| What happiness depends on? | Happiness depends on (57)ourselves |
| A few (58)ways to help you be happier | To enjoy the (59)the simple things things in life. |
| To be active. | |
| To help (60)others. | |
| Conclusion | Happiness is important for everyone and we make happiness by ourselves. |
分析 全文大意:幸福对每个人都很重要.大部分人都想要幸福,但是很少有人知道如何找到幸福.仅仅是金钱和成功不会带来持久的幸福.幸福取决于自己.换句话说,我们创造自己的幸福.这儿有一些帮助你更加幸福的方法.幸福的首要秘诀是享受生活中简单的事情.很多时候,我们花太多时间思考未来,例如进入大学或者找到一份好工作从而使我们不能享受现在.你应该享受生活中简单的事情.如读一本好书,听自己最喜欢的音乐或花时间与亲密的朋友在一起.通常有亲密的朋友的人生活得更幸福、更健康. 幸福的第二个秘密是积极、活跃.很多人去跳舞,或是做运动.你可以忘记你的问题和只考虑了活动.最后,许多人在帮助别人时找到幸福.据研究当人们自愿花时间为别人做很多有意义的事情时他们会感觉很好.如果你想感到更加幸福,做一些对别人有益的事情吧.
解答 56.How to get happiness 主旨大意题 根据第一段Happiness is important for everyone.but few know how to find happiness…Happiness depends on ourselves可知第一段主要讲幸福的重要性,但是很少有人知道如何找到幸福以及幸福取决于我们自己,接下来二、三、四段分别讲了获得幸福的三个秘诀可知短文主要讲幸福的重要性及如何获得幸福,故该短文的最佳题目是如何获得幸福,故答案为How to get happiness
57.ourselves 细节理解题 根据第一段Happiness depends on ourselves,可知幸福取决于我们自己,故填ourselves
58.ways 概括归纳题 根据短文结构可知第一段主要讲幸福的重要性以及幸福取决于我们自己,二、三、四段分别讲了获得幸福的三个秘诀,结合题干68)…to be happy及后面内容是三个幸福秘诀,即表达获得幸福的一些方法,故填入疑问词ways
59.the simple things 细节理解题 根据第二段The first secret of happiness is to enjoy the simple things in life.可知幸福的首要秘诀是享受生活中简单60.others 细节理解题 根据第四段Finally,many people find happiness in helping others可知最后,许多人在帮助别人时找到幸福,故推知第三个幸福秘诀是帮助别人,故填入 others.
点评 文章结构清晰,内容简单易懂,只要认真阅读,理解大意,根据练习题关键词准确定位,考生都可在文中找到每一项对应的答案,难度一般.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.said | B.agreed | C.answered | D.replied |
| 32.A.weeks | B.days | C.hours | D.minutes |
| 33.A.cinema | B.supermarket | C.restaurant | D.bookstore |
| 34.A.time | B.job | C.speed | D.way |
| 35.A.glad | B.polite | C.kind | D.angry |
| 36.A.slowly | B.quietly | C.easily | D.quickly |
| 37.A.how | B.what | C.which | D.that |
| 38.A.failed | B.cheered | C.succeeded | D.worked |
| 39.A.drive | B.walk | C.run | D.ride |
| 40.A.difficult | B.necessary | C.unforgettable | D.wonderful |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Title:A speech about going online. | |
| Advantages | ●Make our lives interesting and make us (56)enjoy our lives. ●Learn how to use the computer and can get more information. ●Send e-mails to our friends (57)quickly. ●Help us get in touch with people from all over the world. |
| (58)Disadvantages | ●It takes too much time to play computer games. ●Some students write too many letters to each other and spend too much time (59)chatting online so they do worse in their lessons. |
| suggestions | Do it in summer or winter holidays; do some after-class activities and have some (60)interest groups in school. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Australian Town Bans Bottled Water | |
| Where bottled water is first banned? | A small town with the(71)nameof Bundanoon. |
| What local people use for (72)drinking? | Tap water,not bottled water. |
| The place which visitors get water from? | (73)water stations |
| What else can we do to save resources?(74)We can save water by fixing dripping taps. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Advice | How to relax |
| Advice 1 | *Get a good night's sleep. |
| Advice 2 | *81.Exerciseregularlyandeatwell |
| Advice 3 | *82.Gettoknowpleasantpeople |
| Advice 4 | *83.Learntobecalmwhenyoufaceanyproblem |
| Advice 5 | *84.Haveahappyattitude |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com