分析 这是美国建筑艺术学院(ACBA)的介绍,包括办学目标,责任和学校的艺术节等信息.
解答 41.C 细节理解题.根据第二段的resulting in not only artisans who can make use of a wide range of materials to produce difficult structures,but also professionals (专业人员) who can become leaders in the fields of construction and design.可知这个学校的学生不仅可以成为建筑工匠,而且可以成为专业人员,故选C.
42.A 细节理解题.根据第一句In order to bring up the excellent building artisans (工匠),the American College of the Building Arts (ACBA) has developed building arts in a new way in America.可知学校的目标是培养更多的建筑工匠,故选A.
43.D 细节理解题.根据第三段的Unfortunately,the physical work has made them lose much of the respect they once held可知建筑工匠不如过去被尊敬,故选D.
44.B 细节理解题.根据The American College of the Building Arts will host the Building Arts Festival on Saturday,March 15to show the skills and artistic talent of the experts in the building field.可知举办艺术节是为了展示在建筑领域的专家的技能和才华,故选B.
45.A 主旨大意题.根据文章内容可知这是美国建筑艺术学院(ACBA)的介绍,目的就是吸引学生来这里学习,故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Either,or | B. | Either,nor | ||
| C. | Both,and | D. | Not only,but also |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | if | B. | when | C. | until | D. | unless |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| F 66.Hector is often weak and tired.And he wants to know some ways to become healthy. D 67.Vince has a toothache.He is going to see a doctor. E 68.Julia plans to take her summer holidays in Australia. B 69.Mary hears many poor children can't go to school.She is glad to go to the concert to raise(筹集) money for these children. C 70.Diana plans to buy a camera.She wants to take some photos in her hometown and show them to her classmates. | A.Sunshine Hotel It's in the north of Guangzhou.And it has 60bedrooms.You can have three meals a day in it.Open all year round B.A concert in the Blue Theater Some famous singers will show up at the concert next month.They plan to give all the ticket money to poor children. C.East Camera Shop Here you can find different kinds of digital cameras.A Canon digital camera with 16million pixels(像素) is on sale for only 2,000yuan.Our address is No.15,Heping Road. D.John's Clinic(诊所) A famous dentist is here.He will give you some advice on your teeth.Come here at 8:30am to 4:00pm. E.Spring Travel Agency If you tell us when you want to travel,we'll give you a perfect trip.Our telephone number is 3289-9523. F.A documentary about health You can watch a documentary about health in the school hall at 6:00pm on Wednesday.It tells us how to keep healthy and become healthy. G.Big Screen Cinema Next Sunday you can watch The Lorax in our cinema.It's a great 3D cartoon movie from America. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com