精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.Do you like travelling?Let's have a look at the following places.
Puerto de Mazarron,Spain(西班牙):It's  on the southern part of Spain.Thousands of tourists go there I to relax on the country's finest beaches and to enjoy the 300days of sunshine each year.Cologne Cathedral (大教堂),Germany:It began to be I build in 1248and took more than 600years to finish.It is one of the best-known buildings in Germany
The Amatfi Coast (海岸),Italy:It has beautiful villages,lemon trees,rocky cliffs (悬崖) and clear blue seas.Amalfi,on the southwest coast of Italy,also has perfect weather,delicious food and good views.Everglades (沼泽地) US:Everglades National Park is the largest wetland area in the US.It is home to many animals and plants in great danger.
51.When was Cologne Cathedral finished building?B
A.In 1248.
B.After 1848.
C.600years ago.
D.In 18th century.
52.If you want to enjoy blue seas and beautiful villages,you should go toA.
A.The Amalfi Coast   
B.Puerto de Mazarron   
C.Cologne Cathedral.
D.Everglades
53.Which of the following is NOT true?C
A.There are 300days of sunshine in Puerto de Mazarron.
B.We can see beautiful villages on the southwest coast of Italy.
C.The Amalfi Coast is home to many animals and plants in great danger.
D.Cologne Cathedral is one of the best-known buildings in Germany.

分析 本文以表格的形式主要向我们介绍了四个旅游景点:西班牙的Puerto de Mazarron;德国的科隆大教堂;意大利的The Amatfi Coast;美国的Everglades (沼泽地).

解答 51 B 细节理解题:根据第二个表格Cologne Cathedral (大教堂),Germany:It began to be I build in 1248and took more than 600years to finish它始建于1248年,花了超过600年完成,即1848年之后,故B项正确.
52 A 细节理解题:根据第三个表格The Amatfi Coast (海岸),Italy:It has beautiful villages,lemon trees,rocky cliffs (悬崖) and clear blue seas它有美丽的村庄,柠檬树,岩石悬崖和清澈蔚蓝的大海,故选A.
53 C 细节理解题:根据第四个表格Everglades (沼泽地) US:It is home to many animals and plants in great danger它是许多处于危险中的动物和植物的家,而不是The Amalfi Coast,故C项错误,其余三项符合文章意思.

点评 把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Although the world is hungry,it is eventhirstier(缺水的).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The mother makes her sondrink (drink) milk every morning.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Electricity is a type of energy that was discovered over 100years ago.One of the most common (63)ways to make electricity is by changing other energy sources (来源),such as coal,and oil or solar,wind and falling water.You may not even realize that electricity is a huge part of your (64)everyday life.Basically,it keeps your home and school (65)warm in winter and cool in summer.(66)Withou it,you would never be able to watch your favourite TV show or listen to your MP3player.Have you ever(67)imagined a world in which you can't turn on a light,a computer,or even use the phone?So electricity is important to us and we (68)need electricity.That's why it's time to rethink our relationship with this (69)valuable resource (资源) and think about (70)how we can do our part to use it wisely.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.For many students,choosing a job is the most important life decision they must make at school.But choosing the right job is not easy.So how do you find one that you will enjoy and find satisfying?If you follow these steps,you will have a good chance of finding it that will keep you interested for a long time.
First,before you decide upon a job,think about your interests and your talents,and then think about jobs that fit them.Ask yourself:What do I enjoy doing?What do I do well?Then think about the jobs that you have interests and talents.
Second,learn more about your job.You should go and see if the library has books describing different kinds of work,the typical qualifications(条件) required,mad the typical salaries for different jobs.Also,talk to people already doing jobs that you find interesting,and try out jobs by taking internships(实习) or part-time jobs.
Next,after you have spent time on steps one and two,consider what kind of personality you have and what your values are,what is important to you.Perhaps you like working face to face with people.If so,the job as a computer programmer may not be the best choice.If you like the security of getting a monthly salary,then starting your own business probably is not for you.
Finally,remember that you call always change your mind.Most people change jobs several times during their working life,so do not put too much pressure on yourself to make the perfect decision right now.Your first job right after college probably will not be your job thirty years from now.Be flexible(灵活变通的) and allow yourself to change if you are not satisfied with your chosen job.

101.This passage is mainly abouthow to choose a job.
102.If you want to choose a job,you should think aboutyour interests and talents first.
103.To be a computer programmer is not the best choice for the people who like working face to face.
104.According to the passage there arefour steps helping you to choose your own job.
105.When you are not happy with your chosen job,you canbe flexible and allow yourself to change.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

7.请以I Have a Dream为题写一篇英语演讲稿,供英语课上交流.

