"F".
61.The fisherman caught the golden fish three times.F
62.The fisherman freed the golden fish after he caught it.T
63.The fisherman's wife was really happy every time when her husband came back.F
64.The fisherman's wife got a new basin,a large house and became the queen of the sea at last.F
65.The golden fish didn't say a word but to swim away in the end.T.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-What does your father do?
-He's a cook.(  )
A.What is your father do?B.What are your father?
C.What is your father?D.Where does your father work

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-     teachers are there in your school?-About fifty.(  )
A.How manyB.How muchC.How oldD.How long

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.(  )
A.rulerB.musicC.computerD.useful

查看答案和解析>>

同步练习册答案