精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.The letters'UFO'mean'Unidentified Flying Object'.To many people this means flying plates!However,not all UFOs have looked like plates.Many have been long and thin.Some have been balls of light.
Many people think that UFOs come from deep in space.This may be not true.Unless a UFO can be identified,we cannot say where it comes from.
Although we have not been able to get a UFO and examine it,thousands of people believe that they have seen such things.
A famous example was in Mississippi in 1973.Two men,Charles E.Hickson,45,and Calvin R.Parker,18,said that they were taken on board a UFO.
They were fishing when a green light appeared above them.Inside the light there was some kind of object from which three strange creatures came out.These creatures had claws instead of hands,pointed ears,a small pointed nose and a hole beneath it for a mouth.They had legs but did not walk,they seemed to swim in the air.
Hickson and Parker said that they tried to move but could not.The creatures lifted them up and carried them into their spaceship.Here the creatures used strange objects to study every part of their bodies.
The creatures later returned the two men to where they had been fishing and then left as suddenly as they had arrived.
Many people believed that Hickson and Parker were telling the truth because on the same day in different parts of the country,two other people,many kilometers away from one another,saw similar creatures.
One of them was a policeman.He took photographs of the creature he saw and drove after it in his police car.Unluckily,he could not catch it.
In fact,no one who has seen a visitor from a UFO has ever been able to catch and keep one for study.Or if they have,they are not telling anyone about it!

33.When Hickson and Parker were taken on board the UFO,they wereA.
A.fishing
B.taking photos
C.studying fish
D.swimming in the air
34.The creaturesD.
A.looked quite common
B.came from Mississippi
C.breathed through their claws
D.did not walk properly on the ground
35.Hickson and Parker's story seems believable becauseC.
A.they were honest men
B.a policeman caught one of the creatures
C.other people saw similar things on the same day
D.they brought back an object from the flying plate、
36.The story is aboutB.
A.little green men  
B.stories of UFOs
C.strange objects
D.UFOs and their hiding places.

分析 全文大意:
字母UFO意思是不明飞行物.对许多人来说它意思是飞碟然而并非所有的UFO都像碟子.有的又细又长,有的像光球.许多人认为UFO来自太空.这可能不对,如果一个UF0不能被确定,我们就不能说它来自哪里.尽管我们得不到一个UF0,检查一下它.但是成千上万的人都相信他们见过这种东西.一个有名的例子发生在1973年的密西西比,有两个人,分别是45岁的Charles E.Hickson,和18岁的Calvin R.Parker.据说他们被带上了UF0.他们在钓鱼,这时一道绿光出现在他们上方.在这团光里有某种物体,从里面走出三个奇怪生物.这些生物有爪子而不是手,有尖尖的耳朵、尖尖的鼻子,鼻子下有个洞用来当嘴.他们有腿但不走,像在空中游泳.Hickson 和Parker 说他们试图动但动不了.这些生物把他们举起来,带进了他们的宇宙飞船.在这里这些生物用特殊的物体研究他们身体的各个部位.后来这些生物又把他们送回到钓鱼的地方就突然离开了就像他们突然出现一样.很多人都相信Hickson 和Parker 说的是实话因为在同一天,在这个国家的另一个地方,距离他们数公里的另外两个人看到了类似的物体.他们其中一位是警察,他给看到的物体拍照并开着警车追它.不幸地是没有追上.

解答 答案:
33、A      细节理解题          根据第四段和第五段A famous example was in Mississippi in 1973.Two men,Charles E.Hickson,45,and Calvin R.Parker,18,said that they were taken on board a UFO.They were fishing when a green light appeared above them"一个有名的例子发生在1973年的密西西比,有两个人,分别是45岁的Charles E.Hickson,和18岁的Calvin R.Parker.据说他们被带上了UF0.他们在钓鱼,这时一道绿光出现在他们上方."可知当Hickson 和Parker 被带上UFO时他们正钓鱼,故选A
34、D      细节理解题          根据第五段They had legs but did not walk,they seemed to swim in the air.可知他们有腿但不走,像在空中游泳,结合选项D的意思"不在地面上正常走路"与短文意思一致,故选D
35、C       细节理解题          根据第七段Many people believed that Hickson and Parker were telling the truth because on the same day in different parts of the country,two other people,many kilometers away from one another,saw similar creatures."很多人都相信Hickson 和Parker 说的是实话因为在同一天,在国这个家的另一个地方,距离他们数公里的另外两个人看到了类似的物体"可知Hickson 和Parker 的故事似乎可信的原因是在同一天另外有人看到类似的物体.故选C
36、B        主旨大意题           根据短文主要讲了UFO表达的意思及样子还讲了一个发生在密西西比有人看见UFO并与奇怪生物亲密接触的有名的例子.可知这篇短文是关于UFO的故事,故选B

