精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.Everybody has a dream.Caroline Colberg's is to own a bakery(蛋糕店).
The 14-year-old American girl is a home school student.She became interested in baking and decorating cakes when her mother first taught her how to do it.Since then,she has shown great talent(天赋)at making cakes.She made her first cake for her sister's birthday."I had never really done anything like it before,"she said."It actually turned out pretty good and I actually realized how much I liked cake decorating."After making her sister's birthday cake,Caroline tried decorating her own birthday cake,and a friend's,too.
Caroline had been thinking about starting her own business for a few years,but it wasn't until she put pictures of her cake designs on Facebook that she started receiving orders(订单).
"Somebody saw Caroline's cake designs online and said‘'Will you make a cake for my daughter's birthday?'and that was her first paid cake,"her father said.
After the family realized the public's interest in Caroline's designs,they decided to create a business for her.Caroline has made about 35cakes since she started,including birthday,wedding(婚礼) and baby shower(迎接新生儿派对)cakes.Her customers were surprised that these  impressive designs were from a 14-year-old girl.
Caroline makes her cakes without drawing a sketch(草稿)."I don't usually draw out my cakes,because usually they're not big,"she said."But I always talk with my dad if I need support."

56.Where did Caroline learn to make cakes in the beginning?B
A.At her middle school.
B.At home.
C.At a cooking school.
D.At a decorating shop.
57.When did Caroline get her first paid order?A
A.After she put pictures of her cake designs on Facebook.
B.After she made her first cake for her sister's birthday.
C.After she finished decorating her own birthday cake.
D.After she started her own bakery on the Internet.
58.Which of the following is TRUE?D
A.Caroline started her business all by herself.
B.Most of Caroline's customers are teenagers.
C.Caroline's parents are not good at decorating cakes.
D.The success of Caroline's business owes a lot to the Internet.
59.Caroline doesn't draw a sketch before making cakes becauseB.
A.her father always helps her draw out the cakes
B.she thinks the cakes are small and easy to make
C.she is so experienced that she needn't do that
D.she usually doesn't have enough time to make a sketch
60.What's the closest meaning of the underlined word"impressive"?C
A.Strange.        
B.Familiar
C.Excellent.      
D.Clear.

分析 文章大意:这篇文章主要介绍了一个爱蛋糕的女孩的故事.每个人都有梦想,Caroline Colberg的梦想就是开一个蛋糕店.14岁的她还是一个学生,当她妈妈第一次教她做蛋糕的时候,她对烘焙和装饰蛋糕方面很感兴趣.从那时起,她做蛋糕的天赋也展现了出来.她为妹妹做了第一个蛋糕,之后她一直想要创业.直到她将蛋糕设计图片发到脸书上,有人问她是否可以为自己的女儿设计蛋糕,她才开始接受订单.之后她的蛋糕在大众中很受欢迎,她已经为婚礼,生日,迎接新生儿派对等做了35个蛋糕,她的消费者都对这个14岁的女孩印象深刻.做蛋糕从不画草稿,虽然蛋糕不大却是她的乐趣.

解答 56.答案B.细节理解题.根据"The 14-year-old American girl is a home school student.She became interested in baking and decorating cakes when her mother first taught her how to do it."可知她最初在家学习了做蛋糕,故选B.
57.答案A.细节理解题.根据"it wasn't until she put pictures of her cake designs on Facebook that she started receiving orders(订单)."可知在她把设计图放在脸书之后才接到了第一笔订单,故选A.
58.答案D.细节理解题.根据"it wasn't until she put pictures of her cake designs on Facebook that she started receiving orders(订单).
"可知她将蛋糕设计图发在网上才极大的引起了人们的注意和认可,故她的事业成功很大一部分原因是由于网络,故选D.
59.答案B.细节理解题.根据"I don't usually draw out my cakes,because usually they're not big"可知她觉得蛋糕比较小不需要画草稿,比较容易完成,故选B.
60.答案C.词语替换题.根据"Caroline has made about 35cakes since she started,including birthday,wedding(婚礼) and baby shower(迎接新生儿派对)cakes."可知她的蛋糕很受欢迎,因此她设计的蛋糕应当是令人印象深刻的,极好的,极棒的,故选C.

