| Tina Anderson,15years old I'm going to teach kids who have trouble reading.I'll work for a program called Reading for Life.Every day,I'm going to help kids choose and read books that interest them.I want to be a teacher and I love children and reading,so this is going to be a great experience for me. |
| Alice White,18years old I'm going to help the Green Plan build new hiking trails(小径) in the mountains of Idaho.It's going to be wonderful.I'll spend the whole summer living in a tent and breathing the clean mountains air.I'm getting a great workout (锻炼)at the same time. |
| Jason Moore,20years old This summer,I'm volunteering to be a member of Home for Humans.They build good,low-cost houses and sell them to poor families.They've built 90,000houses in 60countries.They'll teach me what to do,so I'll help people and also learn new skills. |
分析 文章大意:越来越多的年青志愿者利用他们的假期去帮助其他人.接下来介绍了三名年青的志愿者将要去参加的活动.爱丽丝将要去森林中心去帮助修路,杰森将要去学习如何建造房子,蒂娜安德森计划去教孩子们如何学会阅读.
解答 51-55:BCACB
51题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第二段Tina Anderson,15years old I'm going to teach kids who have trouble reading.可知帮助那些有阅读问题的孩子们如何阅读,故答案B
52题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第二段Tina Anderson,15years old第三段Alice White,18years old可知蒂娜 15岁,艾丽丝18岁,比蒂娜大三岁,故答案C
53题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第三段 breathing the clean mountains air.I'm getting a great workout (锻炼)at the same time可知可以呼吸到新鲜的空气,能得到很大的锻炼,所以没有提到A,故答案A
54题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第四段This summer,I'm volunteering to be a member of Home for Humans可知将成为人类之家的成员,故答案C
55题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第一段Don't listen to people who say that teenagers today are selfish(自私的).It's not true可知 志愿者不是自私的,故答案B
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.always | B.seldom | C.often | D.sometimes |
| 42.A.word | B.smile | C.sign | D.letter |
| 43.A.through | B.into | C.of | D.from |
| 44.A.demanded | B.promised | C.wondered | D.wished |
| 45.A.touch | B.sight | C.heart | D.face |
| 46.A.looked for | B.looked after | C.looked out | D.looked up |
| 47.A.frightened | B.excited | C.worried | D.surprised |
| 48.A.changed | B.forgot | C.kept | D.broke |
| 49.A.Fortunately | B.Therefore | C.Suddenly | D.However |
| 50.A.went | B.gave | C.turned | D.sent. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| Author | Ernest Hemingway,American,1899-1961 | |
| Classical works(经典著作) | The Old Man and the Sea A story about a broken old man and a huge fish One of the true classics | |
| Achievement | Winner of the Nobel Prize for Literature(文学) in 1954 | |
| Reasons to recommend(推荐) | Simple,not very long,easy to read | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.using B.transport C.take the place of D.reduce E.possible |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 必要性 | 没有水人类就无法生存 |
| 不良现象 | 不关水龙头(tap);洗澡时时间很长;没喝完水就把瓶子扔掉 |
| 建议 | (你的2-3个建议) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com