分析 本文主要讲述了早起的重要性.早起可以使我们身体好,新鲜的空气也能使我们一天都精神百倍.一年之计在于春,一日之计在于晨正是这个道理.
解答 31.B细节理解题.结合全文的意思来看,early rising意思是早起不赖床.原句In the morning we learn more quickly and find it easy to learn something by heart也提到了在早上我们可以学东西学的很快,也可以很简单的用心学到东西.故选B.
32.C细节理解题.根据文中原句It makes our health better to take morning exercises.The air is never so fresh as early in the morning.可以得知,早起锻炼可以使我们更健康,空气也是早晨的最清新.故选C.
33.D细节理解题.根据文中原句We can't work well without a good plan.可以得知,如果没有一个好的计划,我们不会工作的很好.故选D.
点评 阅读理解题,需要先读题,理解清楚题目意思,接着带着问题去文章中寻找、推断答案.把握好细节,注意推敲才能保证正确率.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| B(66) Mrs.Li wants to send her daughter to take some piano lessons during the coming summer holiday. A(67) Betty and her boyfriend want to spend the weekend to watch something new.They both like dancing. E(68) Darning wants to buy some newspaper to read so that he can improve his English. D(69) Mr.Black wants to come to Beijing for the first time in August.He wants to enjoy the real Beijing Opera very much G (70) Tony and his colleagues will have a trip in Guangzhou next week.They need to rent a car and a driver who understands English. | A.Watch Your Neck:This modern ballet is telling the story of"Dracula"which is the classic novel by Irish playwright Bram Stoker.Time:8:30p.m. February 2-9.Tel:98558588. B.Children's Activity Center:Tel:66589982. Add:No.2Zhongshan Road.(Singing lessons,piano lessons and dancing lessons.) C.Art Show:A total of 10artists living close to each other are jointly giving an art exhibition. D.Peking Opera:Mei Lanfang's brave fighting against the Japanese during the war of Resistance against Japanese will open your mind. E.Foreign Book Center:More and more increasing learning English books and newspapers,CDs.etc. F.The Changcheng Hotel:Five star hotel.Looking for much experienced receptionists.Tel:(010)55883326 G.Car-Hire Service:12seat Forit transit van for hire in Zhujiang Business and Private Hire.We have English-speaking drivers. H.Tianhe Car Selling Center:Different kinds of cars on sale.Different prices with high quality.Tel:(020)89885986 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com