精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.The students ran to the playground as ________ as they could to cheer for their favorite team.(  )
A.fastB.fasterC.fastestD.the fastest

分析 学生们以他们最快的速度跑到操场上为他们最喜欢的球队加油.

解答 正确答案:fast.本题解题关键是句中as…as结构,因为形容词副词原级比较常用结构是:as+形容词/副词+as,表示和…一样,故答案是A.

点评 本题考查副词原级比较,记住其常用结构即可作出判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.All living things need energy to live and grow.This energy comes first from the sun.Plants use water and sunlight to make their own food.Animals can not make their own food,and they eat plants.Other animals then eat the plant eaters.
A food chain shows what eats what.It might show that zebras eat grass and then lions eat zabras.
Lions also eat other animals.Zebras eat other kinds of plants.So it takes more than one food chain to show how lions and zebras get their energy.
A food web shows how food chains work together.From it we can see how energy moves from plants to animals.
Plants and animals that live in hot,dry deserts depend on water as well as food.Creosote bushes have small leaves that hold water.Their seeds provide food and water for kangaroo rats.Kangaroo rats don't need to drink water.They get all the water they need from the plants they eat.Kangaroo rats keep cool by coming out only at night to look for food.Ringtail cats also come out only at night.Ringtail cats hunt and eat kangaroo rats.Coyotes eat both the kangaroo rats and the ringtail cats.
Nothing is wasted in a food web,Vultures eat dead animals.Vultures are scavengers.Scavengers do not hunt and kill other animals to get food.They eat animals that are already dead.When a ringtail cat or a coyote dies,it makes a meal for the vultures.Scavengers do an important job in keeping the environment clean.

31.Where does the energy that living things need first come from?C
A.Animals  
B.Plants   
C.The sun  
D.Plant eaters
32.Why do ringtail cats come out only at night?D
A.Because they are afraid of coyotes
B.Because they are shy animals
C.Because it is very hot in the daytime
D.Because they can eat kangaroo rats
33.What kind of animal can be placed in the empty box of the picture?B
A.Kangaroo
B.vulture
C.Cat
D.Zebra
34.Which of the following is NOT TRUE according to the passage?B
A.Lions eat different kinds of animals
B.Plants are on the top of the food chain
C.Scavengers can keep the environment clean
D.Some animals get water from the plants they eat.
35.What's the best title of the passage?A
A.Web of life
B.Things that we eat
C.Food in the desert
D.The place where food is from.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Mr.Wang is the only one _____ believes in me.(  )
A.whoB.whichC.whatD./

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.The old woman often tells us some interestingstories which took place in an ancient castle.(story)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.an English diary,is,to,keep,it,once a week,necessary (连词成句)
It is necessary to keep an English diary once a week..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.As I have something to tell him,I will wait _______ he comes back.(  )
A.untilB.as soon asC.whenD.after

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.---It's said that an earthquake hit Japan the other day.
---______ bad news!Let's bless for the people there.(  )
A.WhatB.How aC.What aD.How

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.嘲笑处于困境中的人是不礼貌的.
It is impolite tolaugh at the people who are  in trouble.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.他相信那个时刻很值得等待.
He believed that the momentwas well worth waiting for.

查看答案和解析>>

同步练习册答案