DreamI want to…
Reasons1)be interested in…
2)…
Ways to achieve my dream1)work hard at school
2)find out how successful people did it
3)…
注意:1短文必须包括三部分内容,需要陈述理由(2条)和方式(3条);
2表中右栏信息仅供参考,也可以自由发挥;
3 词数90左右.
I Have a Dream
I Have a Dream
I want to be a scientist.This is my dream.
I am interested in science and I always ask why it is so.I like to be a famous person.In order to realize my dream,I want to work hard at hard at school.I also want to exercise actively,and keep healthy.Good health is half of success.I must have a strong will.I will find out how successful people did it.And I want to learn from them.
No one can stop me.I hope it will come true..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.The history of World Expos(博览会)started in Britain in the mid-19th century.At that time,Britain was the l (1)eaderof the Industrial Revolution(工业革命).Many British people felt that it was i(2)mportantto show their achievements to the world.Prince Albert (1819-1861)who supported the i(3)deaworked hard to organize the world's very first Expo.
    On 1st May 1851,the London.World Expo o (4)penedin Hyde Park.In many w(5)ways,it was a great success.At this Expo,32 countries showed their b(6)estgoods and inventions.More than 6,000,000 people came to visit.As a result,Britain made a lot of m (7)oney.
    After this Expo there were several o(8)thersuccessful Expos,therefore every country wanted to have one.Finally,an international organization was c(9)reatedin Paris in 1928.It is called Bureau International de,Exhibitions (BIE) in F(10)rench.The organization set rules(规则)for World Expos.For example,an Expo should 1(11)astsix months.and Expo should be held every five years.
    BIE now decides which city should host e(12)achExpo.In 2002,it decided that Shanghai should host the 2010 World Expo.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

11.A gift in a wrong place brings unexpected happiness.
Since I came to my new neighbourhood,I have had the pleasure of meeting a few neighbours.They seem to be quite(16)Bpeople.For Christmas,I thought I would do something nice for each of the neighbours that I know.I sat down and (17)C.There were nine neighbours,and I also knew which houses they lived in.
However,I decided to(18)Bone more person to my list,the lady I met every morning walking to work as I drove down the street.She always managed a sweet smile and a hearty wave(挥手),(19)AI had no idea which house she lived in.
My gift idea was to make small (20)Dbaskets and leave them on each of my neighbour's front porches(门廊)the night of Chrismas Eve.I kept the last one for the friendly lady,since I was still not exactly sure where she lived(21)Cthe house down about where I met her each morning.Finally I decided to put it there.My neighbours really enjoyed the baskets and a couple even came by to(22)Ame.
This morning on my way to work,I placed my mail in the mailbox and noticed a Thank You card.I opened it and read the(23)Dwhich really caught me by surprise.
The card said,"Thank you for those lovely apples and strawberries you left on the porch of Tod.He(24)A on January 19,but he never stopped talking about how nice it was that someone
(25)Bhim in his time of illness.He really enjoyed it."
I was very(26)C. I had no idea who Tod was or that he had been seriously(27)D.I had left that nice lady's basket on Tod's porch by accident.I believe that Tod never expected to have that basket.I feel(28)Bthat the nice lady did not get a basket from me this Christmas,but I believe that if she knew what had happened,she would(29)Ame.
I feel lucky to have helped Tod be more cheerful in his last days.This just makes me further believe that sometimes(30)C in life are beautiful.
16.A.richB.kindC.strongD.shy
17.A.imaginedB.restedC.countedD.watched
18.A.sendB.addC.connectD.put
19.A.butB.soC.unlessD.because
20.A.flowerB.foodC.vegetableD.fruit
21.A.clearlyB.certainlyC.maybeD.simply
22.A.thankB.protectC.encourageD.touch
23.A.adviceB.storyC.noticeD.message
24.A.passed awayB.ran awayC.drove awayD.flew away
25.A.invitedB.rememberedC.trustedD.accepted
26.A.nervousB.relaxedC.surprisedD.satisfied
27.A.painfulB.wrongC.hurtD.ill
28.A.worriedB.sorryC.helplessD.afraid
29.A.understandB.punishC.stopD.doubt
30.A.jokesB.problemsC.mistakesD.gifts.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

12.为了交流学习经验,提高学习效率,《学英语报》报社正在举办以"How to be a good learner?"为题的征文比赛.请你踊跃投稿.内容提示如下:

要求:1必须用上所有的内容提示,语句通顺,书写规范;2词数80词左右.
How to be a good learner?
As a good listener,we should                                                   
I hope all these will be helpful to us.

查看答案和解析>>

同步练习册答案