精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.-Cindy,look at your new shoes.Aren't they beautiful?
-Yes,they are really nice,Mum,I can't wait to ______.(  )
A.put them onB.put it onC.put on them

分析 --Cindy,看着你的新鞋子,难道它们不漂亮吗?
--不,他们真的很漂亮. 我迫不及待要穿上它们了.

解答 答案:A.
put on穿上.如果是代词作宾语的话,应该放在两词之间.根据 shoes可知这里使用的是复数形式,这里代词应该用宾格them.故选A.

点评 本题考查了动词短语的用法.解答时注意:put on穿上,如果是代词作宾语的话,应该放在两词之间.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.There are four people _______ my family.(  )
A.onB.atC.inD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Look at the sign"No smoking".You          smoke in public.(  )
A.mustn'tB.needn'tC.wouldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.It's cool andsunny ( sun) in autumn in our hometown.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Last Sunday I saw anunpleasant (pleasant) thing in the park.-----trash lay everywhere.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Every evening,my mother        magazines while my father watches sports TV programmes.(  )
A.looks afterB.looks throughC.looks out

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.A mother wanted to encourage her son to play the piano.She bought tickets to the concert of a great pianist.When they arrived at the theater,the mother found a friend.She stopped to talk to ber friend and her son ran off.
At eight o'clock,the lights began to dim(变暗),and the concert was set to start.The mother began to look for the boy.Then,she saw her 6-year-old son on the stage(舞台).He was on the piano bench playing Twinkle,Twinkle little star.
The mother was very shocked.Before she could get her son back,the famous pianist  himself was on the stage and quickly moved to the piano.
"Don't stop.Keep playing,"he said kindly to the boy.The great pianist reached down with his left hand and began filling in the bass(低音部) of the song.Soon,his right arm reached around the other side and played a beautiful piece of music.Together,the two impressed people with their beautiful music.
In all of our lives,we receive helping hands-some we notice,some we don't.We also have lots of chances to give helping hands-sometimes we want people to know,sometimes we don't.Little of what we all achieve comes without other's help.What we receive we should give back.

51.A mother took her 6-year-old son to the theater in order toC.
A.see a great pianist 
B.meet a friend 
C.develop his interest in piano 
D.play the piano
52.The mother feltDas soon as she found her soon playing on stage.
A.angry 
B.excited 
C.upset 
D.shocked
53.When the pianist saw the boy playing on stage,heC.
A.ordered him to go down quickly  
B.just stood beside him and listened
C.told him to keep doing it 
D.taught him to play the bass part of thesong
54.According to the passage,which of the following is True?B
A.When they arrived at the theater,her son was missing.
B.Her son and the famous pianist played a beautiful piece of music together.
C.The concert was set to start at 8:20
D.Little of what we all achieve comes with others'help.
55.What can we learn from the story?D
A.Great people are always helpful and kind.
B.It's unnecessary to give a child a chance on stage.
C.A mother should take her son to theconcert often.
D.It's good to give a helping hand to others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.(visit,last year)I visited the Great Wall/China last year..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.--Look!The man at the gate            be our teacher.He is always standing there.
--No,it            be him.He is having a meeting in the office now.(  )
A.must; can'tB.must; mustn'tC.can't; can't

查看答案和解析>>

同步练习册答案