| Sam's Project | |
| The albatross | |
| (71)D There are more than 12 different types of albatross and the largest kind is the Wandering Albatross.Albatrosses are mainly found Antarctica,but some can be found near Alaska,China and Japan. | |
| (72)A Albatrosses eat mainly squid(鱿鱼) and fish,but they will follow ships to pick up food scraps. | (73)B Albatrosses can live for a very long time,and one was recorded as living for 85 years. |
| (74)E Albatrosses are very large birds that can fly very long distances.They spend most of their lives flying.In fact one albatross has been recorded as flying 6000 km in 12 days. | (75)C The mother lays a single egg every two years.The baby usually comes out of the egg after about two months. |
| Resources used www.Birdtalk.org (website) Amazing Birds(video) Seabirds magazine(Volume 2) | |
| A.What do they eat? B.How long can they live? C.How do they have a baby? D.Where do they live? E.How do they travel? |
分析 文章大意:
文章主要讲述了关于信天翁的一些事情,比如他们住在什么地方,它们吃什么,还有就是它们寿命多长,飞行能力怎么样,最后介绍了他们的繁殖能力.通过阅读这篇文章,可以让人在一定程度上了解信天翁这种生物.
解答 71.D,推理判断题,阅读本栏可知,本栏主要讲述了信天翁的数量和生活地点.故选D,它们住在哪儿?
72.A,推理判断题,本栏主要讲述了信天翁主要吃鱿鱼和其他鱼类,故A,它们吃什么?
73.B,推理判断题,本栏主要讲述了信天翁的寿命(living for 85 years),故选B,它们能活多久?
74.E,推理判断题,本栏主要讲述了信天翁的飞行情况,"can fly very long distances"一生可以飞很远,故选E,它们如何飞行?
75.C,推理判断题,本栏主要讲述了信天翁的繁殖情况,"a single egg every two years"每两年只产一个蛋,故选C,它们怎样繁育后代?
点评 考察段落大意总结.认真阅读试题背景,了解阅读材料的背景、话题或主题,是解决完成此题的关键.做此类题目,一定注意上下文之间的联系.
科目:初中英语 来源:2017届江苏灌云县四队中学九年级上期第二次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
Tom is fat. The doctor asks him to _______and _______.
A. eat more; exercise more B. eat less; exercise less
C. eat less; exercise more D. eat more; exercise less
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届江苏句容行香中学九年级上期末考试英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
用所给动词的正确形式填空,词数不限
1.The haze(雾霾) (influence)our life so seriously for a long time that many people has got ill because of it.
2.These books worth (read), you should read them in your spare time.
3.Jane entered the Dancing School, later she went on (study) in a middle school.
4.A wealthy manager (find) dead at the door of his building three days ago.[来源:学
5.While the boys (play) football, it began to rain heavily.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届江苏句容行香中学九年级上期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—It’s hard work. Shall we ask more friends help us?
—Good idea. As an old saying goes .
A. God helps those who help themselves
B. every dog has its day
C. the early bird catches the worm
D. many hands make the light work
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届江苏句容行香中学九年级上期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—What is that noise?
—Jones and her sister the football match.
A. have watched
B. are watching
C. will watch
D. watched
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Turning left | B. | Turn left | C. | To turn left | D. | Turns left |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com