分析 本文主要向我们介绍了抽烟的危害:虽然吸烟是愚蠢的,但在美国仍有五千万人抽烟,幸运的是,三千五百万美国人已经停止了.下文通过Frank抽烟而引起的健康问题去医院检查,医生建议他戒烟,说明了抽烟的危害性,进而鼓励人们戒烟.
解答 55 B 细节理解题:根据第一段Although it's foolish to smoke,fifty million people in the United States still do虽然吸烟是愚蠢的,但在美国仍有五千万人抽烟;Luckily,thirty-five million Americans have stopped幸运的是,三千五百万美国人已经停止了.推测现在抽烟的人是一千五百万,比过去少,故选B.
56 D 细节理解题:根据第三段They examined his heart,took a chest X-ray,and kept him in the hospital overnight.他们检查了他的心脏,做了X光胸透,并让他在医院过夜.故他们认为会发生不好的消息,故选D.
57 C 主旨大意题:根据第一段Although it's foolish to smoke,fifty million people in the United States still do虽然吸烟是愚蠢的,但在美国仍有五千万人抽烟;Luckily,thirty-five million Americans have stopped幸运的是,三千五百万美国人已经停止了.下文通过Frank抽烟而引起的健康问题去医院检查,医生建议他戒烟,故说明了抽烟的危害,故选C.
点评 对阅读理解能力的测试是英语考试中必不可少的测试项目,主要考查学生对于不同体裁或不同题材语言材料的理解能力,以及通过材料的阅读,对材料中信息的捕获能力.需要同学们多多训练,多多积累.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1.Studying abroad can help students develop themselves ①It can help improve them (67)language skills. ②It may be easy for them to find(68)jobs. |
| 2.Problems that should be considered before studying abroad ①Students should spend much time learning another language and getting used to a different(69)culture. ②Students have to learn how to (70)look after themselves. ③The cost of studying abroad is very (71)high so that it brings a heavy burden to the family. |
| 3.Is studying abroad the right choice Different people have different ideas.In fact,whether they succeed or not depends on their(72)hard work. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| To: | Susan<susan115@comet.com.ca> |
| From: | Rose Bell<roseb222@wideworld.com.au> |
| Subject: | RE:hi |
| Date: | Thurs,12June 20:45:38 |
| Hi Susan, Thanks for your lovely long e-mail.Sorry I haven't replied before now but I have been so busy with my wedding(婚礼) plans.I know the wedding's not till October but it takes months to organize(操持) everything. Mum and Dad are being very generous(慷慨).They've said that I can spend up to 6,000on the wedding.Dad says it's because I'm their only daughter. I've already done quite a lot.We've sent out the invitations---we're having 100guests.It sounds like a lot but most of them are relatives(亲戚) that we have to invite.I've asked my two best friends to be bridesmaids(伴娘) and Paul's sister is also going to be a bridesmaid.Two of my nieces are going to be flower girls and my brother,Andrew,and two of Paul's friends are going to be the groomsmen(伴郎). We're getting married in the church and have decided on St Ninian's----this is the church I went to when I was a kid.We're having the reception(招待会) in the church hall but I haven't organized the caterer(餐饮服务人员) yet.We thought we would need a band---I love dancing---but I haven't found one I like yet. I've had the most wonderful wedding dress made for me.It's even got a bodice(紧胸衣) made out of some lace(花边) that belonged to my grandmother.I would really love Paul to see it but I'm superstitious(迷信) so he's not allowed to see it before the wedding.I don't know what kinds of dresses I want for the bridesmaids yet and I haven't decided on the kinds of flowers for my bouquet(花束). My brother Greg is going to be the photographer---it's great having a professional(职业的) photographer in the family!I'm thinking of booking a beach hotel at Airlie Beach in Queensland for a week for out honeymoon----some friends have told me that it's a very romantic(浪漫的) place.My girlfriends are going to give me a hen night in September.I guess we'll think a lot about all the things I did when I was single.It'll be fun. Must go now.Lots of love Rose | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Each | B. | Both | C. | None |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com