精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.In order to bring up the excellent building artisans (工匠),the American College of the Building Arts (ACBA) has developed building arts in a new way in America.Under the direction of our experienced professors,students will have the chance to learn basic skills as well as receive a high-quality education.
Our Goal
The American College of the Building Arts believes in educating well-rounded,high-quality artisans.Our students will study the skills they need and be able to practice them,resulting in not only artisans who can make use of a wide range of materials to produce difficult structures,but also professionals (专业人员) who can become leaders in the fields of construction and design.
Our Duty
Historically,building artisans were equal to doctors,lawyers and professors.Unfortunately,the physical work has made them lose much of the respect they once held.So our college wants to rouse (唤醒) the respect people once had for master builders and artisans.Students will receive an excellent general education and the best training they need in the building arts.With this education and training in hand,the college's graduates will help change this situation for the better.
The Building Arts Festival
The American College of the Building Arts will host the Building Arts Festival on Saturday,March 15to show the skills and artistic talent of the experts in the building field.The festival will be free and open to the public between 10:00a.m.-4:00p.m.!
Contract Information
For more information,contact our admissions (招生) office at 818-577-2720or get in touch with Deborah Bowman,the director of the office.
41.Students in the American College of the Building Arts will becomeC.
A.builders who only know how to build
B.doctors,lawyers and professors
C.not only building artisans but also professionals
D.building artisans who don't like old buildings
42.What is the goal of the American College of the Building Arts?A
A.To produce excellent building artisans.
B.To produce more leaders for the government.
C.To give students the most money.
D.To hold the Building Arts Festival.
43.Who receives less respect now than before according to the writer?D
A.A doctor.
B.A lawyer.
C.A professor.
D.A building artisan.
44.The college holds the Building Arts Festival in order toB.
A.make more people interested in the building arts
B.show the skills and artistic talent of the experts in the building field
C.make more money from festival tickets
D.help students realize that Rome was not built in a day
45.What's the main purpose of this passage?A
A.To attract students to study in the American College of the Building Arts.
B.To explain how the American College of the Building Arts was set up.
C.To raise more money to set up the American College of the Building Arts.
D.To advertise the Building Arts Festival which will be held at the American College of the Building Arts.

分析 这是美国建筑艺术学院(ACBA)的介绍,包括办学目标,责任和学校的艺术节等信息.

解答 41.C 细节理解题.根据第二段的resulting in not only artisans who can make use of a wide range of materials to produce difficult structures,but also professionals (专业人员) who can become leaders in the fields of construction and design.可知这个学校的学生不仅可以成为建筑工匠,而且可以成为专业人员,故选C.
42.A 细节理解题.根据第一句In order to bring up the excellent building artisans (工匠),the American College of the Building Arts (ACBA) has developed building arts in a new way in America.可知学校的目标是培养更多的建筑工匠,故选A.
43.D 细节理解题.根据第三段的Unfortunately,the physical work has made them lose much of the respect they once held可知建筑工匠不如过去被尊敬,故选D.
44.B 细节理解题.根据The American College of the Building Arts will host the Building Arts Festival on Saturday,March 15to show the skills and artistic talent of the experts in the building field.可知举办艺术节是为了展示在建筑领域的专家的技能和才华,故选B.
45.A 主旨大意题.根据文章内容可知这是美国建筑艺术学院(ACBA)的介绍,目的就是吸引学生来这里学习,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.I have only two tickets of TF Boys'concert.________you________he can go with me.(  )
A.Either,orB.Either,nor
C.Both,andD.Not only,but also

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

19.that,sing,need,what,come,reporter,so,dress,about,with.
Nate:What are you (76)dressedup for?Do you have a date?
Eve:Well,kind of.
Nate:(77)Withwho?Who would want to date you?
Eve:I don't have that kind of date.I have an interview today.
Nate:An interview?You are kidding.
Eve:No,I'm not.A (78)reporterfrom WMTV is coming here today.
Nate:A reporter is (79)cominghere today?
Eve:Yes.I'm too busy to go anywhere else.
Nate:What does this reporter want to interview you (80)about?
Eve:My (81)singing.Lots of people come to the Blue Sun to hear me now.
Nate:Why?
Eve:Because I'm good!That's why.
Nate:(82)So a reporter is coming here to interview you.
Eve:That's right.The TV station wants to do a story about me.
Nate:I have to see this!
Eve:You(83)don't needto stay.You'll make me nervous.
Nate:And you wouldn't like (84)that,would you?
Eve:No,I wouldn't.
Nate:Good.Then I'm going to stay and watch.I want to hear (85)what my famous sister says.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.We'll climb the mountain _______ the weather is bad this weekend.(  )
A.ifB.whenC.untilD.unless

