分析 本文主要讲述了现在很多孩子都有自己的手机,并分析了孩子使用手机的优缺点.大多数手机设计公司设计了专门为孩子使用的手机.根据一项研究,56%的8到12岁孩子的父母给他们的孩子手机.许多家长认为孩子有手机是很必要的,因为它可以帮助孩子们和他们的朋友和家庭联系.他们认为当事情突然发生的时候,手机是一个重要的工具.孩子们可以在任何时候与父母联系.有些人认为手机帮助教孩子成为负责任的人.但其他人担心健康和手机安全.他们认为边发短信边做作业破坏孩子的注意力.他们说孩子们花太多的时间发送消息而不互相交谈.但是我们也需要面对面交流,手机发出的辐射对年轻人来说可能是有害的.如果你对此有什么想法,请告诉我.
解答 答案:71.A 细节理解题.根据第一段第二行句子Most children get their first mobile phone at the age of 12.大多数孩子在12岁时得到了自己的第一个手机.故选A.
72.B 细节理解题.根据第二段第一行句子Many parents think it's necessary for children to have a mobile phone because it helps children stay in touch with their friends and families.许多家长认为孩子有手机是很必要的因为它可以帮助孩子们和他们的朋友和家庭联系.可知家长认为孩子有手机可以和家人朋友联系.故选B.
73.B 细节理解题.根据第二段第一二行句子They believe that mobile phones are an important tool when something happens suddenly.他们认为当事情突然发生的时候,手机是一个重要的工具.故选B.
74.A 词义猜测题.根据第二段第二行句子 Children can stay connected with their parents at all times.Some people think mobile phones help teach children to be responsible.孩子们可以在任何时候与父母联系.有些人认为手机帮助教孩子成为负责任的人.这里 responsible是负责任的意思.故选A.
75.C 细节理解题.根据第一段第一行句子According to a study,56% of parents of children aged 8 to 12 have given their children a mobile phone.根据一项研究,56%的8到12岁孩子的父母给他们的孩子手机.而不是这些孩子自己付钱买的.所以C不正确.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Teenager's problems with (56)their minds. | ||
| Problems Examples | Zhang Qiang | 1.Not understanding his teachers and(57)doing badlyin h 2.Being afraid of exams |
| Wu Yan | Argued with her classmates even her parents because of(58)some different ideas. | |
| (59)Advice | ●Talking to your parents or teachers often. | |
| ●(60)Taking part ingroup activities and play sports. | ||
| ●Going to see a doctor if you feel unhappy or unwell. | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title | How to develop respect for yourself |
| Theme | Keeping a sense of self-respect is of great (56)importance to a great life. |
| Idea of self-respect | Self-respect is a feeling of being happy with one's characters,abilities and beliefs.It can make one (57)improve self-confidence of dealing with all kinds of problems in one's life. |
| Ways to develop Self-respect | Being true to yourself Believe in your own values and (58)follow your own path. |
| Learning to deal with criticism ●Never get(59)unhappy by things other people do or say. ●Pay no attention to untrue criticism and try to make progress from true criticism. | |
| Avoiding jealousy ●Jealousy will lead to the (60)loss of your happiness and self-respect. ●Learn to be happy when others become(61)successful. | |
| Respecting others ●It is (62)wrong to feel better by putting others down. ●Look for the good qualities in other people and we can remember ours more(63)easily. | |
| Forgiving Move on from the past mistakes made by others or yourself. Don't let your mind filled (64)with the mistakes in the past. | |
| Remembering your motives,not your(65)result It is normal that we work with strong motives,but fail to make achievement. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| You should let the mistakes in the past | 81.go away |
| You should work out | 82.Why you keep making the same mistake |
| You can try to find out the cause of this mistake in order to | 83.learn more about it |
| You should see what you have learned from | 84.the experience |
| For a mistake that you made a few days ago,you need to | 85.forgive yourself |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | her; Hers | B. | her; Her | C. | hers; Hers | D. | hers; Her |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com