精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.
71.A is thirteen years old.
A.Linda        
B.Jack      
C.Lucy
72.B is red.
A.Lucy's jacket       
B.Linda's ruler   
C.Jack's pen
73.He isA.His clock is white and black.
A.Jack Green           
B.Jack King     
C.Linda Miller
74.She is Lucy.What color is her jacket?C.
A.It's black and white  
B.It's red  
C.It's yellow.
75.BandB are from the same country(国家).
A.Linda Miller; Jack Green    
B.Linda Miller; Lucy King     
C.Lucy King; Jack Green.

分析 这篇短文中杰克,露西和琳达主要进行了自我介绍,并介绍了自己的一件物品的颜色等信息.

解答 71-75ABACB
71.A.细节理解题.根据第一个表格 I'm 13.描述,可知Linda十三岁.故选A.
72.B细节理解题.根据第一个表格 This is my ruler.It's red..描述,可知琳达的尺子是红色的.故选B.
73.A细节理解题.根据第二个表格 Hi,I'm a boy.I'm Jack.My family name is Green.Look!This is my clock.It's white and black.可知杰克的钟表是黑白色的.故选A.
74.C细节理解题.根据第三个表格 My name is Lucy King.…This is my jacket.It's yellow.描述,可知露西的夹克是黄色的.故选C.
75.B常识题.根据第一个表格I am from American,第三个表格I‘m from the U.S.A.,故选B.

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.We were told that we should follow the main road        we reached the bus station.(  )
A.wheneverB.untilC.whileD.as soon as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.健康依靠的是良好的食物、新鲜的空气和足够的睡眠.Health depends on good food,fresh air and enough sleep..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.We haven't met each othersince(for/since) 2years ago.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.
not,public.Don't spit in public..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Thebaby (婴儿)is Jim's sister.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.There______ a great number of students over there.The number of the students ______ five thousand.(  )
A.are,isB.are,areC.is,are

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Her name is Alice Green.Her first name is__________ (  )
A.GreenB.AliceC.Alice GreenD.Green Alice

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Yesterday,Danny ate lunch at a restaurant with his family.Late that night,he had food poisoning (食物中毒).He wanted to know how it happened.
Danny learned about a few reasons for food poisoning.
The first reason is bacteria ( 细菌) in the food.Bacteria live in a lot of food and they live in meat,eggs and seafood most often.If you cook the food in a right way,you can kill the bacteria in it.
Another way to get food poisoning is from parasites (寄生虫).They often live in meat,but could live on vegetables,too.If you don't cook the food in a right way,these parasites may start living in your body!
The third way that you can get food poisoning is by eating the food with toxins (毒素) in it.Sometimes the food gets toxins naturally,and sometimes the toxins come from insect spray (喷雾杀虫剂).So you must wash the food carefully before you eat or cook it.
The last way that people get food poisoning is from allergens ( 过敏原).Some people are just allergic to some food,and they may feel very bad after eating it.
Danny decided he would choose food carefully and cook it in a right way before he ate it in the future.That was important.He never wanted to feel this way again.

56.What happened to Danny last night?D
A.He ate some bad food at a restaurant.
B.He was late for a family party.
C.He had nothing for dinner.
D.He had food poisoning.
57.How could you stop parasites living in your body according to the passage?C
A.By eating only at home.
B.By washing the food carefully.
C.By cooking the food in a right way.
D.By taking some medicine after meals.
58.Which of the following is TRUE according to the passage?C
A.Parasites live on vegetables most often.
B.There are fewer bacteria in meat than in eggs.
C.Toxins in the food may come from insect spray.
D.Allergens are the main reason for food poisoning.
59.The underlined word"it"in the 6th paragraph refers to the food thatB.
A.is served at restaurants                   
B.someone is allergic to
C.someone doesn't like                   
D.is not healthy
60.What's the passage mainly about?B
A.Ways to choose food.
B.Reasons for food poisoning.
C.Danny's unhappy experience.
D.The importance of healthy eating.

查看答案和解析>>

同步练习册答案