| Title:A speech about going online. | |
| Advantages | ●Make our lives interesting and make us (56)enjoy our lives. ●Learn how to use the computer and can get more information. ●Send e-mails to our friends (57)quickly. ●Help us get in touch with people from all over the world. |
| (58)Disadvantages | ●It takes too much time to play computer games. ●Some students write too many letters to each other and spend too much time (59)chatting online so they do worse in their lessons. |
| suggestions | Do it in summer or winter holidays; do some after-class activities and have some (60)interest groups in school. |
分析 本文主要谈论上网.互联网使我们的生活有趣,我们可以学习英语,读一些报纸和杂志来了解更多信息.玩电脑游戏可以让我们聪明.但是一些学生花太多的时间在玩电脑,所以作者希望我们能花更多的时间在其他活动上而花更少的时间在互联网上.
解答 56.enjoy 细节理解题.根据短文第二段The Internet can make our lives interesting and enjoyable可知互联网可以使我们的生活有趣和愉快.故填enjoy,享受我们的生活.
57.quickly细节理解题.根据第二段Also when we send e-mails to our friends,they can get them at once.可知当我们发送电子邮件给我们的朋友,他们可以很快收到,at once l立刻,马上.故填quickly.
58.Disadvantages细节理解题.根据表格第三栏右半部分内容可知都是互联网的缺点,此处应该是Disadvantages,缺点,注意名词的复数.
59.chatting.细节理解题根据It takes them too much time to chat online 可知句型变化后是spend …doing,故填chatting.
60.根据We also have some interest groups in school 可知,我们在学校有兴趣小组.故填interest.
点评 根据短文大意和语境选择合适的单词,并用其正确的形式填入空白处,使补全后的短文意思通顺,语法正确,结构完整.注意单词的适当形式.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.boys | B.girls | C.men | D.women |
| 42.A.bored | B.tired | C.pleased | D.surprised |
| 43.A.asked | B.told | C.replied | D.spoke |
| 44.A.bring | B.buy | C.take | D.sell |
| 45.A.town | B.market | C.garden | D.school |
| 46.A.weakly | B.quickly | C.slowly | D.quietly |
| 47.A.take out | B.cut off | C.put down | D.pick up |
| 48.A.nobody | B.everybody | C.somebody | D.anybody |
| 49.A.little | B.good | C.great | D.bad |
| 50.A.pay | B.time | C.advice | D.love. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 76.Drink eight cups of water every day.C | A.Breakfast gives you energy for the morning. |
| 77.Go for a walk.D | B.Every year,seat belts save thousands of lives. |
| 78.Eat breakfast every day.A | C.Water helps your body in many ways. |
| 79.Wear a seat belt.B | D.Walking is good exercise,and exercise is necessary for good health. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| What happiness depends on? | Happiness depends on (57)ourselves |
| A few (58)ways to help you be happier | To enjoy the (59)the simple things things in life. |
| To be active. | |
| To help (60)others. | |
| Conclusion | Happiness is important for everyone and we make happiness by ourselves. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com