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.How kind you are!You are always doing what you can _________ others.(  )
A.helpB.helpingC.to help

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Some people ___feel sick when they read a book in a car or on a boat.(  )
A.mustB.shouldC.mayD.need

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.This is a letter from a pet dog to his master(主人).
"Dear master,when you took me away from my mum,it was snowing heavily.You kept me in your arms,and that made me feel very warm and comfortable.I've been with you for about a year so far,but I'm afraid you don't know me quite well,so I decide to write this letter to you.
I'll live for ten to fifteen years before leaving this world.I enjoy every moment being with you.So I'm always sad when I stay away from you.
Please give me time to understand what you want me to do.Don't lock me up if you are angry with me.Don't leave me alone all the time.You have your work and your friends.But I only have you.
Talk to me sometimes.Although I don't understand your words,I can tell from your voice whether you are happy or sad.Please don't treat me badly when you are unhappy.Remember that:however you treat me,I will never forget it.And if you treat me terribly,it will have a bad influence on me for a long time.
Before you hit me,remember that I have sharp teeth that could easily hurt you,but that I choose not to.You are my master,I can never hurt you.
Take care of me when I get old.You will grow old,too.
One day I might leave you forever.However,everything will be easy for me if you are there.Please keep in mind:I love you,always."
46.How long will the pet dog live?B
A.5-10years.B.10-15years.C.15-20years.
47.The pet dog doesn't want its master toA.
A.lock it upB.understand itC.have his/her friends
48.The pet dog will never forgetC.
A.its master's voiceB.its master's wordsC.how its master treats it
49.The underlined word"sharp"means"C"in Chinese.
A.轮廓鲜明的B.敏锐的C.锋利的
50.Reading the passage,we can feel the deep love thatA.
A.the pet dog shows to its master
B.the master shows to the pet dog
C.humans show to animals.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

19.Jingjing:Time to relax!Any plan for this summer vacation?
Xiaoyu:(26)A.What about you?
Jingjing:Do you know Shanghai Disneyland was opened on June 16?
Xiaoyu:Yes.It's the first Disneyland on the Chinese mainland.
Jingjing:(27)F.
Xiaoyu:I agree.It is also said the price of the ticket is the lowest in the world.
Jingjing:Cool!And it helps us Chinese to taste the US culture.
Xiaoyu:Amazing!(28)E.
Jingjing:Me,too.High-technology movies in Disneyland are lively and fantastic.
Xiaoyu:And we can take pictures with our favorite characters in the park.
Jingjing:(29)B.
Xiaoyu:Mickey and Minnie.I'm thirsty for getting some toys.
Jingjing:Me,too!(30)DI can't wait!
Xiaoyu:Sounds great.That's a deal.But it's reported that it's too crowded.
Jingjing:I see.Safety is the first.We should be careful.
A.I'm not sure yet.
B.Which is your favorite cartoon character?
C.What do you think of Mickey and Minnie?
D.Shall we go to Shanghai Disneyland this vacation?
E.I'd like to experience high-technology movies most.
F.So it's more convenient for us Chinese to visit Disneyland now.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Lisa was so careless that she made many spelling ________ in her homework.(  )
A.plansB.decisionsC.gradesD.mistakes

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Hiram Fong grew up in Honolulu,Hawaii.(43)He began Picking beans when he was only four years old to help support his family.Fong also sold newspapers,shined shoes,and worked as a golf caddy when he was a boy.A golf caddy is a person who carries a player's golf clubs.
Fong began working in Hawaii's government in 1938.At that time,Hawaii belonged to the United States,but not a state.Fong believed that Hawaiians should be able to take part in making laws for the United States government,just as other Americans could.Fong said Hawaii should be a state of the United States.In 1959,Hawaii bccame the fiftieth state,and Fong was chosen as one of Hawaii's first two senators (参议员).He became the first Asian-American in the United States Senate.
As a senator,Hiram Fong supported equal (平等的)rights.For example,he wanted the laws about immigrants (移民)to be fairer.He wanted to improve conditions for workers in factories and businesses.(44)He also believed that women and men should be paid the same for doing the same job.In a lifetime of hard work.Fong found more than personal success.His work helped millions of people.

(一)根据短文内容简要回答问题.
41.What is a golf caddy?A golf caddy is a person who carries a player's golf clubs.
42.When did Hawaii become the fiftieth state of the United States?in 1959
(二)将短文中划线的句子译成汉语.
43.当他只有四岁的时候,他便开始捡豆子来帮助补贴家用.
44.他也认为,做相同工作的男女应当得到相同的报酬.
(三)请给短文拟一个适当的题目.
45.Hiram Fong.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.我太累了,什么都想不起了.
    I'mtoo tired tothink of anything.

查看答案和解析>>

同步练习册答案