| Country: USA Language: English,Norwegian Release Date: 4March 2016 (China) | Directors: Byron Howard,Rich Moore Writers: Byron Howard (story),Jared Bush (story) Stars: Ginnifer Goodwin,Jason Bateman,Idris Elba |
| Did You Know? Box-office monster"Zootopia"has been called the"most Easter egg-packed(彩蛋) movie ever made by Disney".One of its Easter eggs comes to the species of the news anchor seen on the film's ZNN channel. Depending on where in the world you're watching"Zootopia",the type of animal hosting may change.Zootopia went a step further to make the different versions(版本).In the US,Canada,France,the news anchor is a moose(麋鹿).In Brazil,it's a jaguar(美洲虎).Australia and New Zealand get a koala; while Chinese audiences see a giant panda. | |
| User Reviews What can I say…I'm a huge Disney fan.Maybe not like my friend over at reviewing all 54Disney Animated Films.And more,the Disney cartoons have been a big part of my life.So,in a sense,the Disney animated features are a big deal to me. Whether young or old,Zootopia's story carries a powerful message that's highly valued and relative,especially in today's world.As Judy Hopps says in the movie"Life's a little bit messy.We all make mistakes.No matter what type of animal you are,change starts with you."And I can't agree more with that statement | |
分析 这是博客上的一篇文章,介绍了电影疯狂动物城的一些信息,还有用户评论.
解答 41.A细节理解题.根据Australia and New Zealand get a koala可知如果住在悉尼,动物的主人就会变成考拉,故选A.
42.B细节理解题.根据Directors:Byron Howard,Rich Moore可知导演是Byron Howard,Rich Moore,根据题干:谁是电影导演之一?故选B.
43.C细节理解题.根据文章最上面Jason's Movies Blog可知这是一篇博客上的文章,是来自电影网页上的,故选C.
44.D细节理解题.根据Zootopia went a step further to make the different versions(版本)可知zootopia有不同的版本,故选D.
45.C细节理解题.根据Zootopia's story carries a powerful message that's highly valued and relative可知她对电影中的信息是持肯定态度的,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 锻炼 | 小心运动;避免受伤 |
| 课间 | 上下楼梯,不要拥挤(crowd together);…(至少一点) |
| 交通 | …(至少两点) |
| 食品 | 健康饮食,远离垃圾食物(junk food) |
| 其它 | …(至少两点) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Ⅰ Take the medicine with water.One pi1l(片)every eight hours.For further nighttime and every morning.take two bills at bedtime.Don't take more than six pills in 24hour,For children of six to twelve years old,give half the adult dosage(剂量).For children under six years o1d,go to ask your doctor.Take 1ess dosage if restlessness or sleeplessness (失眠) happens. | Ⅱ Each pill of the medicine is taken three times each day for 14years o1d.As usual.a pill 6:00a.m before breakfast,one before 11:00and one before sleep.Not for children under six years old and persons with heart trouble |
| Ⅲ The medicine for a person with a cough. Once two pills a day before sleep for adult(成人).Not take the medicine without cough.Half for children under l2years o1d.Children with a bad cough,go to see a doctor. | Ⅳ The medicine is taken three times a day.Once five pills for an adult with a cold.Half the pi11s for children under 10years old.Take the medicine before three meals or before sleep. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | may | B. | must | C. | need | D. | have to |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com