精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
            J&M Music Store
●Rock,pop and country music
●Buy CDs,new or used
●Listen before you buy
●Guitar lessons offered
Peth Market
●Fresh fruit and vegetables
●Open Friday to Sunday mornings
●Free ice cream for children under 12
Times Coffee Shop
●The best coffee in town
●Sandwiches,cakes,pies
●Open 10:00a.m.-11:00p.m.daily
●Jazz music (爵士乐):Wednesday to Sunday
Macon's B&B
●Feel like home when you're away from home
●We have different kinds of rooms
●Delicious homemade breakfast
36.You canAat J&M Music Store.
A.receive guitar lessons               
B.borrow new or used CDs
C.learn pop music history            
D.buy all kinds of music books.
37.You can go to Times Coffee Shop to have coffee and pies atC.
A.8:30a.m.
B.9:30a.m.
C.10:30p.m.
D.11:30p.m.
38.If your friend is coming for a visit,where will he stay for a night?D
A.In J&M Music Store.
B.In Peth Market.
C.At Times Coffee Shop.
D.At Macon's B&B.
39.Which of the following is TRUE according to the passage?D
A.There is no breakfast at Macon's B&B.
B.You can't listen to the CD before you buy it.
C.Times Coffee Shop offers Jazz music every day.
D.Kids under 12can get free ice cream in Peth Market.
40.Where is the passage probably (可能) from?B
A.A dictionary.
B.A newspaper.
C.A story book.
D.A science report.

分析 本文以表格的形式向我们介绍了四则广告:J&M Music Store的音乐店;Peth Market的超市;Times Coffee Shop时光咖啡店;Macon's B&B的宾馆.文章分别对其经营或服务的内容,时间,特色等作了说明.

解答 36 A 细节理解题:根据第一个表格 J&M Music Store:Guitar lessons offered提供吉他课,故选A.
37 C 细节理解题:根据第三个表格Open 10:00a.m.-11:00p.m.daily每天开放时间:上午10点-晚上11点,故选C.
38 D 细节理解题:根据第四个表格Feel like home when you're away from home.We have different kinds of rooms当你在外时,这里的宾馆感觉就像家一样,我们有各种各样的房间,故选D.
39 D 细节理解题:根据第二个表格Free ice cream for children under 12.12岁以下儿童免费享用冰淇淋,故D项正确.
40 B 细节理解题:通读这四个表格得知,主要介绍了J&M Music Store的音乐店;Peth Market的超市;Times Coffee Shop时光咖啡店;Macon's B&B的宾馆的情况,故属于广告,所以很可能出现在报纸上,故选B.

点评 通读全文,把握细节,即可准确作答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.For several years.A computer game"Happy farm"has been popular among Chinese people.Today,many Chinese have their own,real,Happy Farms.
A Farm of Her Own
It is Saturday.Yan Zhen is leaving for her grounds at edge of Beijing.She rents a piece of farmland for eight hundred yuan per year in the happy farm in the west of Beijing,an area of fifteen square meters.
If you're not good at farming,you can pay a farmer to care for the land,and you just pick the vegetables and visit the countryside with your friends or family on weekends.However,on some other farms,you just bring your basket and pick the fruits and vegetables you want before paying money.
Concern about Food safety
"I think we Chinese have been,troubled by problems of food safety,when you have planted your own vegetables,and you know what fertilizers(肥料) have you been used,and picked them with your own hands,this is very safe."Yan Zhen said.
The Happy Farm
Older people often remember that many years ago farm products were untreated and food was clean,but now they are worrying about the poor food quality.Some of them find on these farm a means to help the community and to better feed the family.some of them start gardening for their pregnant(怀孕)daughters to protect the health of the mother and child.On the other hand,some parents want to teach their children the value of work and healthy foods on a farm.

56.If you aren't good at farming,you canA.
A.Pay a farmer to take care of the Land.
B.Pick the vegetables for free.
C.Ask a friend to help you.
D.Rent the land to others.
57.We can learn from the 4th paragraph thatB.
A.We must know how to use fertilizers.
B.We must plant vegetables with our own hands.
C.Chinese are worried about food safety.
D.Picking vegetables can make us safe.
58.The underlined word"untreated"probably meansDin Chinese.
A.未种植的 
B.未治疗的 
C.未实现的 
D.未处理的
59.Some parents want to teach childrenD.
A.The importance of food.
B.The quality of food.
C.The advantages of farm.
D.The value of work.
60.The writer write the second paragraph mainly to tell us that Yan zhenC.
A.wants to be a foreigner.
B.rents a piece of farm.
C.lives in the west of Beijing.
D.builds a house of fifteen square meters.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Theparents' meeting (家长会) begins at two o'clock in the afternoon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.I knocked at the door several times but_________answered,so I left.(  )
A.somebodyB.nobadyC.anybodyD.everybody

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Her house is on the ninth floor,so we'd better take the elevator to get there.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.To my surprise ( 使我吃惊的是),he refused to go swimming with us.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

11.A man had a little daughter-a lovely and clever child.He loved her deeply and lived for her.So when she became ill,he became a crazy man.He tried everything to bring her health back.
However,his efforts didn't work and the child died.The father was relly sad,shutting himself away from his friends and refusing to do any activity.He didn't want anything to bring him back to his normal life until one night he had a dream.
He was in heaven and saw a group of little children angels(天使).They were walking in a line.All the angels were wearing white clothes and each child carried a candle.He noticed that one child's candle was not lighted(点燃).Then he found that the child was his little girl.(17)So  he rushed to her right away and put her into his arms.He kissed her and then asked,"Why is your candle alone unlighted,darling?"
"Daddy,they often light it again,but your tears always put it out."
19就在那时他从梦中醒来.The lesson was clear,and its effects were quick.From that hour on,he was not a sad father.He became cheerful with his friends.20He wished his daughter's candle would no longer be put out by his useless tears.
根据文章内容完成下列任务.
16.从文中找出与下句意义相近的句子
The father was too sad to communicate with others and to do anything.
The father was really sad,shutting himself away from his friends and refusing to do any activity.
17.根据短文内容,在空白处填上一个合适的连词So
18.回答问题 Why did the father become really sad?
Because his daughter died
19.将文中斜体汉意译成英语
Just then he woke up from his dream
20.将文中划线句子译成汉语
他希望他女儿的蜡烛再也不会被他无用的泪水熄灭..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---My cousin Tom hardly spent any time on his subjects,did he?
---__________,so that's why he does badly in all his lessons.(  )
A.No,he didn'tB.No,he didC.Yes,he didn'tD.Yes,he did

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.My dad is repairing somefurniture(家具) at home.

查看答案和解析>>

同步练习册答案