精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.SAN FRANCISCO CITY HALL TOUR

PEASE CALL AHEAD(预先)To schedule(安排) tours for schools and groups of 8or more (415)554-6139
MONDAY-----FRIDAY
10:00a.m,12:00noon,2:00p.m
All tours are 45minutes to one hour
All tours sign in at City Hall Decent Tour Kiosk Located on the Main Floor
Dr Carton B Goodlett Place San Francisco.CA 94102City Hall TTY (415)554-7491
www.sfgov.org/cityhall
26.When will you leave if you enter San Francisco City Hall at 10:oo a.m.on weekdays?C
A.Around 2:00p.m.
B.Around 11:45a.m.
C.Not later than 11:00a.m.
D.Not earlier than 12:00.
27.What must you do before you visit San Francisco City Hall in a group of 10?A
A.Call  (415)554-6139ahead           
B.visit www.sfgov.org/cityhall
C.Come at any time at the weekend.
D.Enter the City Hall only at 12:00noon.

分析 本文是关于旧金山市政大厅之旅的有关信息.介绍了旅游的时间,时长及预订办法及注意事项.

解答 26.C 细节理解题.根据“All tours are 45 minutes to one hour”可知每一次的旅行会持续45分钟到1个小时.故10点进入市政大厅,那么最长时间是一个小时,也就是到11点.故最晚到11点就应出来.A选项表示到下午2点;B选项表示大约上午11点45;C选项表示不能晚于11点;D选项表示不早于12点.故选C.
27.A 细节理解题.根据“To schedule(安排)tours for schools and groups of 8 or more(415)554-6139”可知如果你是8人及更多人的小组,那么你就应该先拨打电话(415)554-6139,故选A.

点评 本题考查广告类阅读.广告类句子简单,明了.可以先读题,带着题目去广告中找答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

5.Linda loves her dog Davy.They went to New York City last Saturday.
While Linda was buying a newspaper at the train station,the dog got out of his box and ran away.The station was crowded and Linda couldn't see Davy anywhere.When Linda shouted his name,some people looked at her but Davy didn't come.Then she called the police.While she was talking on the telephone,Davy met another dog outside the station.While the police were coming,Linda walked around the station and called Davy's name.She didn't think about looking outside the station.Finally,a little boy said to her,"Did you look outside?I saw a big black dog when I came in."When Linda finally saw Davy,he was jumping and running with another dog.There was a police officer next to them.The police officer said to Linda,"I think my dog found your dog."

46.What was Linda doing when Davy ran away?She was buying a newspaper.
47.How was the station?crowded/It was crowded.
48.What did Linda do when she couldn't find her dog?She called the police.
49.Who gave Linda the tip (提示) to find Davy?A little boy.
50.Who found Davy finally?The police officer's dog..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Drivers __ wear seat belts while their cars are running on the road.(  )
A.needB.canC.mustD.may

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-How do you like Li Yundi?
-A cool guy]His music        really beautiful.(  )
A.tastesB.soundsC.smellsD.looks

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.一Would you please pass me something to drink?
一What about some___?(  )
A.juiceB.beefC.fish

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.Betty and Kitty are twin sisters,_______ mother often dresses them in colorful clothes.(  )
A.TheyB.TheirC.Theirs

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.We should protect the beautiful flowers on          sides of the street.(  )
A.everyB.bothC.either

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.阅读C篇材料,按要求完成下列各题.
When I was a child,my parents always told me that I should never talk to strangers.This was part of a whole list of things I should never do:Never acce pt food or candy from strangers,never get in a car with strangers,and so on.
But if we didn't start a conversation with strangers,we,d never make new friends.We,d never get a job.①We may miss the joy that comes from talking with strangers And the more people you know,the more chances you can find.
The following passage offers you some advice on how to ②break the ice.
Don,t just stare at your shoes.Go and say"Hi"to that new guy.It will be easier to break the ice if you know more about different cultures.
British:Beautiful day,isn't it?
The weather in Britain is changeable.So,it's one of the topics the British care most about.And there's a simple rule:Say"Yes"whether you agree with the person's idea on the weather or not.③That's because the British start a conversation using the weather so that they can continue their talk.
French:Where did yo u go on holiday?
To talk with a French person,the safest way is to ask about his or her last holiday.French students enjoy a 10-to-15-day holiday every two months.French employees(雇员)get more than six weeks of holidays per year.
American:So,where are you from?
The US is so big and people move so often that location is always a source (来源) of talk.You can try to find a connection with the place they're from.For example,if someone's from Los Angeles,you could say:"Oh,I have a friend who studied there."

61.将文中①处划线句子翻译成汉语.我们可能会错过与陌生人交流的快乐
62.将文中②处划线短语翻译成汉语.打破沉默/打破僵局/开始说话
63将文中③处划线句子改写成同义句.
That's because the British start a conversation using the weatherto continue/for continuingtheir talk.
64.What do you usually talk about to start a conversation with a French person?
A holiday/Holidays
65.What is the main idea of the passage?
How to break the ice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-What do you think your life will be like________ twenty years?
-Yeah.I have thought about it________ three years.(  )
A.before;ofB.after;inC.in;forD.for;for

查看答案和解析>>

同步练习册答案