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.配对阅读 阅读左栏五位学生的信息,然后与右栏的广告配对.
F 66.Hector is often weak and tired.And he wants to know some ways to become healthy.
D 67.Vince has a toothache.He is going to see a doctor.
E 68.Julia plans to take her summer holidays in Australia.
B 69.Mary hears many poor children can't go to school.She is glad to go to the concert to raise(筹集) money for these children.
C 70.Diana plans to buy a camera.She wants to take some photos in her hometown and show them to her classmates.
A.Sunshine Hotel
It's in the north of Guangzhou.And it has 60bedrooms.You can have three meals a day in it.Open all year round
B.A concert in the Blue Theater
Some famous singers will show up at the concert next month.They plan to give all the ticket money to poor children.
C.East Camera Shop
Here you can find different kinds of digital cameras.A Canon digital camera with 16million pixels(像素) is on sale for only 2,000yuan.Our address is No.15,Heping Road.
D.John's Clinic(诊所)
A famous dentist is here.He will give you some advice on your teeth.Come here at 8:30am to 4:00pm.
E.Spring Travel Agency
If you tell us when you want to travel,we'll give you a perfect trip.Our telephone number is 3289-9523.
F.A documentary about health
You can watch a documentary about health in the school hall at 6:00pm on Wednesday.It tells us how to keep healthy and become healthy.
G.Big Screen Cinema
Next Sunday you can watch The Lorax in our cinema.It's a great 3D cartoon movie from America.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.不光同学,还有老师经常鼓励我要迎接挑战,而不是垂头丧气.
Not only the classmates but also the teacher oftenencourages me to take onchallenges instead of losing heart.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.One day a red rose blossomed(开花)in a forest.A pine tree not far away said:"What a beautiful flower.I wish I could he that lovely.
The rose said:"I am the most beautiful plant in this forest."
Then the rose looked at a cactus(仙人掌)and said"Look at that ugly plant.It is full of thorns (刺)"
The pine tree said:"Red rose,you have thorns,too."Sometimes,the rose would look at the cactus and say "This plant is useless.How sorry I am to be his neighbor."Summer came and the plants and animals needed water,but no rain fell.One day the rose saw birds stick(刺) their beaks(鸟嘴) into the cactus and then fly away.The rose asked what the birds were doing.The pine tree explained that the birds got water from the cactus.The pine tree told the rose"You can also drink from it.The birds can bring water to you if you ask the cactus for help."
The rose fell ashamed(羞愧的),but asked the cactus for help.The cactus kindly
agreed and the birds filled their beaks with water for the rose's roots(根).
So the rose learned:never judge(判断) anyone by appearance(外表).

46At the beginning of the story the rose thought that the cactus wasA.
A.ugly   B.lovely  C.beautiful
47Both the rose and the cactus haveA.
a.thorns  B.leaves  C.fruit
48.The underlined word"useless"in this passage means"C"in Chinese
A.无营养的  B.不友好的  C.无用的
49.Which of the following is True according to the story?B
A.The birds could get water from the pine tree.
B.The rose got water from the cactus at last.
C.The pine tree wanted to get water from the rose.
50.What's the best title (标题) for the passage?C
A.Plants and birds
B.Ways of growing roses
C.Appearance isn't everything.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Long Lake Camp For Teens
Have fun every minute of every day at Long Lake Summer Camp!Every day is perfect because you can not only enjoy activities but also make new friends.
Long Lake Rock Camp
Our Rock Camp is different from anywhere else.We can offer you all the band lessons.We add a special Rock Guitar this summer.You can practice with your friends every day.
Long Lake Dance Camp
All our wonderful dance camp teachers are returning this summer.We will again offer you all the very best dance camps for modern dance,hip hop,musical theater and more.
Long Lake Music Camp
There is something for every interest,whether you sing or play an instrument.You also can develop your music skills.
Long Lake Film Camp
Long Lake Film Camp offers great film making chances.With our help,you can make your own film.Try it!Most importantly,our video experts share their experience of the art of film making.
Cost:1000-1999
Ages:From 10to 16
Camp Address:199Washington Avenue,Dobbs Ferry,New York 10522
Tel:800 767 7111
E-mail:marc@longlakecamp.com

26.How many kinds of camps are mentioned in this passage?D
A.One. 
B.Two. 
C.Three.  
D.Four.
27.If you want to practise dancing,you can chooseB.
A.Long Lake Rock Camp                
B.Long Lake Dance Camp
C.Long Lake Music Camp               
D.Long Lake Film Camp
28.What can you do at Long Lake Film Camp?B
A.Watch some famous films. 
B.Learn how to make a film.
C.Ask for advice on dancing.
D.Create a special rock band.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Trees are useful to man in three important ways:they give him wood and other useful things,they give him cool places,and they help to stop drought and flood.
Unluckily,in many parts of the world,man has not found that the third of these points is the most important.Man wants to make money from trees,so he has cut them down in large numbers,only to find that without them he has lost the best friends he had.And also,he is usually too careless to plant and look after new trees.So the forests slowly disappear.
This does not only mean that man will have fewer trees.The results are even worse:for where there are trees,their roots break up soil(土壤)-make the rain in-and also bind(粘合) the soil,thus(这样) stopping it from being washed away easily; but where there are no trees,the rain falls on hard ground and flows away,causing floods and carrying away the rich top-soil.When all the top-soil is gone,nothing is left but useless desert.

32.The most important points of trees to man is thatD.
A.they help him to make money             
B.they give him cool
C.they give him wood and other things     
D.they help him to stop drought and floods
33.In many places forests slowly disappear becauseD.
A.many trees have been cut down by man
B.new trees are not well looked after
C.man has not paid enough attention to planting trees
D.all the above
34.Land becomes desert after all trees are cut down becauseD.
A.roots of trees break up the soil
B.there are too many rainfalls
C.strong winds bring a lot of sand
D.there are no longer trees to keep the rain and protect the top-soil.
35.Which title best fits the passage?A
A.Trees and Man                 
B.The Function of Tree Wood
C.How do People do with Trees?
D.The Usage of Tree Roots.

查看答案和解析>>

同步练习册答案