点评 做本题时,首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意. 其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.A large number of people in the world eat fast food.Whenever you go into a fast food
restaurant,you can see lots of people enjoying their meals there.But do you know in whichcountry people like fast food best?
     The English people are the world's biggest fans of fast food,while the French are the leastinterested in quick meals,according to a survey done last year.
     The survey of thirteen countries shows 45% of the English people say they can't give upfast food because it's delicious.And 44% of Americans and 37% of Canadians say the same.
     The French take pride in their delicious and high-class cuisine(菜肴).They don't like fastfood.81% of them think it's unhealthy,followed by 75% of the Japanese.
     How about us Chinese?In fact,it doesn't matter whether you like w estern fast food orChinese food.The most important thing is to keep a balanced diet.
Fill in the blanks according to the passage.Only one word for each blank.
     Fast food is popular around the world.We can often see (71)manypeople enjoy
their meals in a fast food restaurant.Fast food is English people's (72)favoritefood,while(73)Frenchtake the least interest in it.The French are (74)proudof their own
high-class cuisine.Most Japanese (75)don'tthink fast food is healthy.We Chinese thinkit's important to eat a balanced diet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.A plane without oil!Super Google glasses!Sound like the year 2050?Take a look at the coolest inventions of 2013.
Solar-powered (太阳能的) plane.A plane flew for more than 18hours over the US on Saturday and didn't use a drop of oil!How?Solar Impulse is a solar-powered plane,the biggest such plane in the world.It has the same weight as a small car.It carries only one person,it can get solar power from the sun
Super light camera.It weighs only 36g.It's as light as six coins.It's easy for you to take this small camera with you when traveling.It's small,but it also has many uses.You can take a colorful photo or a black and white one.There are many shapes you can use.You can also use the camera as a key ring.
Google glasses.They are the latest technology from Google.People who wear the glasses can record what they see and hear around them,and put them on the Interact for the world to see.There is a GPS system in the glasses,and it will find where you are and tell you where you need to go.Google glasses are a bit like a helpful secretary.You can tell them what you want to write in an e-mail and they will type it for you.
66.The solar-powered plane can'tB.
A.fly without oil       B.carry over 18persons    C.get power from the sun
67.Which has the same weight as six coins according to the passage?B
A.Solar Impulse.B.Super light camera.C.Google glasses.
68.Google glasses canAif you need.
A.record other people's activities   
B.drive and park your car
C.find a helpful secretary for you
69.From the passage,we can knowC.
A.how we make a solar-powered plane   
B.who invented the super light camera
C.what Google glasses can do
70.The best title for the passage may be"B".
A.Life in the year 2050               
B.Coolest inventions of 2013
C.Latest technologies from Google.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.John,could you take the video ____________/te?p/to the store after school?(  )
A.topB.tripC.typeD.tape

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.We should _______/ki:p/quiet in the library.(  )
A.sleepB.helpC.keepD.cheap

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.The students were            excited            say anything that day.(  )
A.so;thatB.too;toC.very;that

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.They have been marry for about 20years.
A     B       C               DC.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.My favorite color is ___/red/.What about yours?(  )
A.readB.redC.rideD.rode

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.When I was a boy growing up in New Jersey in the 1960s,we had a milkman delivering milk to our doorstep.His name was Mr.Basille.He wore a white cap and drove a white truck.
Of course,he delivered (分发) more than milk.There was cheese,eggs and so on.If we needed to change our order,my mother would write a note-"Please add a bottle of buttermilk next delivery".Then she put the note and the empty bottles into the milk box.The next day,the buttermilk would magically appear.
There was also a close relationship between families and their milkmen.Mr.Basille even had a key to our house,for those times when it was so cold outside that we put the box in the house,so that the milk wouldn't freeze.And I remember Mr.Basille from time to time taking a break at our kitchen table,having a cup of tea and telling stories about his delivery.
I am sad that there is no home milk delivery today.Big companies produce cheaper milk,and milk is for sale everywhere.People may not need the milkman anymore.
Recently,I saw an old milk box in the countryside and it brought back my childhood memories.I took it home and put it outside the door.My son's friends always ask what it is.So I start telling stories of my boyhood,and of the milkman who brought us friendship with his milk.

50.The milkman delivered milk to familyD in the old days.
A.by car
B.by bike
C.on foot
D.by truck
51.The writer's mother put the noteB.
A.into the bottles
B.into the milk box
C.in the kitchen
D.in front of the door
52.The writer brought back home an old milk box because heA.
A.missed the good old days
B.wanted to tell funny stories
C.needed it for his milk bottle
D.wanted to give it to the milkman.

查看答案和解析>>

同步练习册答案